Squaw Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:52 Поділитися #1 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:52 http://cyclepedia.ru/content/dyuzhina-velogorodov-evropyМатериал просто тронул за душу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:10 Поділитися #2 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:10 а где Луцк, я вас спрашиваю? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:28 Поділитися #3 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:28 в Варшаві навіть окремо світлофор для велосипедістів є.....в мене очі квадратні стали, ну і скрізь велодоріжки...... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HDEELutsk Опубліковано 24 Червня, 2011 в 14:11 Поділитися #4 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 14:11 про Копенгаген майже правда ))в Крістіанії на роверах теж не можна, там хіба дуже накурені місцеві їздять.. весь центр Копенгагена за 30-40 хвилин реально проїхати. відносно сітібайків - "залог в 20 крон" пхається в них же (монеткою звичайною на 20DKK), а потім її можна вийняти, якщо паркувати вел на спеціальних стоянках, які розкидані по центру майже на кожному куті. я бачив, що місцеві беруть їх собі і їздять поза межами центру, поліція на то особливо не реагує, так само купу сітібайків стоїть навіть без прийомника для монет - бери і катайся - аби справний вел був загалом річ дуже позитивна - щоб пішком не ходити - вийшов з метро, скочив на сітібайк, доїхав до пабу - потусив і назад в такий же спосіб ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.