Перейти до змісту

Підскажіть якісне супутникове телебачення, порадьте що вибрати

Lypeva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
а детальніше можна?
що тут порадити краще погугліть, потрібен стабільний інтернет (без затиків). І такі речі обговорюють на профільних форумах (або через лічні повідомлення) від гріха подалі. :) А можна і через небеску дивитися :) варіанти є. Але не все можна таким чином дивитися.
  • Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а детальніше можна?

офіційна карта невиправдано дорого ,а от з шарою дуже навіть класно було б

якщо цікавить пишіть в ПМ, можу сказати де дешево, і де якісно, але трохи дорожче...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Купив в інтернет магазині тюнери: eurosky-4050 (160грн), аміко-8900 (746грн), дісеки, мультифіди і тд. Антену і кронштейн на базарі. Зібрав антену так як на фото тут: http://sash.ho.com.ua/Sat/ прикрутив кронштейн до стіни і повісив антену. По черзі вставляв кабель від трьох конверторів і той що на амос показує канали сіріуса. Повернув антену на декілька градусів на захід і центральний конвертор попав на сіріус. і що цікаво що два інші на свої супутники. Попробував підстроювати якість тільки зменшується. Тобто попав максимально точно. Тож нічого там складного немає. Після цього тільки дісеки поставив і на антені позатягував гайки. На все пішло 2 години, не спіша погравшись. Якість звичайно краща ніж на Аверсі. І для чого морочитись з цифровим ефірним тб. Хіба що всі канали закодують на супутниках. Далі буду другий телевізор на аміко настроювати. А потім порадьте щось недорого кардшарінг. І мабуть ще одну антену на 36Е попробую або куди ще краще?

Опубліковано

deluxkangoo

якщо знаєш німецьку, то можеш на 19,2 E доставити 4 конвертор, там free HD german канали. А як будеш на 36 ставити, то не забудь що конвертор має бути кругової поляризації.

Доречі , сам користувався 3 стандартними супутниками,зараз на 36 поставив (в осн/ спорт дивлюсь інколи фільми і HD канали про природу і навк середовище:)). Укр канали не дивлюсь взагалі тепер, хоч і маю ще одну антену, але якось не маю бажання навіть ставити її.

Опубліковано

deluxkangoo

Укр канали не дивлюсь взагалі тепер, хоч і маю ще одну антену, але якось не маю бажання навіть ставити її.

Це вже 5-ту. А цю куди?

Опубліковано
аміко-8900 (746грн)
щось дуже дешево, якби то цей ресивер не виявився з брачком (була партія ресиверів з брачком, і продаються вони дешевше). Більше ніяких подробиць.
Опубліковано
аміко-8900 (746грн)
щось дуже дешево, якби то цей ресивер не виявився з брачком (була партія ресиверів з брачком, і продаються вони дешевше). Більше ніяких подробиць.

сказав "а", кажи і "б"

собі взяв GI 8120 за 730 грн., поки ніяких "брачків" не помітив

Опубліковано
собі взяв GI 8120 за 730 грн
майже по такій ціні вони FOB в Китаї. Гарантія скільки?
сказав "а", кажи і "б"
"а" і "б" сказав людям котрі мене знають, є в мене чоловік взяв собі Amiko за 746,78 грн. (не хотів платити більше) через деякий час почалися танці з бубнами (гра в рулетку, може брак дати про себе знати, а може ні). Якщо ви працюєте (або цікавитесь, що відбувається) у відповідній сфері, то знаєте про що мова, бо дистриб'ютори надсилали листа, а підприємці вирішували, що робити.
Опубліковано
собі взяв GI 8120 за 730 грн
майже по такій ціні вони FOB в Китаї. Гарантія скільки?

гарантія 2 роки

Якщо ви працюєте (або цікавитесь, що відбувається) у відповідній сфері, то знаєте про що мова, бо дистриб'ютори надсилали листа, а підприємці вирішували, що робити.

