Перейти до змісту

Шукаю Желфикс (для варення)

margo4054

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть будь ласка!!! хто можливо знає,чи зустрічав в продажі Желфикс або Квиттин це згущувачі для джему,варення. Ніде не можу знайти,можливо хтось підскаже де можна придбати? або якісь інші желейні згущувачі для джемів.

Опубліковано

Є в Сільпо і на Варшавці в рядах за Караваном.

Була сьогодні і в Сільпо і в Там-Тамі інічого не знайшла там! Дякую можливо ще на Варшавці ситаюсь. Можливо точно хто знає в якому місці,а то деякі про таке і нечули навіть ,коли запитуєш.

Опубліковано

Ні це не желювальний цукор, це така спеціальна суміш,яким основним інгредієнтом виступає (пектин).Дуже класно з ним робити джеми і варення! Колись пробувала в знайомої ,то непередати словами,який класний натуральний смак варення і джемів виходить за допомогою цього желатину!

Пектин — (от греческого pektos — свернувшийся, застывший) это склеивающее вещество растительного происхождения. В природе пектин содержится в растительном сырье, плодах, овощах, корнеплодах, относится к растворимым пищевым волокнам.

Опубліковано

І джем без нього ніяк зробити не можна?

Мда! Неужели джемы домашнего варения никак не можно сделать без ХИМИИ. Я понимаю что покупное дерьмо мы жрём из 90% химии. Но домашнее, я (моя семья) стараемся делать без всяких химических пиктинов. :_20:

Опубліковано

Ні це не желювальний цукор, це така спеціальна суміш,яким основним інгредієнтом виступає (пектин)

Ну дык в желювальном сахаре и содержится яблочный пектин. Так кидаеш в джем сахар и загуститель, а тут два в одном

Опубліковано

В Сільпо.Сьогодні бачила.Там,де спеції,зразу після овочів-фруктів.Здається,друга поличка зверху.

Опубліковано

Таке як на малюнкуhttp://board.lutsk.ua/uploads/monthly_07_2011/post-10418-0-24777700-1309719383_thumb.jpg Серед пакетиків для випічки (чому?) тої самої фірми.

Опубліковано

Є в Сільпо і на Варшавці в рядах за Караваном.

Була сьогодні і в Сільпо і в Там-Тамі інічого не знайшла там! Дякую можливо ще на Варшавці ситаюсь. Можливо точно хто знає в якому місці,а то деякі про таке і нечули навіть ,коли запитуєш.

є, Доктор Еткер в Сільпо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...