Перейти до змісту

Куплю корпус до Nokia 6500

Dimkaki

Рекомендовані повідомлення

Купиться корпус до телефона Nokia 6500, колір сріблястий,або золотистий (можливо правильно бронзовий?). Цікавить ДУЖЕ якісна копія,або оригінал (якщо такі існують в природі).

Якщо "під заказ", можу почекати тиждень,максимум, головне щоб було якісне, бо дитина захотіла в якості "презента" за атестат з "відзнакою" (Да,бувають ще діти без "запросів"). Пропозиції

сюди,або ПМ. Будь-ласка, ціну,термін доставки, і опис (якість) теж вказуйте.

Перевага надається оригіналу (якщо такі є)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слайдер чи моноблок?

якщо моноблок- є якісний чорний 120грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6500 Нокії бувають слайдер та класік моделі.Яку саме треба?

,,Оригінальні корпуси,, не продаються , вони йдуть кожна детальк корпуса окремо і в результаті ціна виходить ого-го.

Є корпуса високої якості.-можливо з установкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класік (моноблок), з установкою це Великий +, сам не полізу (чого лізти де не розуміешся). Треба ого-го, причина була названа,тому китай не цікавить... (якщо буде не якісно,то мені,як мінімум вдома "винесуть" мозок,і назад не повернуть) Скажіть контакти,куди,скільки, якщо під замовлення - чекаю макс. тиждень, бо через тиждень дитину відправляю в артек....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

написав в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

написав в приват

відповів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6500 Нокії бувають слайдер та класік моделі.Яку саме треба?

,,Оригінальні корпуси,, не продаються , вони йдуть кожна детальк корпуса окремо і в результаті ціна виходить ого-го.

Є корпуса високої якості.-можливо з установкою

як "запасний" варіант - може бути,але на рахунок якості "хай копі",щось не впевнений... і ціна 130 грн. за якісний корпус з клавіатурою - дешево (я не проти шоб дешевше), в даному випадку цікавить якість...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...