в даній сфері не працюю, тому і запитую що за "брачки"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На одному ресивері(евроскай 4050) є 1 національний, а на другому(аміко8900) немає. Вірніше він закодований імхо. Що це? Деякі канали закодовані показують, це що проста кодіровка, яка не міняється кожні10-20сек? Інші показували і вже перестали. Як розкодувати?

Опубліковано
На одному ресивері(евроскай 4050) є 1 національний, а на другому(аміко8900) немає
Вірніше він закодований імхо.
все там є. Звісно кодований в BISS
Деякі канали закодовані показують, це що проста кодіровка, яка не міняється кожні10-20сек?
є різні, одну із них написав вище.
Інші показували і вже перестали.
містика якась :).
Як розкодувати?
за допомогою ключів та емулятори або тітки, дивлячись, що хочете.

Я вам же писав в особистих повідомленнях, що Amiko - це лінуксовий ресивер і ним потрібно вміти користуватися. Порада візьмість щось простіше або вивчайте Лінукс.

Опубліковано
Хто допоможе як розкодовувати канали в BISS, як включити емулятори?
простіше занести на базар або в Ратекс і за відповідну плату все зроблять. Потрібна флешка, плагіни і ключі, а також комп'ютер і мережевний шнур.

Це не форум техпідтримки Amiko, перед тим як брати ресивер, потрібно було почитати про нього, а тоді вже вирішувати. ІМХО.

Опубліковано

простіше занести на базар або в Ратекс і за відповідну плату все зроблять. Потрібна флешка, плагіни і ключі, а також комп'ютер і мережевний шнур.

Це не форум техпідтримки Amiko, перед тим як брати ресивер, потрібно було почитати про нього, а тоді вже вирішувати. ІМХО.

Ну нічого поступово розберусь. На компі теж не зразу навчився, а тепер і віндовз дітям переставляю.

Опубліковано

Хто допоможе як розкодовувати канали в BISS, як включити емулятори?

www.google.com.ua вам допоможе ;)

Вам потрібно скачати плагін встановити його якщо він не стоїть. і закінути файлік з ключами

як плагін ставиться можна тут почитати http://satsat.info/amiko-hd/22694-plaginy-instruktsii-dlia-amiko-shd-8900-alien-bez-obsujdeniia-3.html

ну і не тільки плагін

Опубліковано

deluxkangoo,дам вам маленьку підказку: який будете ставити емулятор і під цей емулятор беріть файл ключів, інакше танці з бубнами вам забезпечені.

Опубліковано

Чтобы не плодить темы, пишу тут.

Хочу в свой дом поставить спутниковое телевидение, но не разбираюсь в технологии, по-этому спрашиваю:

Имеется:

Частный дом (район политеха на Львовской, Аверса нет), 4 телевизора

Нужно:

1) минимум два (по возможности три) телевизора должны работать одновременно на разных каналах. Два телевизора с поддержкой HD, то и приём/поддержка HD каналов тоже, как я понимаю, нужен.

2) основные российские каналы (первый, россия, нтв), большинство украинских и дискавери с евроньюз.

Сколько может стоить такой набор вместе с монтажом и во сколько обойдётся абонплата каждый месяц? Какие другие подводные камни?

Может кто-то с форума занимается всем этим? Бюджет - понятие растяжимое, но хотелось бы оптимальный вариант цена\качество.

Опубліковано
1) минимум два (по возможности три) телевизора должны работать одновременно на разных каналах. Два телевизора с поддержкой HD, то и приём/поддержка HD каналов тоже, как я понимаю, нужен.
обыкновенная трехголовочная система с конвекторами на четыре выхода(на 4 теливизора) и бюджетный HD ресивер GI 8120/Amiko Alien 8900/GM Spark (сколько телевизоров столько и ресиверов HD или SD) ресиверы можно взять подешевле и по дороже на Линуксе и без него, чтобы смотреть все украинские каналы, то нужно поставить дополнительную тарелку на 31,5Е (добавится еще несколько украинских каналов) если есть интернет, то абонплата может составлять около 3 у.е. в месяц.

Сколько будет стоить монтаж нужно смотреть по месту, а также нужно сесть вам с установщиком и определиться какое оборудование вы хотите и найти оптимальное решение по соотнешению цена/качество.

