Перейти до змісту

Вивчу попит на айфони американські.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайомий привіз з Штатів різні айфон, але по моєму ціну загнув дуже.

Яку ви можете запрпонувати ціну, щоб можна було аргументовано з ним торгуватися.

4 32 новий залочений(прокладка 200 грн)

4 16 аналогічно

3джс 16 ролочений , джейл не знаю

3джс 8 аналогічно

3дж 8 аналогічно

Всі телефони з повним комплектом та в хорошому, або дуже хорошому стані.(Так заявляється)

Прохання до ціни віднестись виважено.

Опубліковано

Він хоче за 4 16- 5200 грн

4 32- 5800 грн

3джс 32 -3600

3джс 16-3200

3дж 16-2600

3дж 8-2200.

По моєму це дорого грн на 300.

Опубліковано

4 32- 5800 грн

3джс 32 -3600

3джс 16-3200

3дж 16-2600

3дж 8-2200.

4 32- 5800 грн ---- 5200

3джс 32 -3600 ----- 2900

3джс 16-3200 ---- 2650

3дж 16-2600 ---- 2000

3дж 8-2200. ---- 1650

і то ше не сильно дешеві ціни

Опубліковано

4 32- 5800 грн

3джс 32 -3600

3джс 16-3200

3дж 16-2600

3дж 8-2200.

4 32- 5800 грн ---- 5200

3джс 32 -3600 ----- 2900

3джс 16-3200 ---- 2650

3дж 16-2600 ---- 2000

3дж 8-2200. ---- 1650

і то ше не сильно дешеві ціни

" pronew12 " щось ти загнув такі ціни !

зараз на ібей з доставкою 3г 8гб в межах 1500-1700 виходить , а по собівартості продавати він точно не буде !

Все залежить від : комплекту , ТОЧНОГО стану , неверлок чи софтлок ...

Опубліковано

Не треба ! <_<

Подивись ціни , зараз не вигідно нічого замовляти , бо ціни ідуть майже такі самі як у нас , не віриш , сам глянь.

А треба щось то і заробити ! Ти в ціну врахуй : потрачений час , ризик ( якщо ти незнаєш , то ці огризки часто крадуть і тобі не в кайф за один раз попасти на 2000-4000 грн. , чому ти це не враховуєш ?! Не враховуєш те , що 80% із всього замовленого не співпадає з описом , замовляєш норм , а приїжає з битим склом , або не працює щось , повір , а таке трапляється ДУЖЕ часто , замовив 3г 8 гб за 1200 і ще 250-300 потратив на ремонт , щей купа нервів і часу втраченого , виходить ціна на 100-150 грн. дороще , а ти кажеш загнули , це класно дивиться збоку , а коли влітаєш , весь заробіток іде тільки на те , щоб його відремонтували , а інколи навіть ремонту не підлягає , мертвяка привезуть і що хочеш , те з ним і роби ! а це все гроші , потім стараєшся не заробити , а хоча б перекрити ті витрати , той мінус ! ) подивись на мої ціни , а тоді вже кажи загнули , чи ні !

Якщо нормальний покупець , приємна людина , я можу і норм. скинути , інколи краще людині зробити приємне , а не збити з неї купу грошей ! Ціна може бути одна , а продам значно дешевше ! Так , що під словом " баригі " ти всіх туди не включай ! <_<

Опубліковано

artur4ik,

тiльки ненада тут плакатись i на жалость бити якi ми всi бiднi i благодiйники, невiрю, все так погано так кидай такий бiзнес i йди вагони розгружати.

да i за що того айфона так цiнити, ну реально нема там нiчого абсолютно, даже старенькi нокiа бiльш функцiональнi, до н8 вже не рiвняю.

Опубліковано

artur4ik,

тiльки ненада тут плакатись i на жалость бити якi ми всi бiднi i благодiйники, невiрю, все так погано так кидай такий бiзнес i йди вагони розгружати.

да i за що того айфона так цiнити, ну реально нема там нiчого абсолютно, даже старенькi нокiа бiльш функцiональнi, до н8 вже не рiвняю.

Ну я б так не сказав , ти з яким айфоном ходив і скільки , повір через мене і н8 , н900 , н97 і самсунги круті всі проходили і я всіма користувався ! Мені айфон КРАЩЕ ! Незнаю , скільки продаю , всі кажуть , що нокія гірше !!!!! Не бачив я , щоб на нокію такі программи чи ігри йшли , як на айфон ! НЕ БУЛИ - НІКОЛИ ! У всіх моїх знайомих , друзів , родичів - айфони , так камера в айфонах дійсно ніяка , гірше як в нокії , але в 4-ому айфоні камера досить класна !

І я не збираюсь нікого бити на жалість , а кажу реальні події з життя , а оці твої панти , ніби ти тут все знаєш і т.д. якби ти це на собі відчув ти б нічого не казав !!!

Опубліковано

Щось ти, artur4ik, двулічний якийсь парубок....

То жалієшся на тяжку долю Lutsk iphone resellerz, то хаєш золоту курку, яка несе Apple, а воспіваєш оди НТС, ну оприділись чи як :smile3:

Айфон 4, это уже не круто , пол года назад , о да , а сейчас много их уже юзают .

я мав більше 30 айфонів , так вони круті , так вони гарні , але треба розкрити очі і подивитись навколо , окрім тих айфонів є багато цікавих моделей інших фірм , деякі люди беруть APPLE , бо вважають , що це круто , як то зараз кажуть " маЖорно " і купують лише заради фірми.Починаючи з 2г до самого 4-ого айфону , майже нічого не помінялось : камера , процесор ... ну і т.д. мені вони однотипні якісь , багато хто чекав щоб при перевертанні айфона на бік , іконки теж перевертались..так само і блутус , і безліч інших функцій , яких в айфоні немає , а вони потрібні і є в інших апаратах.

HTC DESIRE HD мене більше вразив , особливо його функціональність , не дивлячись на те , що мені apple найбільше подобається , НТС DESIRE HD мені краще.

Опубліковано

А я в цій темі хіба щось писав про НТС !? див.вище жодного слова НТС !

І я порівнював його з нокією , і лише єдиний " HTC DESIRE HD " мені сподобався зі ВСІХ телефонів , після нього ідуть одразу усі айфони =)

Так що я не " двулічний " парубок !

Ти можеш завжди їздити на ауді і купувати лише ауді , а нова модель бмв тебе привабила більше ! Ось і все !

Це було 20 березня , за 2 місяці стільки класних программ вийшло на айфон і ігор .......

Опубліковано

Та і взагалі , ця тема , не про те , що мені подобається і чим я користуюсь , людина виставила на продаж телефони , а флудити в приват !

Nokian закрий цю тему і створи нову , з точними цінами і фото ! :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...