Перейти до змісту

Карпати. Приватний сектор

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочемо поїхати компанією (4 чол) в Карпати. Днів на десять. Хто їздив - порадьте де зупинялися. Прив'язки до конкретних якихось місць не має. Можливо є контакти. Бажано з можливістю харчування.

Наперед дякую за відповіді.

Опубліковано

Мене теж цікавить відпочинок Карпатах чи Закарпатті. Можливо хтось знає місця де можна зупинитись аби було якесь озерце чи річка щоб покупатись, та й щоб в горах погуляти була можливість.

Опубліковано

Мене теж цікавить відпочинок Карпатах чи Закарпатті. Можливо хтось знає місця де можна зупинитись аби було якесь озерце чи річка щоб покупатись, та й щоб в горах погуляти була можливість.

Можна зупинятись в Яремче, там в приватному секторі здають квартири і навіть повність будинки, при бажанні є і харчування. Річка є поблизу, і можна прогулятись в горах... :)

Опубліковано

Можна зупинятись в Яремче, там в приватному секторі здають квартири і навіть повність будинки, при бажанні є і харчування. Річка є поблизу, і можна прогулятись в горах... :)

Дякую! а якісь координати є?

Опубліковано

Я б краще обрав щось віддаленіше. Яремче це місто, а вам якщо хочеться побути з природою тоді краще Драгобрат. Найвіддаленіший курорт Карпат, будинків які там здають кімнати просто безліш і знаходиться це все уже на 1500 м. крім того неподалік є високогірне озеро Герешаска, можна за якусь годинку - дві піднятись на одну з найвищих вершин Карпат Близницю. Також можна і прогулятись по Свидовеццькому хребту що є найвищим піся Чорногірського.

Минулого року наш маршрут проходив через смт. Усть-Чорна, довго там не був але дуже сподобалось і внутрішній голос просто сказав що сюди обовязково потрібно буде повернутись.

Опубліковано

Я б краще обрав щось віддаленіше. Яремче це місто, а вам якщо хочеться побути з природою тоді краще Драгобрат. Найвіддаленіший курорт Карпат, будинків які там здають кімнати просто безліш і знаходиться це все уже на 1500 м. крім того неподалік є високогірне озеро Герешаска, можна за якусь годинку - дві піднятись на одну з найвищих вершин Карпат Близницю. Також можна і прогулятись по Свидовеццькому хребту що є найвищим піся Чорногірського.

Минулого року наш маршрут проходив через смт. Усть-Чорна, довго там не був але дуже сподобалось і внутрішній голос просто сказав що сюди обовязково потрібно буде повернутись.

а ви будинок наперед замовляли?

Опубліковано

В Карпати завжди їздив тільки з наметами. Зимою коли на лижі їду тоді будинок бажано завчасно замовляти, влітку багато вільних будинків.

Верховина також класне місце, досить віддалене але і не глушина. Контактів ніяких не маю, але в неті їх море.

Опубліковано

На Драгобраті відпочиваємо тут.

Опубліковано

в Яремчі не рекомендую, бо дорого і шумно трохи. влітку в Карпатах варіантів проживання дуже багато. цілком можна і на місті зорієнтуватись (звичайно, якщо їдете власним авто) і знайти гарне житло+харчування за розумні гроші

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...