Перейти до змісту

продам телефон (рабочий,с универсальной зарядкой,в упаковке - зарядка)

Dimkaki

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам телефон (рабочий,с универсальной зарядкой,в упаковке) - зарядное,в комплекте, телефон -было сказано,4- (потёртёый корпус,и экран,я "говорю" 4-)

Цена 55 грн.,без торга,но манибек,ВЫ,такого телефона за такие деньги не купите....

P.S. SE T230,торг,наверное -уместен

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цена 55 грн.,без торга...

P.S. SE T230,торг,наверное -уместен

ви суперечите самі собі :D

дійсно за таку ціну хороший тел + зарядка! :smile-zachot:

проблеми які замічені в цих моделях це відвалюється панель екрану і вздувається батарея, тому було б добре сказати скільки днів тримає.

вибачте зафлуд, не стримався :blush:

Опубліковано

батарея куплена 3 міяці тому...отже тримає 3-4 дні (все залежить я користуватись), панелі не відлітають, зарядне йде в комплекті (але не універсальна,а нормальна до соні),зарядка до речі - нова.

Резерв до виясненя обставин.

Напишіть як з вами звязатись.

в пм

Опубліковано

всі так нахвалювали,просили контакти в пм, а результату ноль... Телефон ще чекае на нового власника, повторюсь, зарядне вже не "жабка", а нормальне,нове.

Опубліковано

А на Варшавці хіба не дадуть за рогбочий телефон з зарядкою 50 грн зразу?

Такі стоять на варшавці по 80-100грн,в убитому стані і не відомо яка зарядка. Я як "дають" на вршавці всім відомо.. Напевно дадуть,але в лом по жарі пертись на базар і слухати цих "професорів".

нова ціна на телефон 50грн. Налітаємо,купуємо. Манібек присутній - 3 дні для перевірки,як працює і скільки тримає батарея. 3 дні вона 100% тримає,а розмовляю по телефону багато.

Опубліковано

Чому ви не берете трубку? тел. після зарядки перестав вмикатись хочу повернути вам його.

Опубліковано

Як виявилось тел з вбитою батареєю рідною зарядкою пише що заряджається а коли знімаєш з зарядки рівень заряду падає на нуль, вдалось зарядити крабом побачу скільки протримає.

Не добросовісний продавець, тел не вмикає вже другий день хоч пообіцяв манібек 3 дні, і що він нікуди недівається мол дзвоніть якщо щось не так, тел відразу був сівший але він мотивував це тим що треба зарядити, ось так не раджу у нього щось купувати.

І ще начитався про нього, що він колись був під ніком MAZAFAKA, а про цього персонажа є ціла тема.

Може я помиляюсь але інші люди писали теж що звонив з різних номерів набирав на різні номери скрізь поза зоною, добре що це тільки 50 грн, а не більше але всеодно неприємно.

(Нехотів цього писати але нехочу щоб ще хтось попав в таку ситуацію)

Опубліковано

Як виявилось тел з вбитою батареєю рідною зарядкою пише що заряджається а коли знімаєш з зарядки рівень заряду падає на нуль, вдалось зарядити крабом побачу скільки протримає.

Не добросовісний продавець, тел не вмикає вже другий день хоч пообіцяв манібек 3 дні, і що він нікуди недівається мол дзвоніть якщо щось не так, тел відразу був сівший але він мотивував це тим що треба зарядити, ось так не раджу у нього щось купувати.

І ще начитався про нього, що він колись був під ніком MAZAFAKA, а про цього персонажа є ціла тема.

Може я помиляюсь але інші люди писали теж що звонив з різних номерів набирав на різні номери скрізь поза зоною, добре що це тільки 50 грн, а не більше але всеодно неприємно.

(Нехотів цього писати але нехочу щоб ще хтось попав в таку ситуацію)

Про манібек домовились

Опубліковано

Вже цілий тиждень пройшов, а я все неможу зустрітись з цією людиною, обіцяє що перезвонить і майже кожен день нова історія.

Опубліковано

:(

если, всё таки, получится встретится - сфоткай его для меня

а то у меня с ним уже больше пол года не получается встретится по поводу возврата денег за не полученный товар :(

Опубліковано

:(

если, всё таки, получится встретится - сфоткай его для меня

а то у меня с ним уже больше пол года не получается встретится по поводу возврата денег за не полученный товар :(

Він вам багато винен?

Опубліковано

это хорошо,

а у меня и в ПМ пусто и в кошельше :(

сфоткать не получилось?

"Скажите,а по-чему при переходе,от социализма к коммунизму,есть нечего? Ответ - А,Никто,в дороге кормить не обещал..." Те,фотку надо?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...