Перейти до змісту

Покраска обода !

Рекомендовані повідомлення

Цікавить таке питання :

хочу перекрасити обод , з такого

http://board.lutsk.ua/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49702

в такий

http://www.x-bikers.ru/board/all/29741_1.jpg

Можливо хтось знає , що для цього потрібно або хто може таке зробити і взагалі скільки таке коштує !

Щиро дякую ! =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знімаєш обод, викручуєш шпиці і фарбуєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж так думав . Мені сказали , якщо просто пофарбуєш , краска просто облазити буде !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не будеш мити кожен день то прослужить пару місяців (перевірено на балончиковій фарбі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді смислу не бачу красити , якщо через пару місяців перефарбовувати прийдеться ! =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти хочеш покрасити і щоб фарба не злазила...)

купи білий обод і постав чорні шпиці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де можна купити !?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на тому ж хб... або, якщо є лишні гроші, на велозоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

65 переглядів , а ніхто нічого запропонувати не може :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що ти хочеш саме почути? як загартувати фарбу щоб стояла 100 років?)

сказали ж крась або купуй новий обод, які ще можуть бути варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу почути відповідь від людини , яка в цьому шарить або не раз робила і може порадити нормально , що балончиком можна покрасити , то це і їжаку зрозуміло , купити новий обід - 500 грн. ( за два ) - це лише ті , які я знайшов , бо інших ніде немає , я питав , а на " Велозоні " взагалі брак білого кольору , ні педаль , ні гріпс , нічого , що мені потрібно !

Ось тому тут і питаю !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вибачай, не на того попав. В мене всього то роверів з 15 і я нічого в них не розумію <_< (сарказм)

А взагалі не розумію, чим погано балончиком? Да, треба раз в пару місяців перекрашувати але з фото бачу що велик в тебе не "Україна", тому ти вклав в нього гроші і часто ним користуєся, значить маєш вдосталь часу щоб виділити день на покраску педального друга.

П.С. Займався покраскою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь , шо встряваю, але ти хочеш пофарбувати обод під вібрейки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене біла рама , в Києві побачив 1:1 вел як у мене , я запитав у власника , він сказав , що пофарбували його обода в якійсь мастерській і він докупив чорні шпиці , див. БОМБОВО , думаю собі таке зробити !

Тому і ств. таку тему , як можна таке зробити або хто в цьому розуміється , можливо на краску щось потрібно наносити або...ну я незнаю , потрібна людина , яка порадить ... знаючи на борді - купа велолюбителів , думаю хтось 1 чи декілька знають , що робити , адже тут мабуть є і проф.велолюбителі =) дякую !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132 я зрозумів , просто я не хочу на це постійно виділяти час , не люблю коли оце лускається і т.д. , таке " фе " велу 3 роки мому як новий , дбайливо ставлюсь і коли будуть зачухані обода за 2 міс. , хочеться покрасити раз і все , щоб як рідна краска була , а чорні спиці купити не проблема , лише проблема покрасити обода , так як обод хороший , кращого я не потребую , а ціни на білі ОГО ГО які або взагалі білих немає !)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді поцікався якістною водостійкою фарбою (або тою що авто фарбують), думаю підійде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе ж вібрейки!

Прислухайся до слів difoto

В тебе колодки будуть гальмувати по пофарбованому ободі?

Вони її точно швидко зітруть.

Може в того хлопця з таким же ровером, дискові гальма стоять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо пофарбувати сам верх обода !А місце де труть , залишити без змін !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...