Перейти до змісту

Сік


sasha1132

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

оскільки відвикаю от пива(здоров"я бережу) то заміну знайшов в соках - смачно і корисно(як кажуть)

тому коліться - хто який вживає? марка, смак?

заодно і проведемо перепис "тверезих" :friday: бордАвців)

Опубліковано

заодно і проведемо перепис "тверезих" :friday: бордАвців)

НЕ вдасться :P

Я про соки можу троха написати, але п'ю пиво :D

Соки п'ють діти :g15:

1.Компоти, домашні соки)))

2.Березовий (чи будь-який) в трьохлітровій банці

3.ОЗДХ

- це було дітям

Сама люблю Сандору. Але колись було: простояв кілька днів на столі і не скис. Діткам такого не даю.

Опубліковано

lilechka, фреші в смислі домашнього вичавлювання з куплених фруктів? так в чому різниця?

Oksana04, діти якраз сорбають пиво і т.д. а дорослі вже підліковуються від дитинства) Інколи правда впадають знову в дитинство)

Березового то звісно добре але ж на довго не хватить... і як валюта не годиться)

Я замість пива прЭдпочитаю томатний :0005:

а від томатного ,кажуть, пожарник не працює :blush:

взяв сьогодні такий

nash_sik_vinograd-yabloko.jpg

чимось таким попахує неприємним й кисловатий

Опубліковано

lilechka, фреші в смислі домашнього вичавлювання з куплених фруктів? так в чому різниця?

Во многих пакетных соках от настоящих овощей-фруктов остается разве что картинка на картонке. Витамины, если и были, то в процессе производства их львиная доля, а это около 85% - бесследно исчезла. Соки, подвергнутые осветлению, теряют почти всю клетчатку. Зато в них полным полно красителей, чтобы привлекать покупателей «янтарным» цветом, и консервантов (обратите внимание на срок годности). Кроме того, в литре такого сока – более 500ккал. А если, на упаковке написано «без сахара»,не обольщайтесь: фруктозы или химических подсластителей в таком соке достаточно!

А коли робиш фреш - знаєш, що у тебе в склянці

Опубліковано

ооо, вибачаюсь. не побачив між рядків "скритий текст"

яке - БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ! жарт

не знаю, я б не давав "куплені" соки дітям до 7 років. чому? просто не давав би, недовіра присутня

Опубліковано

lilechka, фреші в смислі домашнього вичавлювання з куплених фруктів? так в чому різниця?

Завжди можна знайти домашні яблука і волинську моркву. Непогано заздалегідь закрити кілька банок виноградного і березового соку. Тепер, коли почнуться сезонні фрукти, можна робити сік з будь-яких (полуниця, вишня...) Ну хоча б іноді балувати себе корисною смакотою :0071:

Опубліковано

А коли робиш фреш - знаєш, що у тебе в склянці

коли робиш фреш забираєш тритину вітамінів а 2\3 остаються, якщо вже так дивитись. То не краще скушать фрукт?

Опубліковано

sweetlena, та так і робимо, але як вірно підмічено іноді

виноград пускаєм на вино)

того року робили сік з яблук - ще до зими випили :0003:

Опубліковано

А коли робиш фреш - знаєш, що у тебе в склянці

коли робиш фреш забираєш тритину вітамінів а 2\3 остаються, якщо вже так дивитись. То не краще скушать фрукт?

Якщо вже так дивитьсь, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою!

Опубліковано

Тому "кушай фрукти", а не пий пиво :D

це буде по-кумедному виглядати: всі сидять піють пиво а я сижу і гризу ананас :lol:

п.с. так і не п"ю уже)

Опубліковано

Якщо вже так дивитьсь, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою!

Нє, ну не обов"язково...з цього можна компот зварити :D

В мене була однокласниця, вона завжди додому в торбинці назад несла огризки з яблук, усі так і говорили - на компот :g05:

Опубліковано

Якщо вже так дивитись, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою!

зі шкіркою добре виходить а от з кістками не дуже :smile3: але буду осилювати

хотя кістки то таке, майже всі корисності знаходяться саме в шкурці

Опубліковано

Нє, ну не обов"язково...з цього можна компот зварити

та варимо, але зачасту з морожених ягід) не то...а хочеться чогось...ум...те що уявили

Опубліковано

Слабий? :(

:D :D :D

так і кажуть коли питають :"яке пиво буш?"

отакий я, пиво не п"ю, табаку не тягну - живу і радуюсь) вимираючий вид...

Соками не вилікуєшся, протимікробна дія не та :friday:

та я не лікуватися надумав а перейти на альтернативне паливо)

як на жуйку чи сємкі від паління

Опубліковано

Ехх, читаю темку, сьорбаючи лимонну сандору :) Помагає проснутись. Ліньки робити фреші по вашим рецептам, ще не такий старий, можу здоров'ям і ризикнути (імхо, в пиві ціною 4грн за літр хімії в рази більше)

Опубліковано

Я тільки і п'ю той сік що на скріні був ОКЗДХ, для мене найкраща, мені здається , що там найбільший вміст соку і мьякоті....а остальні фуфло повне(ті що на наших полицях)

Опубліковано

ОКЗДХ вже якийсь не такий як раніше: не смачний і не відчувається "натуральності"... Тепер п'ю Миколаївський (томатний, персиковий, виноградний)

Ще колись був прикольний томатний сік з різними смаками (россол\огірки, гриби, оливки) - здається Сандора. Дуже смачно було, тепер такого ніде не бачив. І взагалі томатний сік це кльова штука :ok: Шашличок, картопелька з грибочками, піца + томатний сік = свято для шлунка

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...