Опубліковано

Чтобы не плодить темы, пишу тут.

Хочу в свой дом поставить спутниковое телевидение, но не разбираюсь в технологии, по-этому спрашиваю:

Имеется:

Частный дом (район политеха на Львовской, Аверса нет), 4 телевизора

Нужно:

2) основные российские каналы (первый, россия, нтв), большинство украинских и дискавери с евроньюз.

Сколько может стоить такой набор вместе с монтажом и во сколько обойдётся абонплата каждый месяц? Какие другие подводные камни?

Может кто-то с форума занимается всем этим? Бюджет - понятие растяжимое, но хотелось бы оптимальный вариант цена\качество.

2 тарілки - 2*125 грн. = 250 грн.

4 головки на 4 виходи - 4*125 грн = 500 грн.

2 кріплення = 60-80 грн.

2 Комутатори (DiSEqC) - 50-60 грн.

3 тюнери HD - 3 *900 = 2700 грн.

1 тюнер - 200 грн.

кабель 1.5-3 грн. за метр

для дискавері - шара, від 3дол. міс

монтаж з південної сторони, щоб на горизонті (на південь) не було дерев/будинків.

п.с. цим не займаюсь, але самостійно встановлював собі тарілку на 3 головки (3 спутники Амос, Хотбірд, Сіріус)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підкажіть хтось толковий шарінг-сервер, де нормально шарять трк футбол і 1+1 коли ліга чемпіонів, бажано щоб була можливість покупки шарінга на 1день.

А то на тому що я сиджу, мало того що 1+1 не хочуть шарити (хоча минулого сезону працювало), то тепер і футбол вже не працює, хоча в переліку каналів пакета є і інші канали з цього пакету працюють. А техпідтримка тупо мовчить.

Опубліковано

Підкажіть хтось толковий шарінг-сервер, де нормально шарять трк футбол і 1+1 коли ліга чемпіонів, бажано щоб була можливість покупки шарінга на 1день.

А то на тому що я сиджу, мало того що 1+1 не хочуть шарити (хоча минулого сезону працювало), то тепер і футбол вже не працює, хоча в переліку каналів пакета є і інші канали з цього пакету працюють. А техпідтримка тупо мовчить.

3 октября 2012 года изменится система кодирования выбранных программ украинского телеканала 1+1 со спутника Amos 2 (4°W).

Телеканал владеет правами на трансляцию матчей Лиги чемпионов УЕФА в Украине, и именно по этой причине сигнал должен быть закодирован. До сих пор все футбольные матчи на телеканале 1+1 были кодированы в системе Viaccess, но с 3 октября будет применятся система BISS. Кодирование сигнала в этой системе на канале было проверено 27 сентября.

Эту систему кодирования во время трансляций матчей Лиги чемпионов УЕФА и Лиги Европы УЕФА использует украинский телеканал 2+2, который вещает со спутника Astra 4 (4.8°E) на частоте 11.766 ГГц, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S/QPSK.

Технические параметры:

спутник: Amos 2 (4°W);

частота: 10.722 ГГц;

поляризация: H;

SR: 27500, FEC: 3/4;

стандарт: DVB-S/QPSK;

ID: 1PLUS1;

PID V: 769 (MPEG-2/SD);

PID A: 770 (ukr);

PID PCR: 769;

SID: 3;

PID PMT: 768;

провайдер: SPACECOM;

кодирование: нет (с 3.10. выбранные программы в BISS)

Опубліковано

Ухти, це класно! Значить питання з 1+1 вирішилось саме собою.

Тоді тільки цікавить толковий сервер де можна шарити трк футбол, і можна купувати шарінг на 1 день

Опубліковано
Тоді тільки цікавить толковий сервер де можна шарити трк футбол
на всіх
і можна купувати шарінг на 1 день
шукайте з поключовою оплатою або беріть тест на 1 день.
Опубліковано

Volodya2009, я знаю мінімум один де заявлено шарінг футболу, а в же майже місяць ніфіга не працює. Того і було задане дане питання, щоб не ходити від серевера до сервера, в пошуках де все стабільно працює.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...