Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Постало питання про переїзд на інший "огород" (хостинг) =)

Може хтось порадить компанію з орендою на місце від 2 до 5 гектарів поля по приємній ціні і максимум можливостям?

що я знайшов ось тут і тут

Дякую.

Опубліковано

Якщо є можливість заплатити з карти віза - рекомендую брати закордонний хостинг (не український і не російський).

Конкретні фірми можу написати в пм якщо цікавить

Опубліковано

Якщо є можливість заплатити з карти віза - рекомендую брати закордонний хостинг (не український і не російський).

Конкретні фірми можу написати в пм якщо цікавить

можеш скинути в лічку.

дякую!

Опубліковано

Какой трафик у сайта?

всмысле... какой обьем места занимает?

Нет, сколько пользователей

Опубліковано

а смисл скільки користувачів? тут це ні до чого...

краще напиши статистику

Опубліковано

а смисл скільки користувачів? тут це ні до чого...

краще напиши статистику

)

Как раз это и является самым главным критерием при выборе хостинга. Нагрузка на сервер, то есть количество пользователей в определенный промежуток времени, то есть по сути трафик и является главным.

Опубліковано

Какой трафик у сайта?

всмысле... какой обьем места занимает?

не много.. на форуме 50 пользователей... ну а доску посещают...пару человек в день!

взяв на пробний міцяць (хост-5)

провайдер (Германия) - Hetzner Online AG RZ

Опубліковано

а чего не напрямую, тут?

та.. а вдруг якісь проблеми, кому буду писати.. німцям? :blink:

А Росіянам легше писати ?

З врахуванням того, що вони просто ретранслятори і писати будуть німцям )))

Опубліковано

Как раз это и является самым главным критерием при выборе хостинга. Нагрузка на сервер, то есть количество пользователей в определенный промежуток времени, то есть по сути трафик и является главным.

кількість користувачів (зареєстрованих) це одне, а ось кількість людей які взагалі заходять на сайт (можливо і випадково навіть) це зовсім різне

Опубліковано

Хостинг не підійшов :(

Якщо не важко, чому?

Підводні камені?

Це моя вина, мені треба було дізнатись ще у провайдера скільки вони дають memory_limi, а дали мені 55м і так як просто для форума хватає а для нових скриптів не вистачає... а виявилось тоді коли почав ставити форум на українький інтерфейс потрібно не менше memory_limit = 128... хоча можна збільшити час обробки скриптів і памяті, але не хочу паритись таким.. думаю краще поміняю хост!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...