Перейти до змісту

підкажіть який інтернет і спосіб підключення краще!

Рекомендовані повідомлення

http://www.lutsk.ukrpack.net/catalogue.jsp?catalogueId=1002&cataloguerId=6122〈=0

Маяки в зону покриття входять. Тре тільки тестанути на всякий випадок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

підскажіть якого провайдера вибрати?

зараз підключений Датагрупп, вже з 2005 року як.

недавно влаштувався на роботу, працюю віддалено і поставили жорсткі умови присутності на робочому місці

за цей тижденнь 3 рази було таке що швидкість нету падає до 1Мибс , при чому навіть по скайпі вести розмову стало неможливо, а потрібне постійне RDP підключення. Графік 247 інколи навіть до ранку потрібно буде працювати.

тобто вимоги RDP + скайп + перегляд сторінок на все вистачить і 10 Мб з головою, аби стабільно.

можливо Укртелеком чи Київстар.

прямо в цей момент швидкість меньше 1.3 мбс , скайп не тяне, тобто з перебіями, з 5-и слів 2 чути, можливо втрачені пакети чи як

untitlhch.png

untitlxsx.png

звернувся до них за допомогою то все виправили, якщо так буде часто повторюватись то хочу вже знати іншого ISP

думаю ASDL від Укртелекому буде в самий раз чи є щось краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звернувся до них за допомогою то все виправили, якщо так буде часто повторюватись то хочу вже знати іншого ISP

если работа оч ответственная и серьёзная то нужно искать не "іншого", а еще одного

тоесть иметь дома 2 подключения

ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а айрбайтес? Хороші відгуки про нього....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если работа оч ответственная и серьёзная то нужно искать не "іншого", а еще одного

ИМХО

да нет, нужен один который работает нормально. пошел оформлять договор на ОГО, т.к. проблему так и не исправили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО

да нет, нужен один который работает нормально. пошел оформлять договор на ОГО, т.к. проблему так и не исправили...

Трішки скажу "навучними" термінами:

Є така умова сиситеми менеджменту якості, як "6 сигма", якою керуються усі виробники автомобілів, так ось і вона передбачає випуск дефектних авто, правда лише 3 на 1000000.

А ми про Українську ISP говоримо, де 1-2 дні на місяць відсутність інтернету є нормою.

Моя порада, якщо тобі потрібен інтернет на 101%, то чим швидше підключай ще однин канал інтеренет зв"язку - Укртелеком (основним бажано тримати будь що, але не датагруп) купуй Mikrotik, налаштуй його і забудь що таке відсутність інтеренету! (контроль надійності Авіаперевезення відбуваються за умови "12 сигм" ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...