Перейти до змісту

Електрична Тепла Підлога

hal

що краще  

23 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наведіть аргументи За І Проти електричної теплої підлоги.

Де в Луцьку є фірми які цим займаються?

Опубліковано

Вкладання кабелю електричної підлоги настільки просте, що якби знав то не запрошував би майстра. В цьому ділі тра робити все згідно інструкції+шурупати троха в електриці щоб підключити до регулятора і захист поставити. Почитай

Опубліковано

я собі зробив ТП при чому на один контроллер вчепив два кабелі.. тре порахувати щоб по потужності вистачило. і ще, коли будеш класти, то не клади так як в інструкції через 5 см - то занадто густо. я клав ч- з 20 см і добре.

Опубліковано

де купляли і приблизно яка ціна?

купляв 2 роки тому в "Еліт-буді" на Стуса чи на конякіня навпроти ДАІ. ціни не памятаю .. найдорожче - то контролер.

Опубліковано

В мене ч/з 10см вроді, але майстер притримувався інструкції. Купляв в Рівному, але бачив такий же комплект в Епіцентрі. Мій коштував 1200грн. Кабель на 440Вт, 20м + терморегулятор з датчиками + автоматика для електрозахисту(пристрій захисного відключення (ПЗВ)-150грн) + матеріали(армована сітка, пінополістирол, фольга, бетон на стяжку - підлога в ванній). В результаті я підлогу не виключаю(працює в режимі підтримки заданої температури), в ванній постійна температура, сухо. Енергоспоживання - десь біля 50 кВт/міс.

Опубліковано

Наведіть аргументи За І Проти електричної теплої підлоги.

Де в Луцьку є фірми які цим займаються?

Я займаюсь продажем та встановленням електричної теплої пiдлоги вже три роки("Сучасне Тепло" Рiвненська 76К.тел.(066)878-83-31,(098)589-70-85. http://tepla-pidloga-nexans--ekson.navolyni.com )

Переваги:

1.Простий монтаж

2.Безпечнiсть у використаннi

3.Гарантiя

4.Рiвномiрно прогрiвається вся пiдлога

5.Термiн експлуатацiї понад 70 рокiв

Усi вiдповiдi на питання, якi стосуються ТП ви отримаэте за вказанми телефонами.

Усi точки продажу, якi були вказанi вище, є клiэнтами моєї фiрми. А в Епіцентрі чи Новiй Лiнiї буде просто дорожче!

Опубліковано

колись у одній навколобудівельній передачі почув цікаву думку: опалення робити не в підлохі, так як це нездорово для організму через неприродність, а в стінах- на рівні людського зросту.

Опубліковано

ІМХО. Водяна підлога краща, але для неї потрібен запас по висоті хоча б 6см. Із теперішніх всіх електричних теплих самою оптимально вважаю плівкову інфрачервону котра випромінює інфрачервоні хвилі близькі по довжині з природними і котра економічніша по споживанню електроенергії в порівнянні з класичними проводами.

Опубліковано

Не правда!Водяна ТП прогрiває нерiвномiрно i тим бiльше не реголюється точна темература пiдлоги.I яка гарантiя на водяну ТП.

А щодо iч плiвки вона взагалi є не економною:споживає вона все-таки бiльше електроенергiї чим кабельна ТП (споживання мiн. на 1 м.кв.-220 Вт); також вона є по цiнi дорожча.

iч я раджу класти тiльки коли немає можливостi пiднiмати стяжку, безпосереньо пiд ковролiн чи ламiнат! Я маю в наявності і iч, тому я про неї знаю!

Опубліковано
А щодо iч плiвки вона взагалi є не економною:споживає вона все-таки бiльше електроенергiї чим кабельна ТП (споживання мiн. на 1 м.кв.-220 Вт); також вона є по цiнi дорожча.

iч я раджу класти тiльки коли немає можливостi пiднiмати стяжку, безпосереньо пiд ковролiн чи ламiнат! Я маю в наявності і iч, тому я про неї знаю!

