Перейти до змісту

Налаштування інтернету

Рекомендовані повідомлення

Можете розписати як налаштувати ті настройки. Ситуація для мене така серйозна що наважився створити нову окрему тему.

Пробувати в мене не буде часу, якщо залишусь без інтернету хоч на день то буде мені погано, мяко кажучи (питання роботи)

Зараз в мене налаштування Київстар. Що куди та як заходити і що там змінювати?

дані в мене є, скачати авторизатор так і не вдалося, чомусь навіть не завантажуєтся та сторінка...

Я розумію що для багатьох, тих хто "живе" в комп'ютері таке прохання може здатися смішним.

Для прикладу, в мене інші приоритети, і мені краще ті знання мати кращими, що стосуєтся роботи моєї:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я екстрасенс - я бачу крізь час і простір!!!

- Київстар 3Ж чи провідний?

- Провідний з роутером чи напряму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я екстрасенс - я бачу крізь час і простір!!!

- Київстар 3Ж чи провідний?

- Провідний з роутером чи напряму?

Я не екстрасенс, але бачу, що тема "Налаштування інтернету від датагруп,по крокам"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не побачив тої фрази.

Але решту питань не відміняє. Постають нові: АДСЛ? Домашні мережі? Домашній телеком? З роутером чи без?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Датагруп зараз також як і в Київстар автоматичні настройки!потім заходиш http://my.datagroup.ua/ вводиш логін і пароль який тобі дали... і натискаеш продовжити роботу.... Через Київський білінг не раджу підключатися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший крок: берешь телефон, набираешь 78-00-03... :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можете розписати як налаштувати ті настройки. Ситуація для мене така серйозна що наважився створити нову окрему тему.

Пробувати в мене не буде часу, якщо залишусь без інтернету хоч на день то буде мені погано, мяко кажучи (питання роботи)

Зараз в мене налаштування Київстар. Що куди та як заходити і що там змінювати?

дані в мене є, скачати авторизатор так і не вдалося, чомусь навіть не завантажуєтся та сторінка...

Я розумію що для багатьох, тих хто "живе" в комп'ютері таке прохання може здатися смішним.

Для прикладу, в мене інші приоритети, і мені краще ті знання мати кращими, що стосуєтся роботи моєї:)

Кстаті тобі інтернет не включать, поки не прийдуть специалісти з Датагруп...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таки не все врахував,тому доповнюю - підключення через кабель.Домашні мережі.

по тому номеру можу подзвонити, викликати також можна (але тут хочется зекономити, так як виклик платний)

Чому вирішив порадитися з вами - все можна зробити, і викликати,і подзвонити... та справа в тому, в мене буде тільки один день на це все, і якщо щось піде не так

другого шансу може не бути :) начальник мій і так на мене злий, не хочу давати йому повід :( для крику (в кращому випадку)

GeneralMotors, дякую, обовязково попробую 1 числа, так як сказали що тільки тоді пробувати, зараз я готую теорію :) Спеціалістів чекати не потрібно, сказали пробувати самому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таки не все врахував,тому доповнюю - підключення через кабель.Домашні мережі.

по тому номеру можу подзвонити, викликати також можна (але тут хочется зекономити, так як виклик платний)

Чому вирішив порадитися з вами - все можна зробити, і викликати,і подзвонити... та справа в тому, в мене буде тільки один день на це все, і якщо щось піде не так

другого шансу може не бути :) начальник мій і так на мене злий, не хочу давати йому повід :( для крику (в кращому випадку)

GeneralMotors, дякую, обовязково попробую 1 числа, так як сказали що тільки тоді пробувати, зараз я готую теорію :) Спеціалістів чекати не потрібно, сказали пробувати самому.

Тоді дивись що потрібно тобі зробити, підключайся тільки по старому білінгу (Луцькому) так як по Київському з автоматичними настройками глючить інтернет, потім будеш мучитись, я сначала також підключився по Київському, потім ходив писав заяву на Луцький... тобі дадуть настройки введеш їх в сетевуху, кстаті авторизатор можна також зняти, треба писати заяву на Датагрупі щоб віключили авторизатор... І все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а "памятку" уже не выдают?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо по Київськи то нє, там автоматичні настройки тіпа Київстара, тільки без авторизатора,там авторизатор на сайті просто потрібно ввести логін пароль і натиснути кнопку продовжити роботу... і все,))! По Луцькому видають!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот про це я й думав пишучи "по кроках"

кожен чимось займаєтся і в тому добре розбираєтся, і він може й не розуміти що те, що елементарне для одного може бути не зрозумілим для іншого...

Це б я так дав клієнту накладну і сказав - заповнюйте, там все написано ( насправді там дуже багато граф і не всі вони заповнюются клієнтом )- вот це з розділу" це все просто, шо там думать"

Ладно, попробую так як писав GeneralMotors , а вдруг вийде , крім того ще є старий "ключ", там також є настройки , може получится і він запрацює по старій пам'яті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому переходиш з Київстара на Датагруп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нуууу,

памятка это не пошаговая инструкция,

просто в ней есть всё что нужно для настройки

но, базовые знания всё таки нужны

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому переходиш з Київстара на Датагруп?

Тому що деякий час був дуже поганий інтернет, і крім того, колись пропав і не можна було нікуди додзвонитися щоб взнати що сталося.

Мене таке лякає. Крім того, я його підключав щоб попробувати, і суттєвої різниці не відчув.

нуууу,

памятка это не пошаговая инструкция,

просто в ней есть всё что нужно для настройки

но, базовые знания всё таки нужны

так я про теж. Є в мене ці дані, і я пам'ятаю що їх потрібно ввести в табличку... та тільки як "викликати" ту табличку я ніяк згадати не можу.

Як настроювали мені Київстар, то тоді казали,що якщо захочу назад переходити то потрібно в ній дані змінити, навіть ті дані записали.А вот куди?

Якщо я підключу датагруповський кабель і включу через "ключ" інтернет же не запрацює, вірно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в мене ці дані, і я пам'ятаю що їх потрібно ввести в табличку... та тільки як "викликати" ту табличку я ніяк згадати не можу.

Як настроювали мені Київстар, то тоді казали,що якщо захочу назад переходити то потрібно в ній дані змінити, навіть ті дані записали.А вот куди?

Якщо я підключу датагруповський кабель і включу через "ключ" інтернет же не запрацює, вірно?

Пуск">"Панель Управления">"Сетевые подключения"> Подключение по локальной сети,правой кнопкой мишки свойства, галочку напроти протокол интернета TCP\IP нажимаеш свойства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, те і шукав, дякую. Значить тільки дуди внести дані з "пам'ятки і все?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, те і шукав, дякую. Значить тільки дуди внести дані з "пам'ятки і все?

да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді дивись що потрібно тобі зробити, підключайся тільки по старому білінгу (Луцькому) так як по Київському з автоматичними настройками глючить інтернет, потім будеш мучитись, я сначала також підключився по Київському, потім ходив писав заяву на Луцький

1. В чому саме проявляються "глюки" київського білінгу?

2. Які проблеми з налаштування роутера на київському/луцькому білінгу від датагруп?

По-моєму там все набагато простіше:

• на київському - скопіював МАС адресу з компа в роутер і поставив на автоматичне приствоєння ІР адреси

• на Луцькому - вписав в роутер з пам'ятки данні, попередньо відключивши авторизатор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...