sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:14 #1 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:14 оскільки відвикаю от пива(здоров"я бережу) то заміну знайшов в соках - смачно і корисно(як кажуть) тому коліться - хто який вживає? марка, смак? заодно і проведемо перепис "тверезих" бордАвців)
lilechka Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:17 #2 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:17 Сьогодні пили Sandora виноградний - смачнийА взагалі - у магазинних соках мало чого корисного. Я за фреші!!!
Oksana04 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:19 #3 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:19 заодно і проведемо перепис "тверезих" бордАвців) НЕ вдасться Я про соки можу троха написати, але п'ю пиво Соки п'ють діти 1.Компоти, домашні соки))) 2.Березовий (чи будь-який) в трьохлітровій банці 3.ОЗДХ - це було дітям Сама люблю Сандору. Але колись було: простояв кілька днів на столі і не скис. Діткам такого не даю.
carlzeiss Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:20 #4 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:20 Я замість пива прЭдпочитаю томатний
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:34 Автор #6 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:34 lilechka, фреші в смислі домашнього вичавлювання з куплених фруктів? так в чому різниця? Oksana04, діти якраз сорбають пиво і т.д. а дорослі вже підліковуються від дитинства) Інколи правда впадають знову в дитинство) Березового то звісно добре але ж на довго не хватить... і як валюта не годиться) Я замість пива прЭдпочитаю томатний а від томатного ,кажуть, пожарник не працює взяв сьогодні такий чимось таким попахує неприємним й кисловатий
Oksana04 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:36 #7 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:36 Oksana04, діти якраз сорбають пиво Я писала про своїх) Моїм рік і три. ЯКЕ ПИВО???)))
lilechka Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:38 #8 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:38 lilechka, фреші в смислі домашнього вичавлювання з куплених фруктів? так в чому різниця?Во многих пакетных соках от настоящих овощей-фруктов остается разве что картинка на картонке. Витамины, если и были, то в процессе производства их львиная доля, а это около 85% - бесследно исчезла. Соки, подвергнутые осветлению, теряют почти всю клетчатку. Зато в них полным полно красителей, чтобы привлекать покупателей «янтарным» цветом, и консервантов (обратите внимание на срок годности). Кроме того, в литре такого сока – более 500ккал. А если, на упаковке написано «без сахара»,не обольщайтесь: фруктозы или химических подсластителей в таком соке достаточно!А коли робиш фреш - знаєш, що у тебе в склянці
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:41 Автор #9 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:41 ооо, вибачаюсь. не побачив між рядків "скритий текст"яке - БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ! жартне знаю, я б не давав "куплені" соки дітям до 7 років. чому? просто не давав би, недовіра присутня
sweetlena Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:41 #10 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:41 lilechka, фреші в смислі домашнього вичавлювання з куплених фруктів? так в чому різниця? Завжди можна знайти домашні яблука і волинську моркву. Непогано заздалегідь закрити кілька банок виноградного і березового соку. Тепер, коли почнуться сезонні фрукти, можна робити сік з будь-яких (полуниця, вишня...) Ну хоча б іноді балувати себе корисною смакотою
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:43 Автор #11 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:43 А коли робиш фреш - знаєш, що у тебе в склянціколи робиш фреш забираєш тритину вітамінів а 2\3 остаються, якщо вже так дивитись. То не краще скушать фрукт?
sweetlena Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:45 #12 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:45 Тому "кушай фрукти", а не пий пиво
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:47 Автор #13 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:47 sweetlena, та так і робимо, але як вірно підмічено іноді виноград пускаєм на вино) того року робили сік з яблук - ще до зими випили
lilechka Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:48 #14 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:48 А коли робиш фреш - знаєш, що у тебе в склянціколи робиш фреш забираєш тритину вітамінів а 2\3 остаються, якщо вже так дивитись. То не краще скушать фрукт?Якщо вже так дивитьсь, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою!
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:48 Автор #15 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:48 Тому "кушай фрукти", а не пий пиво це буде по-кумедному виглядати: всі сидять піють пиво а я сижу і гризу ананас п.с. так і не п"ю уже)
sweetlena Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:51 #16 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:51 Якщо вже так дивитьсь, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою! Нє, ну не обов"язково...з цього можна компот зварити В мене була однокласниця, вона завжди додому в торбинці назад несла огризки з яблук, усі так і говорили - на компот
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:51 Автор #17 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:51 Якщо вже так дивитись, то фрукти треба їсти і з кісточками, і зі шкіркою! зі шкіркою добре виходить а от з кістками не дуже але буду осилювати хотя кістки то таке, майже всі корисності знаходяться саме в шкурці
Oksana04 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:52 #18 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:52 так і не п"ю уже)Слабий? :D
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:53 Автор #19 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:53 Нє, ну не обов"язково...з цього можна компот зварити та варимо, але зачасту з морожених ягід) не то...а хочеться чогось...ум...те що уявили
sweetlena Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:54 #20 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:54 так і не п"ю уже)Слабий? :D Соками не вилікуєшся, протимікробна дія не та
sasha1132 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:57 Автор #21 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 21:57 Слабий? :D так і кажуть коли питають :"яке пиво буш?" отакий я, пиво не п"ю, табаку не тягну - живу і радуюсь) вимираючий вид... Соками не вилікуєшся, протимікробна дія не та та я не лікуватися надумав а перейти на альтернативне паливо) як на жуйку чи сємкі від паління
IronSun Опубліковано 28 Травня, 2011 в 06:22 #22 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 06:22 Ехх, читаю темку, сьорбаючи лимонну сандору Помагає проснутись. Ліньки робити фреші по вашим рецептам, ще не такий старий, можу здоров'ям і ризикнути (імхо, в пиві ціною 4грн за літр хімії в рази більше)
bandit Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:17 #23 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:17 Я тільки і п'ю той сік що на скріні був ОКЗДХ, для мене найкраща, мені здається , що там найбільший вміст соку і мьякоті....а остальні фуфло повне(ті що на наших полицях)
fenmix Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:35 #24 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:35 Томатний від ОКЗДХ. І що ви там про пожарника казали?
eNyk Опубліковано 28 Травня, 2011 в 10:57 #25 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 10:57 ОКЗДХ вже якийсь не такий як раніше: не смачний і не відчувається "натуральності"... Тепер п'ю Миколаївський (томатний, персиковий, виноградний) Ще колись був прикольний томатний сік з різними смаками (россол\огірки, гриби, оливки) - здається Сандора. Дуже смачно було, тепер такого ніде не бачив. І взагалі томатний сік це кльова штука Шашличок, картопелька з грибочками, піца + томатний сік = свято для шлунка
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.