Перейти до змісту

Erepublik


bandit

Рекомендовані повідомлення

Привіт, друзі!

Мабуть ні для кого не секрет, що окрім реального світу існує ще й віртуальний. І в цьому віртуальному світі є наша батьківщина – Україна.

Хочу представити тобі унікальну он-лайн стратегію з елементами соціальної мережі - eRepublik!

В цій грі ти можеш не тільки спілкуватись з людьми на зразок ВКонтакте, Facebook, але і стати Великим полководцем, успішним бізнесменом, впливовим політиком чи журналістом, який завжди в центрі усіх найвизначніших подій! При цьому ця гра має великий контекст Real Life – RL (РЛ – реальне життя). Це військова гра. І конфлікти тут точаться постійно. еСербія воює з еХорватією, еУгорщина з еРумунією, еБолгарія з еМакедонією, еПольща з еНімеччиною. Не оминув шлях війни і нашу Батьківщину. Нещодавно ми звільнили свою територію від окупації еРосії, а також еБілорусь від прибалтів. Тепер нова біда постукала в наші двері – еТуреччина!

З покон віків турки нападали на наші землі. Топтали її та плюндрували, вбивали дітей та старих людей, ґвалтували наших дівчат та забирали їх в свої гареми. Ось так наша країна виглядала до їх нападу (зелена лінія – корінні межі):

1jks3o.png

Вони знову повернулись. Сотні танків та тисячі піхотинців з кулеметами начепили аватарки «I Love Ukrainian Girls» і захопили майже всю територію, просуваючись на північ, до еБілорусії. В нас залишився один-єдиний регіон – Закарпаття (Subcarpatia). Два наших корінних регіони – Галіцію і Лодомерію (Galicia & Lodomeria) та Буковину (Bukovina) – захопили поляки. еПольща пішла на південь, на еРумунію – наших давніх союзників. Їх гасло: «Польща від моря до моря». Як ти розумієш, повертати регіони нам вони не збираються.

Ось так Україна виглядає зараз (зелена лінія – корінні межі):

34ou0zo.png

Турки заявили, що вони кістьми ляжуть, але більше ніколи не дозволять з’явитись еУкраїні на карті еСвіту. Чи ж це не нахабство? Чи ж ми маємо право перед нашими предками-козаками лишити це зазіхання без покарання? НІ! Все населення еУкраїни готується до тяжких, кровопролитних війн з турками. Вони значно переважають нас у силі. Але хіба вперше нам доводиться відстоювати свої землі? Чи лякало це наши прадідів-козаків? Звісно ні. Я і вся еукраїнська спільнота запрошуємо тебе взяти участь у визвольній битві проти турецьких та польських окупантів!

Реєструйся прямо зараз - http://www.erepublik.com/en/referrer/Gargoyl (при реєстрації натисни 2-3 рази на підтвердження e-mail) і пиши мені лист, щоб дізнатись як ти можеш допомогти. Я автоматично з’явлюсь в твоїх друзях після реєстрації по даному посиланню. Відразу візьму опіку над тобою і допомагатиму тобі максимально швидко прокачатися, щоб ти міг почати захищати свою Батьківщину.

Ця гра унікальна. Ніколи подібного ти ще не бачив. Мінімум 5 хвилин на день, максимум – скільки забажаєш. Тут ти знайдеш вірних друзів та побратимів по зброї. Тут ти по справжньому радітимеш за кожен виграний бій у ворогів. Відчуєш солодкий смак перемоги та гіркоту поразки. Отримаєш навички бізнесмена, військового, політика.

В тебе є безліч бажань, які ти хочеш реалізувати в РЛ – реальному житті. Випробуй їх в eRepublik!

Україна чекає на тебе. Слава Україні!

Примітка: нам потрібні живі гравці які будуть воювати за Україну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...