Перейти до змісту

Консультація по мобільному інтернету

Рекомендовані повідомлення

Маю зараз мобільний інтернет від "ОГО" за 60 грн. (безлім, швидкість 256kbps; при використанні 5Гб трафіку швидкість зменшується до 60kbps).

Скоро закінчується рік як ним користуюсь, в принципі він мене влаштовує, за ліміт 5Гб вилазив всого 2 рази.

Підскажіть, чи є на даний момент більш вигідні альтернативні варіанти по мобільному інтернету з такими вимогами як у "ОГО". Бажано отримати більшу швидкість :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти забув одну суттєву деталь вказати, точніше дві: де ти живеш та на чому використовуєш інет (коммунікатор, ноутбук в дорозі, стаціонарний комп).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає кращих пропозицій. Безпровідні дешеві анліми - були тільки в Ого! мобільному. Зараз для нового підключення і тих нема. Більшу швидкість можеш у них одержати за 60 грн. з лімітом в 2 Гб(350 МБ в роумінгу ) або 120 грн (10 Гіг). А швидкість я думаю до 1.5 Мб/сек(така на Володимирській для прикладу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати мобільний інтернет від Київстар 100 грн. 10 гб. Якщо цікавить пиши в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ти забув одну суттєву деталь вказати, точніше дві: де ти живеш та на чому використовуєш інет (коммунікатор, ноутбук в дорозі, стаціонарний комп).

використовую і у дома (стаціонарно) і в дорозі (відрядження).

зрозумів, що кращої альтернативи на даний момент не існує. буду використовувати далі ОГО.

всім хто відгукнувся ДЯКУЮ :smile-zachot::friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
нтернет від "ОГО" за 60 грн. (безлім, швидкість 256kbps; при використанні 5Гб трафіку швидкість зменшується до 60kbps)

Действительно - ОГО! Я в своих дебрях за такой же "безлим" 256kbps но с ограничением в 1,5 Гб трафика плачу 700 рупь = 240 грн. Больше скорость - еще дороже.

Вообщем за тарифы я спокоен. Вопрос немного из другой оперы. Развейте мои сомнения - будет ли в Луцке работать в 3G сетях модем Huawei E160G (из описания: WCDMA 2100 – Power Class 3, Технологии: Одностандартный UMTS - 2100 MHz)?

Если все ок, то посоветуйте оператора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так. Укртелеком в 3G. тарифи для контрактних абонентів в пості №2

Або Київстар/лайф/мтс в GSM

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що є зараз на вибір з ОГО мобільний від Укртелекому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Назва тарифного плану: ОГО!МобільнийЛегкий ОГО!МобільнийСтандарт ОГО!МобільнийНеобмежений+

Абонентна плата, грн: 60 120 180

Включені послуги, МбайтМобільний Інтернет:

2 048 10 240 25 600

- у тому числі може бути використано в національному роумінгу:

350 5 120 5 120

Вартість трафіку за межами пакету, грн./Мбайт:

Мобільний Інтернет в мережі Укртелекому Від 0,01* / 0,06

Мобільний Інтернет у національному роумінгу 0,36

Акційна вартість модему, грн**: 199 99 99

Друга SIM-картка з тарифним планом U`мобільний+ : Так*** Так*** Так***

UkrTeleCom

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...