Де ви її маєте? Дома? На складі? В магазині? Лише маєте чи використовуєте?

Продавати її не означає обєктивно оцінювати, а тим більше рекламувати, так як ви людина зацікавлена. Весь інтернет пише що це передові технології і споживання в неї в 2(!) рази менше як звичайної -- ви один кричите що це лажа, доведіть будь ласка без фактів це лише холівар.

Не правда!Водяна ТП прогрiває нерiвномiрно i тим бiльше не реголюється точна темература пiдлоги.I яка гарантiя на водяну ТП.
У вас може і не регулюється і не прогріває, у інших ніби з цим проблем немає.
Опубліковано

Де ви її маєте? Дома? На складі? В магазині? Лише маєте чи використовуєте?

Продавати її не означає обєктивно оцінювати, а тим більше рекламувати, так як ви людина зацікавлена. Весь інтернет пише що це передові технології і споживання в неї в 2(!) рази менше як звичайної -- ви один кричите що це лажа, доведіть будь ласка без фактів це лише холівар.

А Ви самi бачили в роботi цю плiвку? Я не кажу що iч- це лажа, я просто пояснив де її оптимально використовувати.

Можливо Ви знаєте яка плiвка споживає в два рази менше, менi стало цiкаво.

Опубліковано

statushko. Маю два питання

1. Електромагнітне випромінювання? Наскільки шкідлива хронічна форма впливу (а в ТП саме ця форма) на організм людини? Які хвороби можуть розвинутись внаслідок такого впливу?

2. Якщо Ви мені змонтуєте ТП, я зробив досить дорогий ремонт, через деякий час вона перестає працювати, мені прийдеться розвалити всю підлогу щоб знайти неполадку чи положити нову ТП?

Опубліковано

vicit, на дорогий ремонт бери Nexans а не китайське гумно, і буде служити довше ніж плитка по якій ходитимеш. Це раз. А по-друге - ти не уявляєш скільки щосекунди через тебе проходить ЕМ-хвиль різної потужності і довжини хвилі від дротів під навантаженням в стіні, електрочайника чи любого іншого працюючого електроприладу, тому якщо ТП і додасть 1-5% до загального фону, то помреш чи захворієш ти явно не від цього.

Опубліковано
А Ви самi бачили в роботi цю плiвку? Я не кажу що iч- це лажа, я просто пояснив де її оптимально використовувати.

Можливо Ви знаєте яка плiвка споживає в два рази менше, менi стало цiкаво.

Я схильний вірити більшості, а не конкретно взятій фірмі яка заявляє що
Усi точки продажу, якi були вказанi вище, є клiэнтами моєї фiрми.
. Тим більше що вона передбачає монтаж під плитку, спробуйте довести зворотнє.

Виробники заявляють що середнє споживання плівки 30...100Вт на квадрат, якщо підлога покладена з дотриманням усіх вимог, у вас числа чомусь зовсім інші (200Вт), це мабуть просто включив у розетку і грієш з підлогою ще сусідів чи підвал.

Ну і електомагнітне випромінювання ніхто не відміняв, а воно більше в круглому провіднику чим плоскому (до речі водяна підлога позбавлена даного недоліку).

А по-друге - ти не уявляєш скільки щосекунди через тебе проходить ЕМ-хвиль різної потужності і довжини хвилі від дротів під навантаженням в стіні, електрочайника чи любого іншого працюючого електроприладу, тому якщо ТП і додасть 1-5% до загального фону, то помреш чи захворієш ти явно не від цього.
Високочастотного випромінювання, ТП працює на низькій частоті, для чого створювати ще одне джерело ЕЛ-випромінювання.
Опубліковано

SysR, відкрию великий секрет, фірма твого опонента - типу регіональний представник офіційного дилера в Україні. Тобто якщо він тариться у "своїх" в Києві, то всілякі Епіки і іже с німі - там само, але з націнками. І дійсно, в нього дешевше, перевірено. Щоб перевірити це достатньо попросити в нього вислати прайс на мило.

