D@ve Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:44 #51 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 06:44 Зовсім випадково абсолютно незнайомий чоловік (якого я й не бачив більше в житті жодного разу) влаштував на роботу, яка визначила всю мою подальшу карєру. Досі не зрозумію, що то було...
HWman Опубліковано 7 Червня, 2011 в 06:09 #52 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 06:09 Зовсім випадково абсолютно незнайомий чоловік (якого я й не бачив більше в житті жодного разу) влаштував на роботу, яка визначила всю мою подальшу карєру. Досі не зрозумію, що то було... А скільки Вам років було на момент зустрічі з тим незнайомим чоловіком?
HWman Опубліковано 7 Червня, 2011 в 11:31 #53 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 11:31 просто цікаво раз на скільки років трапляється така везуха у житті
lilechka Опубліковано 13 Червня, 2011 в 17:29 #54 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 17:29 От мені сьогодні повезло. Не скажу, що це найбільше везіння мого життя, проте...Поверталась я з одного чудового місця додому... Прямого автобуса нема. Отож їхала з пересадками. Перший автобус трішки запізнився, отож на другий десь на 5-7 хв запізнилась. Почекала іншого пів годинки. Так, як я була першим пасажиром цього автобуса, мене водій посадив на "козирне" перше місце.Їхати 4 години. Уже через пів години поїздки я зрозуміла, як мені конкретно повезло. Автобус, на який я запізнилась, зламався в дорозі. Всі люди з цього автобуса пересіли в мій і деяким довелось більше 3 годин їхати стоячи
HWman Опубліковано 13 Червня, 2011 в 18:24 #55 Опубліковано 13 Червня, 2011 в 18:24 Ось моя везуха, не найбільша але "десь в тому районі" Колись давно у дитинстві, мені тоді було років з 10-11, любили ми з друзями лазити по заборах, тіпа хто дальше/швидше дойде... і ось ізза моєї неуважності наступив не туди і послизнувся та полетів до низу, гілляка, яка доречі залишила шрам на повіці розміром десь у міліметр-два заставила понервувати моїх батьків, якби мені на міліметр нехватило везіння то думаю... посміхався я б як він, з пов'язкою на оці... так от мені пощастило.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.