Перейти до змісту

Куплю аудіо касети.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю в необмеженій кількості такі касети, запаковані чи розпаковані та виробник значення не має.

crc90open_240.jpg eico_240.jpg

fostex_240.jpg HPIM2541_240.jpg

Nat1_240.jpg Nat1b_240.jpg

Nat2_240.jpg Nat2b_240.jpg

osanyoo_240.jpg p1010003tyl_240.jpg

p1010006hg_240.jpg p578978577-5_240.jpg

reco_240.jpg Roland_240.jpg

schrom_240.jpg teacmirr_240.jpg

TEAC_RH_1A_240.jpg toshi_240.jpg

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

СТ- 5

TEAC бачів такі в свого дядька... але це було давно років з 6 назад...

є питання - навіщо вони тобі?

Опубліковано

Всі задають це запитання :) я колекціоную касети, магнітоли 70-80их років та плеери тих же років. Подивись може дядько має ще ті касети десь на тупіку, буду дуже вдячний.

Опубліковано

я так зрозумів крім того що вони гарніші за звичайні касети останніх років фактично нічим не відрізняються?

Опубліковано

в мене є звичайні касети, але викидати шкода. так приємно часом включити касетну деку чи плеєр і слухати як шебуршить плівка і шумить в динаміках... :blush:

це як тріскіт платівок, створює свій шарм у звучанні :)

Опубліковано

"ДУЖЕ БАГАТО" кассет,бобін,"вінілу".. Все виробництва TDK,BASF... мож,і "МК-шки" десь є, хоча сумніваюсь... "Дуже багато" - це більше 1000 одиниць, просто у знайомого колись був кіоск (памятаете ще таке?)

P.S. Записи є такі "унікальні",що не знайдете,але скоріше за все,вони не продаються... але переписати можна... Шо,говорити,якщо людина вже цим бізнесом - не займається,але майже вся техніка або Marantz, або ще "круче", і він в цьому розуміється.... "Фантик",що ще можна сказати...

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 5 тижнів потому...
  • 3 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...