З приводу боязні ЕМ-випромінювання - просто смішно, ще ніхто від впливу його в побуті не помер.

по водяній підлозі

але для неї потрібен запас по висоті хоча б 6см

ще зважай на це.

А щоб розрахувати який обігрівач краще (економніше), потрібно в 1 приміщенні виконати дослід: прогріти від температури А до температури Б за однакову одиницю часу однаковий об*єм повітря при однаковій температурі за бортом. А потім порахувати затрачені кіловати по лічильнику. Коротше рахуй не споживану потужність а здатність до обігрівання певного об*єму повітря за одиницю часу при однаковому споживанні енергії. Хтось таке робив? Якщо ні - то не варто 100% вірити цій маркетинговій лабуді, а виходити з власних уподобань.

Опубліковано

От це вже не правда <_<hal Не запитуйте у тих хто продає, запитайте в прорабів які роблять євроремонти в квартирах.

Вони порадять що краще і економічніше :)

Опубліковано

відкрию великий секрет, фірма твого опонента - типу регіональний представник офіційного дилера в Україні. Тобто якщо він тариться у "своїх" в Києві, то всілякі Епіки і іже с німі - там само, але з націнками. І дійсно, в нього дешевше, перевірено. Щоб перевірити це достатньо попросити в нього вислати прайс на мило.
Шось різниці в ціні я не помітив, що в нього, що аналоги, так що давай не будем про дешевизну. Дуже розумний маркетинговий хід, з початку сказати вищу ціну а потім нижчу, це називається вилка цін, так продажнікі по вухах їздять, знаю, сам так робив.
З приводу боязні ЕМ-випромінювання - просто смішно, ще ніхто від впливу його в побуті не помер.
Не факт. Але мені додаткового під ногами нафіг не потрібно.
А щоб розрахувати який обігрівач краще (економніше), потрібно в 1 приміщенні виконати дослід: прогріти від температури А до температури Б за однакову одиницю часу однаковий об*єм повітря при однаковій температурі за бортом. А потім порахувати затрачені кіловати по лічильнику. Коротше рахуй не споживану потужність а здатність до обігрівання певного об*єму повітря за одиницю часу при однаковому споживанні енергії. Хтось таке робив? Якщо ні - то не варто 100% вірити цій маркетинговій лабуді, а виходити з власних уподобань.
Сам факт що вони пропонують дешеву електроніку вже багато чого говорить. Знову ж таки гріти треба не повітря. Так що, пане, знімайте лапшичку з вух у себе.
Опубліковано
Щоб вода в трубі циркулювала треба помпа - це джерело ЕМ-хвиль, і шо там ще гріє воду? Сонце чи дрова?
На будь-яку водяну систему опалення потрібен циркуляційний насос, зараз він іде в складі котла, а котел у мене в хаті стоїть у спеціальному приміщенні у підвалі. І будь-ласка не рівнай *уй з пальцем: що 10квадратів випромінювання а шо 10см квадратних, різницю відчуваєш?

VadimM

І взагалі перестань правити свої пости постійно, бо складається враження що ти не впевнений у своїй точці зору.

Опубліковано

У тебе завжди є вибір - дешева електроніка чи дорога. Тому аргумент "багато про що говорить" тут не канає. Гріти треба не повітря? А що? Поверхні? А поверхні тепло куди віддаватимуть? Не в повітря?

Ще з приводу ЕМ-випромінювання - напевно вода по трубам сама не рухається, її ганяє електропомпа, яка сама по собі видає ЕМ-випромінювання. Плюс випромінювання від електронагрівача для води, аналогічно.

