VitaliyS Опубліковано 23 Червня, 2011 в 05:48 #1 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 05:48 Можете розписати як налаштувати ті настройки. Ситуація для мене така серйозна що наважився створити нову окрему тему. Пробувати в мене не буде часу, якщо залишусь без інтернету хоч на день то буде мені погано, мяко кажучи (питання роботи) Зараз в мене налаштування Київстар. Що куди та як заходити і що там змінювати? дані в мене є, скачати авторизатор так і не вдалося, чомусь навіть не завантажуєтся та сторінка... Я розумію що для багатьох, тих хто "живе" в комп'ютері таке прохання може здатися смішним. Для прикладу, в мене інші приоритети, і мені краще ті знання мати кращими, що стосуєтся роботи моєї
Zheny@ Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:15 #2 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:15 я екстрасенс - я бачу крізь час і простір!!! - Київстар 3Ж чи провідний? - Провідний з роутером чи напряму?
Sub_Sys Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:23 #3 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:23 я екстрасенс - я бачу крізь час і простір!!! - Київстар 3Ж чи провідний? - Провідний з роутером чи напряму?Я не екстрасенс, але бачу, що тема "Налаштування інтернету від датагруп,по крокам"
Zheny@ Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:28 #4 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:28 не побачив тої фрази. Але решту питань не відміняє. Постають нові: АДСЛ? Домашні мережі? Домашній телеком? З роутером чи без?
GeneralMotors Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:30 #5 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:30 В Датагруп зараз також як і в Київстар автоматичні настройки!потім заходиш http://my.datagroup.ua/ вводиш логін і пароль який тобі дали... і натискаеш продовжити роботу.... Через Київський білінг не раджу підключатися...
georg Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:31 #6 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:31 перший крок: берешь телефон, набираешь 78-00-03...
GeneralMotors Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:58 #7 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 06:58 Можете розписати як налаштувати ті настройки. Ситуація для мене така серйозна що наважився створити нову окрему тему. Пробувати в мене не буде часу, якщо залишусь без інтернету хоч на день то буде мені погано, мяко кажучи (питання роботи) Зараз в мене налаштування Київстар. Що куди та як заходити і що там змінювати? дані в мене є, скачати авторизатор так і не вдалося, чомусь навіть не завантажуєтся та сторінка... Я розумію що для багатьох, тих хто "живе" в комп'ютері таке прохання може здатися смішним. Для прикладу, в мене інші приоритети, і мені краще ті знання мати кращими, що стосуєтся роботи моєї Кстаті тобі інтернет не включать, поки не прийдуть специалісти з Датагруп...
VitaliyS Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:57 Автор #8 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:57 таки не все врахував,тому доповнюю - підключення через кабель.Домашні мережі. по тому номеру можу подзвонити, викликати також можна (але тут хочется зекономити, так як виклик платний) Чому вирішив порадитися з вами - все можна зробити, і викликати,і подзвонити... та справа в тому, в мене буде тільки один день на це все, і якщо щось піде не так другого шансу може не бути начальник мій і так на мене злий, не хочу давати йому повід для крику (в кращому випадку) GeneralMotors, дякую, обовязково попробую 1 числа, так як сказали що тільки тоді пробувати, зараз я готую теорію Спеціалістів чекати не потрібно, сказали пробувати самому.
GeneralMotors Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:07 #9 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:07 таки не все врахував,тому доповнюю - підключення через кабель.Домашні мережі. по тому номеру можу подзвонити, викликати також можна (але тут хочется зекономити, так як виклик платний) Чому вирішив порадитися з вами - все можна зробити, і викликати,і подзвонити... та справа в тому, в мене буде тільки один день на це все, і якщо щось піде не так другого шансу може не бути начальник мій і так на мене злий, не хочу давати йому повід для крику (в кращому випадку) GeneralMotors, дякую, обовязково попробую 1 числа, так як сказали що тільки тоді пробувати, зараз я готую теорію Спеціалістів чекати не потрібно, сказали пробувати самому. Тоді дивись що потрібно тобі зробити, підключайся тільки по старому білінгу (Луцькому) так як по Київському з автоматичними настройками глючить інтернет, потім будеш мучитись, я сначала також підключився по Київському, потім ходив писав заяву на Луцький... тобі дадуть настройки введеш їх в сетевуху, кстаті авторизатор можна також зняти, треба писати заяву на Датагрупі щоб віключили авторизатор... І все!
