Перейти до змісту

Куплю мобільний телефон. Б/у

Sender

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю б/в мобільний телефон до 300 гривень. Вимоги: підтримка bluetooth, моноблок, зарядка, бажано nokia або sony ericsson. У хорошому стані. Ідеальним варінтом є SE K700 або SE K750i. Не паяний(при купівлі буде перевірятись).

Опубліковано

Куплю б/в мобільний телефон до 300 гривень. Вимоги: підтримка bluetooth, моноблок, зарядка, бажано nokia або sony ericsson. У хорошому стані. Ідеальним варінтом є SE K700 або SE K750i. Не паяний(при купівлі буде перевірятись).

цікаво як ? :blush: візьмеш з собою набір викруток,і будеш крутити телефон шоб подивитись чи не паяний? :jeer: А потім скажеш шо телефон вже кручений ? :ohmy:

Знаю я таких людей як ти , придираються до кожної дрібниці і врешті решт нічого не візьмуть, або й як візьмуть то будуть діставати телефонними дзвінками і казати що типу щось нетак , неподобається мені робота апарату, з такими покупцями краще діла немати !

Саме добре шо на борді може бути це манібек , щоб людина власноруч перевірила телефон на протязі декількох днів, Одразу можна побачити чи с телефоном все гаразд по самому продавцю, якшо людина дає манібек на перевірку то значить вона в апараті впевнена, бо зараз такі покупці пішли шо просто жах, самі невідомо чого хочуть, а як купляють то вимучать продавця до сьомого поту !

цікаво як ?
"яком" до верху) за декілька гривень це чудово перевіряється у деяких майстернях міста.
Знаю я таких людей як ти
топай тоді у битву екстрасенсів раз ти по посту можеш сказати про характер людини)

а в цілому, не пропонуєш нічого - не лізь у тему) твоя думка мені не цікава.

Опубліковано

цікаво як ? :blush: візьмеш з собою набір викруток,і будеш крутити телефон шоб подивитись чи не паяний? :jeer: А потім скажеш шо телефон вже кручений ? :ohmy:

Знаю я таких людей як ти , придираються до кожної дрібниці і врешті решт нічого не візьмуть, або й як візьмуть то будуть діставати телефонними дзвінками і казати що типу щось нетак , неподобається мені робота апарату, з такими покупцями краще діла немати !

Саме добре шо на борді може бути це манібек , щоб людина власноруч перевірила телефон на протязі декількох днів, Одразу можна побачити чи с телефоном все гаразд по самому продавцю, якшо людина дає манібек на перевірку то значить вона в апараті впевнена, бо зараз такі покупці пішли шо просто жах, самі невідомо чого хочуть, а як купляють то вимучать продавця до сьомого поту !

цікаво як ?
"яком" до верху) за декілька гривень це чудово перевіряється у деяких майстернях міста.
Знаю я таких людей як ти
топай тоді у битву екстрасенсів раз ти по посту можеш сказати про характер людини)

а в цілому, не пропонуєш нічого - не лізь у тему) твоя думка мені не цікава.

ну ну ! :jeer: і телефон вони будуть крутити і він вже буде кручений! і потім поверниш продавцю бо щось не сподобається ти краще подумай що ти дійсно хочеш і який апарат, а в майстерню тобі ніхто не дасть занести робочий телефон якщо ти спершу за нього не заплатиш ! І борда це тобі не барижні мобільні точкі на варшавкі , тут люди продають особисто свої телефони і за них впевнені і якшо кажуть шо не був в ремонті і ще й дають манібек значить це 100% правдиві слова!

слухай, шановний) телефон якщо і будуть "крутити" то будуть крутити майстри, які вміють знімати звичайну кришку без пошкоджень. На додачу: "тобі ніхто не дасть занести робочий телефон", "І борда це тобі не барижні", "ніхто не дасть занести", "і за них впевнені", "100% правдиві слова" ти розписуйся спочатку за себе) І ще раз повторюю: якщо не маєш що мені запропонувати з телефонів, вийди будь ласка з теми і не роби мені тут паніку) Кого зацікавить твоя думка - напише тобі в личку.

Опубліковано

Nokia 3110 стан краще середнього, клієнт ходить з ним вже місяць, все працює-320 грн.

Nokia 6151 стан середній, провірено все основне- 290 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...