Давай зупинимось на такому: в деяких умовах краще вода, в деяких плівка, а в деяких ТП. Бо щось мені набридає ця дискусія майже ні про що.

З правкою так склались обставини). А потужність ЕМ-випромінювання треба обчислювати з врахуванням співвідношення поверхні випромінювання до його потужності.

Опубліковано
Давай зупинимось на такому: в деяких умовах краще вода, в деяких плівка, а в деяких ТП. Бо щось мені набридає ця дискусія майже ні про що.
Слів защітан.
тебе завжди є вибір - дешева електроніка чи дорога. Тому аргумент "багато про що говорить" тут не канає. Гріти треба не повітря? А що? Поверхні? А поверхні тепло куди віддаватимуть? Не в повітря?

Ще з приводу ЕМ-випромінювання - напевно вода по трубам сама не рухається, її ганяє електропомпа, яка сама по собі видає ЕМ-випромінювання. Плюс випромінювання від електронагрівача для води, аналогічно.

Ти такий же далекий від систем опалення як я від балету.
Опубліковано
icit, на дорогий ремонт бери Nexans а не китайське гумно, і буде служити довше ніж плитка по якій ходитимеш. Це раз. А по-друге - ти не уявляєш скільки щосекунди через тебе проходить ЕМ-хвиль різної потужності і довжини хвилі від дротів під навантаженням в стіні, електрочайника чи любого іншого працюючого електроприладу, тому якщо ТП і додасть 1-5% до загального фону, то помреш чи захворієш ти явно не від цього.

а звідки така впевненість у цій фірмі?

Я запитую, тому що хочу зробити в себе у дома і тому зацікавлений у якості товару.

Опубліковано
icit, на дорогий ремонт бери Nexans а не китайське гумно, і буде служити довше ніж плитка по якій ходитимеш. Це раз. А по-друге - ти не уявляєш скільки щосекунди через тебе проходить ЕМ-хвиль різної потужності і довжини хвилі від дротів під навантаженням в стіні, електрочайника чи любого іншого працюючого електроприладу, тому якщо ТП і додасть 1-5% до загального фону, то помреш чи захворієш ти явно не від цього.

а звідки така впевненість у цій фірмі?

Я запитую, тому що хочу зробити в себе у дома і тому зацікавлений у якості товару.

Об исключительной надежности кабеля Nexans с убедительностью говорит, например, такой факт. В 1938 году в полу главного Кафедрального Собора столицы Норвегии Осло, а также на прилегающей к этому собору площади был установлен нагревательный кабель производства Nexans. За все время функционирования не было ни одного отказа. В апреле 1999 года в связи с проведением в Кафедральном Соборе общих реконструкционных работ было принято решение о замене кабеля на новый, более совершенный. Удаленный кабель был направлен в лабораторию на испытания. Результаты исследований показали, что уже отработавший 60 лет нагревательный кабель старой модификации может бесперебойно функционировать еще в течении 30-35 лет.

(c)

Опубліковано

1. Електромагнітне випромінювання? Наскільки шкідлива хронічна форма впливу (а в ТП саме ця форма) на організм людини? Які хвороби можуть розвинутись внаслідок такого впливу?

Магніте поле складає 2-3 мкТл для одножильних екранованих кабелів, і 0,2-0,5 мкТл для двожильних кабелів, причому норма цього параметра складає 100 мкТл, а природний фон Землі в середньому відповідає приблизно 50 мкТл.

2. Якщо Ви мені змонтуєте ТП, я зробив досить дорогий ремонт, через деякий час вона перестає працювати, мені прийдеться розвалити всю підлогу щоб знайти неполадку чи положити нову ТП?

Перестати працювати вона може з однiєї причини, якщо ви випадково проб'єте кабель,то в таких випадках в тому мiсцi де було пошкодження

встановлюэться муфта (знiмаэться тiльки 1шт плитка) ,а мiсце знаходить спецiальний прибор.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...