Plum Опубліковано 1 Квітня, 2007 в 21:34 Поділитися #1 Опубліковано 1 Квітня, 2007 в 21:34 В зв'язку з численними порушеннями рекомендацій по написанню повідомлень в конференцію Залізо, рекомендації були відредаговані, переведені в формат ПРАВИЛ і обов'язкові до виконання всіма учасниками конференції. За порушення буду банити безпощадно!В цій темі модератор готовий вислухати думки щодо тих чи інших пунктів Правил, проте рішення щодо внесення поправок до Правил модератор приймає особисто, і лишає за собою право приймати чи відхиляти пропозиції щодо редагування Правил.Для тих, хто в танкуПроводити обговорення дій та вчинків модератора в цій темі ЗАБОРОНЕНО. Тут обговорюються лише Правила. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 05:08 Поділитися #2 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 05:08 Не завадило б в першому повідомленні теми викласти самі Правила або хоча б посилання на них.Всі, хто пишу в цей форум зобов'язані дотримуватись наведених нижче правил.Замінити на:Всі, хто пишуть в цей форум, зобов'язані дотримуватись наведених нижче Правил.Слово "модинг", по-моєму, варт писати саме через букву "и"19. Всі дії модератора або окремі пункти даних правил (точніше рекомендацій) підлягають обговоренню тільки через приватні повідомлення.Продовжити "або в темі Оновлені правила конференції" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 06:02 Автор Поділитися #3 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 06:02 Ми не обговорюємо орфографічні або пунктуаційні помилки в тексті Правил. Я не вчитель української мови, і школу закінчив дуже давно, так що деякі правила можу вже і не пам'ятати.Тема створена для обговорення концепції правил і доцільності тих чи інших пунктів, а також їх доступності для сприйняття в такому вигляді, в якому вони є.Лінк на Правила добавив в перше речення першого повідомлення.Що стосується останнього пункту, то ця тема рано чи пізно буде закрита, а дії модератора тут і так обговорювати заборонено. Так що в правилах лишиться те що є -- приватні повідомлення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 07:10 Автор Поділитися #4 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 07:10 Правила знову отримали значні зміни в формулюванні і в порядку розміщення пунктів. Кілька пунктів добавилось. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 08:10 Поділитися #5 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 08:10 Всі можуть помилятися. Я це роблю досить часто :-)Якщо в речені допущено помилку, то чому б її не виправити?Я лише вніс пропозиці, а то вже діло адміністрації форуму відхилити їх чи прийняти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 08:37 Автор Поділитися #6 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 08:37 Я лише вніс пропозиці, а то вже діло адміністрації форуму відхилити їх чи прийняти.Для адміністрації головне -- порядок на форумі. А правила пише/редагує модератор, так само як і слідкує за їх дотриманням. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 11:36 Поділитися #7 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 11:36 Під адміністрацією, я й розумів власне адміністратора (чи то, вірніше, адміністраторів) та модераторів. Я ще не зовсім розібрався хто є хто тут на форумі. Так розумію, що кілька людей мають безпосереднє відношення до компанії "Фотаком", більшість є простими користувачами "Домашніх мереж", частина лише прагне підключитися...Plum, щось не розумію про що дискусія розгоряється? Ти написав Правила і створив тему для їх обговорення. Я висловив свої зауваження і вніс певні пропозиції. Після цього Правила вийшли в новій реадкції. Старі помилки лишилися :-(Всі, хто пишу в цю конференцію...Також помічена зайва крапка в п. 4.4.4.4.. Всі дії модератора...Ще є пропозиція скрізь по тексту писати Правила з великої букви. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 12:53 Автор Поділитися #8 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 12:53 Повторяю ще раз. На даному етапі йде мова про суттєві зауваження до змісту правил. Якщо такі зауваження будуть, то в Правила, можливо, будуть вноситись корективи з їх урахуванням. Якщо ж зауважень не буде , то буде проводитись тотальна вичитка правил і випралення орфорграфічних та пунктуаційних помилок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 15:52 Поділитися #9 Опубліковано 2 Квітня, 2007 в 15:52 До змісту зауважень немає. Мене взагалі дивує, що ніхто більше в цій темі не висловлюється. Невже переважна більшість дотримується думки, нав'язаної рекламою? Правила існують для того, щоб їх порушуватиПравила мусять бути і мають бути люди, які слідкують за їх дотриманням всіма учасниками форуму. За порушення треба карати, а то буде не форум, а якесь збіговисько.P.S. Якщо помилку виявлено, то її варто виправити, а не переносити з однієї редакції в іншу, імхо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Taurus Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 17:09 Поділитися #10 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 17:09 Мені сподобався п.1.4. Правил. Мушу визнати уважність модератора та бажання задовільнити інтереси користувачів.Є питання: для чого допускати можливість спілкуватись англійською мовою? Це може призвести до певних непорозумінь.Загалом Правила підтримую. Відшліфувати, якщо буде така потреба, можна буде уже при їх використанні і намаганні дотримуватись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 21:22 Автор Поділитися #11 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 21:22 Є питання: для чого допускати можливість спілкуватись англійською мовою? Це може призвести до певних непорозумінь. як-не-як, англійська -- це міжнародна, можна сказати універсальна мова. Авось комусь знадобиться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.