Перейти до змісту

Building Windows 8

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так на відео Windows 8 для смартфона :) Хоча ні. А як без тач жити в ньому?..я так бачу класичний є. А те що показано - мабуть як Metro інтерфейс на Windows Phone 7 і буде вмикатись як окрема програма(на кшталт Медіацентру). Так що це не зашкодить роботі(видно класичний Пуск коли на відео увімкнули Ексель). Чудово. А для всяких соціалок, мейлів, розваг - цей тач інтерфейс - саме то.

Опубліковано
А як без тач жити в ньому?..

Не пальцем, а курсором мишки наводити, як завжди :)

Кнопка "Пуск" при переході з 3.11 на Windows 95 теж незвичною була, і нічого, вижили)

Я так зрозумів, вони зробили (ну або майже зробили) уніфіковану операційку для всіх видів електронних пристроїв. Цікаво, як її будуть підтримувати нові смартфони Nokia

• 7 місяців потому...
Опубліковано

В Windows 8 вводять маркет програм Windows Store.

Так можна ненароком і з Linux на ліцензійну вінду перейти, коли встановлювати легальні програми буде легше ніж качати їх з торрентів.

Не буде цих дурних активацій і серійників, які вже віджили своє. Поживемо-побачимо.

Взагалі, ці всі маркети - революційне рішення. Доки не зіткнувся з ними, всерйоз їх не сприймав

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ставив якось девелоперську версію (одну з перших). Порадувало те що досить швидко працює, але сходу не завелась відеокарта інтел ГМА Х3100, скачав в інтернетах драйвер, встановив і все гуд. для мене, якщо чесно, нічого іноваційного нема.

Без такскріна метро непотрібне (на рутрекері є зборкі в яких його повідключали і зробили класичне меню пуск), пробував мишкою, але щось неудобно) Поки не вийде офф ставити не раджу хіба що нема чим зайнятись то можна встановити погратись

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...