Перейти до змісту

Продам сата вінчестер Hitachi 250гб

Рекомендовані повідомлення

модель hdt722525dla380 на вінчестері є трішки бедів, які на роботу не впливають, швидкість висока, підвисань не спостерігається, форматується, система себе комфортно почуває). Причина продажу-вінчестер діставсь в додачу до ПК

Ціна 200грн торг

i.jpg

Bezymiannyi_800.jpg як видно з фото, майже всі бед блоки знаходяться в кінці пам*яті, тому для зручності можна відрізати цей участок (~20мб)

Bezymiannyir_800.jpg смарт ок,смарт статус-гуд)

Швидкість перевірки стабільно трималась 55-63 мб/с

Форм-фактор HDD 3.5"

Объем 250 Гб

Объем буферной памяти 8 Мб

Скорость вращения 7200 rpm

Среднее время доступа, чтение 8.5 мс

Время доступа track to track 1.1 мс

Уровень шума простоя 28 дБ

Размеры (ШхВхД) 101.6x25.4x146 мм

Вес 640 г

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Судячи зі скрінів, вінт вмирає. і все через перегрів (максимальна температура вінта зафіксована в 53 градуси). не видно скільки вже є бедів, але 249 секторів дуже скоро стануть ними.

Зроби ще раз сканування вінта, але в параметрах замість "ignore" вистав "remap". Якщо після сканування, вінт залишиться живим і smart status=good, то тоді можна буде говорити про покупку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи зі скрінів, вінт вмирає. і все через перегрів (максимальна температура вінта зафіксована в 53 градуси). не видно скільки вже є бедів, але 249 секторів дуже скоро стануть ними.

Зроби ще раз сканування вінта, але в параметрах замість "ignore" вистав "remap". Якщо після сканування, вінт залишиться живим і smart status=good, то тоді можна буде говорити про покупку.

зразу видно нормальна адекватна людина!

обгрунтовані висловлювання, пропозиції додаткових тестів - таким повинен бути справжній покупець, а не як істеричка "виженіть їх, вони погані...."

Обгрунтуй хоть один мій поганий вчинок, як продавця (завжди присутній манібек, ціна теж завжди знижується, торг, спілкування як до мене, так і я)

тести зроблю завтра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...