Перейти до змісту

Де в Луцьку можна придбати акумулятор?

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підскажіть координати, де можна в Луцьку здати старий автомобільний акумулятор та (недорого) купити новий

наперед дякую!

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Старий можна здати в с. Струмівка (останній раз було по 6грн/кг, електроліт обов'язково треба злити)

Новий брав на базарі з річною гарантією на розі критого ряду біля Юванту.

Опубліковано

я свого брав на Львівській в Сафроні (1 рік гарантії безкоштовне діагностіка - зарядка якщо треба - та доливають якщо щось маловато) довольний цінами та увагою до кліентів...Доречі гарантія іде від дня продажу кліентові акомулятора а не від дати як зазвичай на базарі!!! Якщо щось нетак то без проблем міняють бачів на власні очі принесли після 4 місяців користування на місці перевірили - дали вердикт що йому кірдик та вручіли новенького акомулятора...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Старий можна здати в с. Струмівка...

А в селі Струмівка це де, заходиш в будь-яку хату і здаєш? :jeer:

• 1 рік потому...
Опубліковано

З наближенням морозів постало питання про купівлю нового акумулятора.

Авто ВАЗ 2109, хто порадить де і який акум краще придбати?

Ціна в межах 500-600 грн.

Опубліковано

І мені настав час міняти акум :) Авео 1,5. Стоїть рідний 55 Аг / 550 А.

Можливо хтось знаючий порадить як визначитись з виробником, і чи можу я поставити акум з більшим пусковим током, та ємністю ? наприклад 60 Аг / 600-620 А ТИЦЬ

Кандидати:

Bosch

FIAMM

WESTA

ИСТОК

Ну звісно Bosch фірма... але ж і ціни кусаються...

П.С. Маю картку знижки магазину АТЛ - 10%.

І можливо хтось дасть контакти на магазин на Львівській...

Бюджет 600-800 ЮАХ

Опубліковано

аналогично. там весьма неплохая точка по цене и качеству. гарантия, правда, только на словах. но если нужна гарантия, то в магазин :smile3:

Опубліковано

гарантия, правда, только на словах.

А мені книжечку дали, записали дату купівлі і т.д., + сказали ч/з півроку принести на провірку (діагностику типу чи як там).Ну, але, я ту дату "прошляпив".

Користуюсь акумом1,2 року. Весна-літо основна нагрузка була - рибалка (музика, переноска). Взимку - ночував дома.

Опубліковано

Я колись брав у Автотуристі на Львівській Inci Aku 60 А/год, вже служить пятий рік. За весь час експлуатації йому абсолютно нічого не робили. І ще, думаю, до слідуючої зими послужить.

Опубліковано
Кандидати:

Bosch

FIAMM

WESTA

ИСТОК

Якщо треба на морози, то ИСТОК дешево і сердито. Добре показав себе в морози -30 (і навіть менше)

Опубліковано

Після того, як після 3.5 років служби одного літнього вечора замкнув рідний акумулятор ZAP на Ланосі, поспіхом придбав в Новій лінії акумулятор ІСТА. В першу ж зиму в нього замкнула одна з банок. Поїхав до офіційного дилера, поміняли на новий. Гарантія 2 роки з умовою перевірки кожних пів року.

Опубліковано

Купил на базаре Bosh Silver 60 A за 660 грн ! Первый ряд возле ж.д. вокзала , но контейнер не на углу , а следующий по-ряду ! Гарантия + сервисная книжка !

Опубліковано

Купил на базаре Bosh Silver 60 A за 660 грн ! Первый ряд возле ж.д. вокзала , но контейнер не на углу , а следующий по-ряду ! Гарантия + сервисная книжка !

Хм, цінили його 720 грн...

• 1 рік потому...
Опубліковано

Недавно відкрився магазинчик на заправці Укрнафта як їхати на набережну - EXIDE. Взяв там до речі цей акумулятор 60ку на 2 роки гарантіі.Читав про цю фірмочку Exide в інеті, відгуки наче нормал .. ну за ціною середньої категорії, але гарантія радує, видно буде.

Опубліковано

Хм, цінили його 720 грн...

Хм, мені давали за 780 грн...

Опубліковано

Недавно відкрився магазинчик на заправці Укрнафта як їхати на набережну - EXIDE. Взяв там до речі цей акумулятор 60ку на 2 роки гарантіі.Читав про цю фірмочку Exide в інеті, відгуки наче нормал .. ну за ціною середньої категорії, але гарантія радує, видно буде.

Мені теж радять цей аккумулятор і ціна в цьму магазині нижча 74АГ-790грн 72АГ-840грн, в 723 пусковий ток більший. Навпроти в ріал авто дорожче. І рейтинг в нього найвищий:

post-2796-0-17894100-1393572346_thumb.pn

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Кластний магазин з акумуляторами на Рівненській 25 навпроти автозаводу "Богдан"( там ціни від виробника )великий вибір, приймають старі акумулятори,сервіс акумуляторів проводять, там цілий комплекс послуг,гарантія від 12-36 місяців на батареї( особисто купував у них 60А..вже 1.5 року без питань)

Опубліковано

всетаки раджу BOSH, не знаю чи є на них підробки, мабуть всетаки є, але якщо купите оригінал то проблем жодних. Купував на *Формулі*, біля дороги магазинчик з сквозним проходом, торгують запчастинами й акумуляторами заодно. Купував декілька років назад, крепко спішив на рибалку, по тупості й необачності перепутав клеми, задимів генератор (згорів діодний міст), відключив генератор, на самому акумі зьїздив на рибалку й назад, з акумулятором нічого не сталось, ні від замикання ні від нагрузки. Зимує в машині на стоянці, зимою не їзджу, лише в сильні морози ходжу разок прокалатати, заводится без проблем. Справно працює й досі

Опубліковано

Я колись брав у Автотуристі на Львівській Inci Aku 60 А/год, вже служить пятий рік. За весь час експлуатації йому абсолютно нічого не робили. І ще, думаю, до слідуючої зими послужить.

Все те саме, тільки вже сьомий рік. )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...