Перейти до змісту

Праздник воды и мыльных пузырей

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

смотрел вечером репортаж по Аверсу,

оказывается вчера возле фонтана "у Тараса", если не ошибаюсь, проходил праздник воды и мыльных пузырей

что-то он на борде никак не отмечен

Опубліковано

Дуже веселе свято, страшно біля фонтана пройтись було, дітвора і не зовсім обливалися водою, набирали в бутилки воду з фонтанів і обливали перехожих... Дурдом... :angry2:

Опубліковано

что-то он на борде никак не отмечен

Напевно тому, що серед бордівчан немає аж настільки придуркуватих

п.с. Чому не зробити в "офіційний" день.. Здається, Поливаний Понеділок є

Опубліковано

то вже не впереше, ця акція проводиться щорічно, такий собі флешмоб Луцької молоді.

так як на борді цієї молоді не так вже і багато, тому і новин не було.

Опубліковано

Особисто я нічого не маю проти таких дійств, якби не кілька "але":

А поки навпроти головного корпусу Волинського національного університету літали мильні бульбашки, фонтани біля входу у головний парк Луцька окупувало кілька сотень дітей – веселились, обливаючи один одного брудною водою.

По-перше, влада могла б самі фонтани почистити перед "купальним" сезоном і замінити воду, щоб якщо вже і обливали перехожих водою, то хоча б чистою.

А по-друге, ну добре якби цим промишляли дітки, до цього б і відповідно ставилися б. А то зібралось купа, перепрошую, кобил і коней по 20 років (судячи з фото на ВН) "які опинилися у складних життєвих обставинах" що не мають де ще пообливати одне одного окрім як на центральній вулиці. Коротше, організаторам "нєзачот".

Опубліковано

в принципі ідея цікава, але уявіть що йде хтось, з ноутом в сумці, дорогим телефоном в руках, чи навороченим фотоапаратом на шиї. Оті ж обливайники не думають про то. І за чий кошт доведеться ремонтувати техніку зіпсовану водою, від чийогось бажання подуріти? Веселитися то можна, але треба і розуміти, що такі приколи можуть спричинити комусь проблеми

Опубліковано

кагбе старших дядьків-нитіків з ноутами там не обливали.

блін, ніхто маленьким не був? ну подурачились діти (зауважте без бухла), пообливались, чуток допомогли дітям сиротам (дада благодійність була присутня), і що? комусь стало зле?

нізачот Вам, таваріщі :sq_ye::naezd:

Опубліковано

и хотя я лично там не смог присутствовать,но когда ко мне влетели дети с криками "Дядя Вова,там так класно було!!!" ,я понял,что все нормально.имхо.

Опубліковано

Я тя умАляю, благодійники братства тверезості найшлись. Треба було зайти до мене в двір і подивитись на них. В скриньку кине 2грн., а бухла накупить на 20.

Опубліковано

Я тя умАляю, благодійники братства тверезості найшлись. Треба було зайти до мене в двір і подивитись на них. В скриньку кине 2грн., а бухла накупить на 20.

бидло воно всюди бидло.більшість не бухала, я в певнений.

Опубліковано

это ты про детей ?

Опубліковано

Спеціально для бордівчан наступного року підготую відеозвіт, щоб оцінили масштаби (більшість чи не більшість). За 3 год через двір пройшло 10-12 компаній по 5-7 людей. А довкола ще 7-8 таких самих дворів.

п.с. Да, і фонтани не повинні бути з кришталево чистою водою. Вони створені не для купання і обливання водою. Тому не розумію, за що камінь в бік чиновників

п.п.с. Так, getto, "дітей" 16-20 річних

Опубліковано

Спеціально для бордівчан наступного року підготую відеозвіт, щоб оцінили масштаби (більшість чи не більшість). За 3 год через двір пройшло 10-12 компаній по 5-7 людей. А довкола ще 7-8 таких самих дворів.

п.с. Да, і фонтани не повинні бути з кришталево чистою водою. Вони створені не для купання і обливання водою. Тому не розумію, за що камінь в бік чиновників

п.п.с. Так, getto, "дітей" 16-20 річних

Це лише на святі бульбашок? Чи та ж сама картина на будь-якому святі?

Опубліковано

а давайте взагалі відміним всі масові заходи, бо індивідуми можуть пити тільки "папразнікам" в дворах :smile3:

Опубліковано

Не перегинайте палку, захисники "свята". Я не проти, в цілому. Просто не треба тут доводити, ще все було мего-благодійне і без спиртного

Опубліковано

О так, getto, жителі нашого району гризуть благодійників на сніданок без солі. В чому виражається моя ненависть? В тому, що я описав картину, яку бачив за вікном? Чи в тому, що я зайшов ввечері в магазин і побачив пусті холодильники, де ще вчора стояло пиво? Родич працює продавцем і казав, що викупили тижневу норму. Він теж "такий"? (шкода, він з дпз)

Впадаєте в крайнощі, почули думку, відмінну від вашої і "Иии! Ааа! Давайте заборонимо всі свята!!!"

Опубліковано

Це ви до мене звертаєтесь? Прошу точніше виражати свою думку, бо я подумав, що ви чекаєте когось, хто скаже "всі були тверезі і щедрі". Я не противник ідеї, тому альтернативи хорошої зараз на думку не спадає. Хіба що організаторам більше пропагувати здоровий стиль життя і довести до відома, що вода в фонтані не відповідає гігієнічним нормам для купання/обливання нею. Масовий захід такий самий, як і інші, не варто акцентувати увагу, що поведінка була іншою, ніж на день незалежності, наприклад.

Опубліковано

Класне свято влаштували, проїзжав поруч, мені сподобалось. Краще ніж минулі роки

З критики - не подобається поведінка одного з організаторів (Ігора Семенюка), коли цей захід за щось спробувати покритикувати. Одразу самозакохане "спервадобейся"

Опубліковано

"Закривання очей" привело до таких от зустрічей для купання в фонтані. Потім дивуємось, де діти знаходять кишкову паличку.. В Луцьку недостаньо чистіших водойм?

п.с. Рівень грамотності учасників зустрічі просто вражає. getto, як прокоментуєш?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...