Перейти до змісту

Покраска обода !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить таке питання :

хочу перекрасити обод , з такого

http://board.lutsk.ua/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49702

в такий

http://www.x-bikers.ru/board/all/29741_1.jpg

Можливо хтось знає , що для цього потрібно або хто може таке зробити і взагалі скільки таке коштує !

Щиро дякую ! =)

Опубліковано

а що ти хочеш саме почути? як загартувати фарбу щоб стояла 100 років?)

сказали ж крась або купуй новий обод, які ще можуть бути варіанти?

Опубліковано

Хочу почути відповідь від людини , яка в цьому шарить або не раз робила і може порадити нормально , що балончиком можна покрасити , то це і їжаку зрозуміло , купити новий обід - 500 грн. ( за два ) - це лише ті , які я знайшов , бо інших ніде немає , я питав , а на " Велозоні " взагалі брак білого кольору , ні педаль , ні гріпс , нічого , що мені потрібно !

Ось тому тут і питаю !

Опубліковано

ну вибачай, не на того попав. В мене всього то роверів з 15 і я нічого в них не розумію <_< (сарказм)

А взагалі не розумію, чим погано балончиком? Да, треба раз в пару місяців перекрашувати але з фото бачу що велик в тебе не "Україна", тому ти вклав в нього гроші і часто ним користуєся, значить маєш вдосталь часу щоб виділити день на покраску педального друга.

П.С. Займався покраскою)

Опубліковано

У мене біла рама , в Києві побачив 1:1 вел як у мене , я запитав у власника , він сказав , що пофарбували його обода в якійсь мастерській і він докупив чорні шпиці , див. БОМБОВО , думаю собі таке зробити !

Тому і ств. таку тему , як можна таке зробити або хто в цьому розуміється , можливо на краску щось потрібно наносити або...ну я незнаю , потрібна людина , яка порадить ... знаючи на борді - купа велолюбителів , думаю хтось 1 чи декілька знають , що робити , адже тут мабуть є і проф.велолюбителі =) дякую !

Опубліковано

sasha1132 я зрозумів , просто я не хочу на це постійно виділяти час , не люблю коли оце лускається і т.д. , таке " фе " велу 3 роки мому як новий , дбайливо ставлюсь і коли будуть зачухані обода за 2 міс. , хочеться покрасити раз і все , щоб як рідна краска була , а чорні спиці купити не проблема , лише проблема покрасити обода , так як обод хороший , кращого я не потребую , а ціни на білі ОГО ГО які або взагалі білих немає !)))

Опубліковано

В тебе ж вібрейки!

Прислухайся до слів difoto

В тебе колодки будуть гальмувати по пофарбованому ободі?

Вони її точно швидко зітруть.

Може в того хлопця з таким же ровером, дискові гальма стоять?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...