Перейти до змісту

робота

LoginzaID: 489604472

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

емм, якщо не помиляюсь, людина не реєструвалась, а ввійшла через айді вконтакті.

п.с. прошу вибачення за офф

Опубліковано

емм, якщо не помиляюсь, людина не реєструвалась, а ввійшла через айді вконтакті.

п.с. прошу вибачення за офф

Регстрація була таким чином як і напино вище бо зарегеструватися дійсно тяжко!!!

Опубліковано
ЩО взагалі можуть запропонувати хлопцю 14 років яку роботу на літо ????

Всё зависит от самого хлопця,

конкретно тебе я ничего предложить не могу, но дам совет.Когда ко мне по роботе приходят с какими то вопросами,я сначала говорю только одно предложение: Ви скажіть, що ви хочете,тоді я скажу - що я можу"

Трудно дать объективный ответ на твой вопрос,не зная ни твоего характера, ни мышления, ни физической подготовки... нюансов много.

Прежде чем задавать вопросы на форуме, просто присядь, возьми блокнотик и ручку, проведи по серединке листа вертикальную линию,Сверху напиши печатными буквами: "Мені 14 років. Я хочу працювати". Слева напиши :Що я хочу? а справа Що я можу?. И постарайся максимально честно, сам себе ответить на оба вопроса. Возможно ситуация для тебя немного прояснится.

Удачи тебе в поисках.

Опубліковано

того року працював грущиком розгружали кавуни фури по 20 - 25 тон а цього року нічього неможу знайти !

Ще можнабулоб роздавати листівки розклеювати оголошення на стовбах але нема покищо ніц !!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...