Перейти до змісту

Куплю ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю ноутбук,ВИМОГИ фірма виробник - не важливо, процесор від 1,5Ггц, ОЗУ від 1Гб,HDD від 80Гб,DVD-RW,TFT 15", батарея мінімум 1 година. Зовнішній вигляд на "тверду" 4. Бюджет 2000грн., можливі варіанти, пропозиції сюди або в ПМ, бажано відразу вказувати ціну та номер телефону,фото будуть великим плюсом. Питання актуальне тільки сьогодні-завтра-післязавтра.

Опубліковано

А 14" не устроит?

Samsung R25 (NP-R25X000/SEK) 1750 грн

А внешний вид?(оценка из 5-ти, фото не обязательно) А сколько батарея, описание соответствует тому что на сайте?

P.S. Что-бы небыло вопросов, человек едет на 3 недели в отпуск на море, а свой ноут с 17", не хочет брать,вот потому "такие требования к цене и производительности"

Опубліковано

Вид на 4+, батарея держит более полутора часа. Описание соответствует за исключением операционки (стоит XP).

Не родной (но брендовый) блок питания.

Опубліковано

Asus x52n AMD V140 3гб рам, 320жд 2500, стан на 4+ :rolleyes:

В користувані 4 міс

а ціна?

всі пропозиції приймаються до завтра до 15-16 години, далі буде зроблено остаточний вибір, та придбано ноутбук,з тих що були запропоновані в цьому топіку...

Опубліковано

ASUS X51R Оперативки 1Гб, стан нового тобто тверда 5, батарея до 2 годин дотягне, в придачу ТВ тюнер PCMCI AVER MEDIA CARD BUST PLUS

Ціна 2000 грн

Опубліковано

если кто-то будет продавать ноут топикстартеру - сфоткайте его (топистартера) для меня

а то уже больше пол года не могу забрать обратно свою денюжку за не полученый товар :(

Опубліковано

если кто-то будет продавать ноут топикстартеру - сфоткайте его (топистартера) для меня

а то уже больше пол года не могу забрать обратно свою денюжку за не полученый товар :(

зевс,читай внимательней ПМ

Asus x52n AMD V140 3гб рам, 320жд 2500, стан на 4+ :rolleyes:

В користувані 4 міс

Якщо можна, то резерв до завтра до 14-15 години,бажано контакти,щоб підїхати,глянути і якщо влаштовує - придбати.

Опубліковано

зевс,читай внимательней ПМ

больше пол года читаю и жду

Опубліковано

Да і в мене з цією людиною схожа ситуація ось читайте кому цікаво

http://board.lutsk.u...alnoi-zarjadk/.

БІГОМ ВІДПИСАВ - ЧИ ТОБІ ЗРОБИЛИ МАНІБЕК!!!

Як "кляузи" постити,то часу хватає? А,що,"питання" знято - ні? Телефон,працює,заряджаеться зарядкою, можна було сказати,що "хотів перепродати",але не вийшло,всі люди,розуміємо....На ф...га Зачем?

Закрийте ПЛЗ тему...

Опубліковано

Саме смішне, що пан автор теми має такий стиль: він тупо взяв, і закрив тему про відяху "GeForce 7300 GT", написавши "продано, на умовах манібеку". Номер, по якому я з ним зідзвонювався, вже не дійсний, а відяха виявилась глкава крепко! Коли подібних елементів будуть блокувати?!!

Опубліковано

Саме смішне, що пан автор теми має такий стиль: він тупо взяв, і закрив тему про відяху "GeForce 7300 GT", написавши "продано, на умовах манібеку". Номер, по якому я з ним зідзвонювався, вже не дійсний, а відяха виявилась глкава крепко! Коли подібних елементів будуть блокувати?!!

тебе повезло что она еще рабочая :lol:

Опубліковано

"Шановний", прйшло кілька днів,от і закрив тему,ві ж мені нічого не казали,якщо телефон не віддповідає,в ПМ,у вас є можливість написати? з радістю (ВЕЛИКОЮ) заберу відео у Вас назад, за таку ціну яку ви заплатили,бо людина яка попросила мене продати це відео, готова мені щей доплатити "за труди",аби тільки вернути відео назад... так що я - в плюсі... своє рішення в ПМ якщо не можете дозвонитись.

P.S. Можете і "банити", але "ДИБІЛОЇДНА" звичка, кричати що не можу звязатись,коли ще не пробував,ну позвонив на номер,а написати в аську чи ПМ - слабо, чи "п....ть" охота? Соррі,не втримався

Опубліковано

2Mazafaka а мне когда ждать денюжку?

или тоже бужеш злиться что я стобой не связываюсь

ты телефончик включи,

или еще оставь способы как с тобой связаться

в ПМ писать не выход, ибо ты делаешь круглые глаза и говорищь что небыло такого

и не выполняешь обещания данные в ПМ, впрочем как и те что в топика писал

Опубліковано

"Шановний", прйшло кілька днів,от і закрив тему,ві ж мені нічого не казали,якщо телефон не віддповідає,в ПМ,у вас є можливість написати? з радістю (ВЕЛИКОЮ) заберу відео у Вас назад, за таку ціну яку ви заплатили,бо людина яка попросила мене продати це відео, готова мені щей доплатити "за труди",аби тільки вернути відео назад... так що я - в плюсі... своє рішення в ПМ якщо не можете дозвонитись.

P.S. Можете і "банити", але "ДИБІЛОЇДНА" звичка, кричати що не можу звязатись,коли ще не пробував,ну позвонив на номер,а написати в аську чи ПМ - слабо, чи "п....ть" охота? Соррі,не втримався

В історії моєї з "паном" Dimkaki (как вы яхту назовете...) є повідомлення про те, що я хочу повепнути відеокарту,і залишине воно на третій день о 13:40. Манібек був за умовою три дні, але на "борді" вже заздалегідь красувалось,що тема закрита. Про те, що,оказується, писати треба якійсь "Мазефакі" я не міг здогадатись - ну немає ще вмене дару провидця!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...