imp13 Опубліковано 28 Травня, 2012 в 19:02 #26 Опубліковано 28 Травня, 2012 в 19:02 http://www.lutsk.ukrpack.net/catalogue.jsp?catalogueId=1002&cataloguerId=6122〈=0Маяки в зону покриття входять. Тре тільки тестанути на всякий випадок.
Вoвчик Опубліковано 8 Червня, 2012 в 10:16 #27 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 10:16 підскажіть якого провайдера вибрати? зараз підключений Датагрупп, вже з 2005 року як. недавно влаштувався на роботу, працюю віддалено і поставили жорсткі умови присутності на робочому місці за цей тижденнь 3 рази було таке що швидкість нету падає до 1Мибс , при чому навіть по скайпі вести розмову стало неможливо, а потрібне постійне RDP підключення. Графік 247 інколи навіть до ранку потрібно буде працювати. тобто вимоги RDP + скайп + перегляд сторінок на все вистачить і 10 Мб з головою, аби стабільно. можливо Укртелеком чи Київстар. прямо в цей момент швидкість меньше 1.3 мбс , скайп не тяне, тобто з перебіями, з 5-и слів 2 чути, можливо втрачені пакети чи як звернувся до них за допомогою то все виправили, якщо так буде часто повторюватись то хочу вже знати іншого ISP думаю ASDL від Укртелекому буде в самий раз чи є щось краще?
Zevs_Isver Опубліковано 8 Червня, 2012 в 10:21 #28 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 10:21 звернувся до них за допомогою то все виправили, якщо так буде часто повторюватись то хочу вже знати іншого ISPесли работа оч ответственная и серьёзная то нужно искать не "іншого", а еще одноготоесть иметь дома 2 подключенияИМХО
Barugan Опубліковано 8 Червня, 2012 в 10:55 #29 Опубліковано 8 Червня, 2012 в 10:55 а айрбайтес? Хороші відгуки про нього....
Вoвчик Опубліковано 15 Червня, 2012 в 07:00 #30 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 07:00 звернувся до них за допомогою то все виправили, якщо так буде часто повторюватись то хочу вже знати іншого ISPесли работа оч ответственная и серьёзная то нужно искать не "іншого", а еще одноготоесть иметь дома 2 подключенияИМХОда нет, нужен один который работает нормально. пошел оформлять договор на ОГО, т.к. проблему так и не исправили...
Ukrainec Опубліковано 17 Червня, 2012 в 20:36 #31 Опубліковано 17 Червня, 2012 в 20:36 звернувся до них за допомогою то все виправили, якщо так буде часто повторюватись то хочу вже знати іншого ISP если работа оч ответственная и серьёзная то нужно искать не "іншого", а еще одного тоесть иметь дома 2 подключения ИМХО да нет, нужен один который работает нормально. пошел оформлять договор на ОГО, т.к. проблему так и не исправили... Трішки скажу "навучними" термінами: Є така умова сиситеми менеджменту якості, як "6 сигма", якою керуються усі виробники автомобілів, так ось і вона передбачає випуск дефектних авто, правда лише 3 на 1000000. А ми про Українську ISP говоримо, де 1-2 дні на місяць відсутність інтернету є нормою. Моя порада, якщо тобі потрібен інтернет на 101%, то чим швидше підключай ще однин канал інтеренет зв"язку - Укртелеком (основним бажано тримати будь що, але не датагруп) купуй Mikrotik, налаштуй його і забудь що таке відсутність інтеренету! (контроль надійності Авіаперевезення відбуваються за умови "12 сигм" )
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.