Dima4s Опубліковано 28 Травня, 2011 в 11:21 #26 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 11:21 оскільки відвикаю от пива(здоров"я бережу) то заміну знайшов в соках - смачно і корисно(як кажуть) тому коліться - хто який вживає? марка, смак? заодно і проведемо перепис "тверезих" бордАвців) Є, радянська ще, соковижималка) така ручна,велика Беру мішок яблук і вуаля відро соку Зимою є що пити П.С. Правда вони проходять промивку і тертку в кухонному комбайні філіпс есенс П.П.С. Знала б мать що я таке з її улюбленим комбайном роблю- от вже б вислухав
SunSeth Опубліковано 28 Травня, 2011 в 11:42 #27 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 11:42 п'ю сік із ячменю...солоду та хмелю
sasha1132 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 19:37 Автор #28 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 19:37 Томатний від ОКЗДХ. І що ви там про пожарника казали?не чули що від томатного "нестояк"? перевіряти не хочетьсяп'ю сік із ячменю...солоду та хмелюцікаво як ви його робите?
Skorpio76 Опубліковано 29 Травня, 2011 в 06:57 #30 Опубліковано 29 Травня, 2011 в 06:57 Якщо вже так дивитись, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою! зі шкіркою добре виходить а от з кістками не дуже але буду осилювати хотя кістки то таке, майже всі корисності знаходяться саме в шкурці З кісточками слід бути обережним. По-перше, в деяких є токсичні речовини (наприклад у вишневих кісточках є синильна кислота). По-друге, кісточки можуть виявитися занадто твердими, а послуги стоматологів дорогі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.