Zevs_Isver Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:08 #10 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:08 а "памятку" уже не выдают?
GeneralMotors Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:11 #11 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:11 а "памятку" уже не выдают?Якщо по Київськи то нє, там автоматичні настройки тіпа Київстара, тільки без авторизатора,там авторизатор на сайті просто потрібно ввести логін пароль і натиснути кнопку продовжити роботу... і все,))! По Луцькому видають!
VitaliyS Опубліковано 23 Червня, 2011 в 15:07 Автор #12 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 15:07 а "памятку" уже не выдают? Вот про це я й думав пишучи "по кроках" кожен чимось займаєтся і в тому добре розбираєтся, і він може й не розуміти що те, що елементарне для одного може бути не зрозумілим для іншого... Це б я так дав клієнту накладну і сказав - заповнюйте, там все написано ( насправді там дуже багато граф і не всі вони заповнюются клієнтом )- вот це з розділу" це все просто, шо там думать" Ладно, попробую так як писав GeneralMotors , а вдруг вийде , крім того ще є старий "ключ", там також є настройки , може получится і він запрацює по старій пам'яті
GeneralMotors Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:10 #13 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:10 А чому переходиш з Київстара на Датагруп?
Zevs_Isver Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:15 #14 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:15 нуууу,памятка это не пошаговая инструкция,просто в ней есть всё что нужно для настройкино, базовые знания всё таки нужны
VitaliyS Опубліковано 24 Червня, 2011 в 04:27 Автор #15 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 04:27 А чому переходиш з Київстара на Датагруп?Тому що деякий час був дуже поганий інтернет, і крім того, колись пропав і не можна було нікуди додзвонитися щоб взнати що сталося.Мене таке лякає. Крім того, я його підключав щоб попробувати, і суттєвої різниці не відчув.нуууу,памятка это не пошаговая инструкция,просто в ней есть всё что нужно для настройкино, базовые знания всё таки нужнытак я про теж. Є в мене ці дані, і я пам'ятаю що їх потрібно ввести в табличку... та тільки як "викликати" ту табличку я ніяк згадати не можу.Як настроювали мені Київстар, то тоді казали,що якщо захочу назад переходити то потрібно в ній дані змінити, навіть ті дані записали.А вот куди? Якщо я підключу датагруповський кабель і включу через "ключ" інтернет же не запрацює, вірно?
GeneralMotors Опубліковано 24 Червня, 2011 в 05:35 #16 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 05:35 Є в мене ці дані, і я пам'ятаю що їх потрібно ввести в табличку... та тільки як "викликати" ту табличку я ніяк згадати не можу.Як настроювали мені Київстар, то тоді казали,що якщо захочу назад переходити то потрібно в ній дані змінити, навіть ті дані записали.А вот куди? Якщо я підключу датагруповський кабель і включу через "ключ" інтернет же не запрацює, вірно?Пуск">"Панель Управления">"Сетевые подключения"> Подключение по локальной сети,правой кнопкой мишки свойства, галочку напроти протокол интернета TCP\IP нажимаеш свойства.
VitaliyS Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:12 Автор #17 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:12 Точно, те і шукав, дякую. Значить тільки дуди внести дані з "пам'ятки і все?
GeneralMotors Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:48 #18 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:48 Точно, те і шукав, дякую. Значить тільки дуди внести дані з "пам'ятки і все?да
Artis Опубліковано 25 Червня, 2011 в 21:17 #19 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 21:17 Тоді дивись що потрібно тобі зробити, підключайся тільки по старому білінгу (Луцькому) так як по Київському з автоматичними настройками глючить інтернет, потім будеш мучитись, я сначала також підключився по Київському, потім ходив писав заяву на Луцький1. В чому саме проявляються "глюки" київського білінгу?2. Які проблеми з налаштування роутера на київському/луцькому білінгу від датагруп? По-моєму там все набагато простіше: на київському - скопіював МАС адресу з компа в роутер і поставив на автоматичне приствоєння ІР адресина Луцькому - вписав в роутер з пам'ятки данні, попередньо відключивши авторизатор.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.