Перейти до змісту

На районі ГПЗ відключили гарячу воду на один місяць.

Amaranth

Рекомендовані повідомлення

То відключили по всьому ГПЗ чи тільки на деяких вулицях?

Зовсім веселі часи для моїх орхідей та акваріумів настали з цим відключенням. Поки воду нагрію чи відстою, то поляжу під тими мисками, баняками... :friday:

А моя сім'я справно платить за воду... Відключенна вода того ж, що якісь вівці не заплатили, а страждають усі.

Сьогодні від сусіда почула такі слова: "На моря відпочивати їдуть, а за воду вдома не хочуть сплачувати"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То відключили по всьому ГПЗ чи тільки на деяких вулицях?

Зовсім веселі часи для моїх орхідей та акваріумів настали з цим відключенням. Поки воду нагрію чи відстою, то поляжу під тими мисками, баняками... :friday:

А моя сім'я справно платить за воду... Відключенна вода того ж, що якісь вівці не заплатили, а страждають усі.

Сьогодні від сусіда почула такі слова: "На моря відпочивати їдуть, а за воду вдома не хочуть сплачувати"...

Відключили по всьому ДПЗ.

Зараз у більшості стоять лічильники і, якщо крани не протікають, то геть все-рівно де знаходяться власники - платять тільки за те що використали.

Маякніть в тему коли включать, бо я вже біля лічильника перекрив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це взагалі то планове відключення, кожного року таке проводиться. Ті, хто не платить, були і будуть завжди. Я б таким опломбовував би крани, а за зірвану пломбу - штраф у 10 мінімалок. Не платиш далі - провести опис майна з конфіскацією і продажем на аукціоні. І ще я помітив, що не платять, як правило, забезпечені люди. В мене в під'їзді теж живуть "підприємці", які мають пару точок на базарі, бус і "беху", а заборгованість за комуналку біля 6000, і вони й не думають платити, мотивуючи це тим, що "на (радянській) книжці є гроші, хай беруть і погашають".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це взагалі то планове відключення, кожного року таке проводиться. Ті, хто не платить, були і будуть завжди. Я б таким опломбовував би крани, а за зірвану пломбу - штраф у 10 мінімалок. Не платиш далі - провести опис майна з конфіскацією і продажем на аукціоні. І ще я помітив, що не платять, як правило, забезпечені люди. В мене в під'їзді теж живуть "підприємці", які мають пару точок на базарі, бус і "беху", а заборгованість за комуналку біля 6000, і вони й не думають платити, мотивуючи це тим, що "на (радянській) книжці є гроші, хай беруть і погашають".

Ми (Я) платимо справно. Але і вони правильно кажуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене в під'їзді теж живуть "підприємці", які мають пару точок на базарі, бус і "беху", а заборгованість за комуналку біля 6000, і вони й не думають платити, мотивуючи це тим, що "на (радянській) книжці є гроші, хай беруть і погашають".

А чого не золотом Полуботка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це взагалі то планове відключення, кожного року таке проводиться.

Хм, але ж раніше, як я пам'ятаю, його проводили в "гарячу пору" червень, липень-серпень...

В мене вдома теж лічильник перекритий.

Моя мама телефонувала в ЖЕК, то нам так і сказала якась не дуже привітна тітонька, що то за заборгованість відключили усім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз у більшості стоять лічильники і, якщо крани не протікають, то геть все-рівно де знаходяться власники - платять тільки за те що використали.

Я мала на увазі не місцезнаходження неплатника. А те, що гроші на відпочинок,машини/тощо є, а просто оплатити воду - бідняк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене в під'їзді теж живуть "підприємці", які мають пару точок на базарі, бус і "беху", а заборгованість за комуналку біля 6000, і вони й не думають платити, мотивуючи це тим, що "на (радянській) книжці є гроші, хай беруть і погашають".

А чого не золотом Полуботка?

А у Вас є на "Радянській книжці гроші"?

Якщо ні - Вам не зрозуміти мільйонів не"підприємців", у яких ці гроші "Є!".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Можете жаловаться во Всемирную лигу сексуальных реформ" © О. Бендер

або вимагати компенсацію за татаро-монгольске іго від Золотої Орди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Можете жаловаться во Всемирную лигу сексуальных реформ" © О. Бендер

або вимагати компенсацію за татаро-монгольске іго від Золотої Орди.

Жаль...

Вам не судилося цих ЛЮДЕЙ зрозуміти. "Не підприємців".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Фух, я вже геть сама замучилась з водою. Вся хатня флора страждає від недостачі поливів, заміни води... Нема часу з мисками-відрами таскатися, як і здоров'я :_11:

Коли включать воду, то у мене буде велике свято. Якого числа радіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть мені, темному, "на пальцях", яке має відношення постачальник теплої води ("Луцьктепло" чи хто там?) до вкладів Ощадбанку бувшого СРСР?

Я не в курсі, але, судячи з повідомлень в інтернеті, золото банку залишилось в Росії - фарс-мажор, при вкладах завжди ж є ризик.

Як на мене дії "підприємців" - звичайнісінький лохотрон і жонглювання подіями. За кілька років несплати "пРоверне" ці кошти на ниві підприємництва. А страждають всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мама казала, що 24 десь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от вчора було 20-те червня. Ну і де?

Вчора вишла десь о дев'ятій годині на прогулянку з песиком. Дивлюся, а жеківці кидають в один із підвалів дріт.

Цікаво... Щось не здогадалась підійти в них запитати, що вони роблять. Каналізація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні біля входу в під"їзд бачив оголошення, що завтра планують включати гарячу воду. Так що буде тобі радість, і твоїм орхідеям теж. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З гарячого крана вже повним тиском біжить вода, але ще холодна. До ранку вода має "потепліти".

Так що ранком гаряча вода буде точно.

Ну, побачимо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну потопал я заюзывать последний раз мини-бойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну потопал я заюзывать последний раз мини-бойлер

Хм, может и себе такую штуку прикупить? Только его будет не кому подключить, кроме как самой. И мне точно надо большой.

Поговорим про модели бойлеров тут?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот і дочекалися.

На ДПЗ вже є гаряча вода. :friday:

АНАЛОГІЧНО... :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так. В сьомій годині ранку відкрив кран і був приємно здивований. Вода гаряча і чиста, а не брудна і смердюча, як це часто буває після різних ремонтних робіт. Так що все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене вода іде ржава цілий день... (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наверное по дороге к тебе еще какие-то работы проводили, пока была профилактика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наверное по дороге к тебе еще какие-то работы проводили, пока была профилактика

Да, вода и правду цвета мочи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Що чути? Коли гаряча вода буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...