Перейти до змісту

Тарифи Фотакому

vanus

Ваше ставлення до тарифів фотакому?  

29 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
200мб - занадто мало я згідний платити 100-150 грн, але за трафік близький до 1гб + хотів би ще мати декілька прости сервісів (як то ася без трафіку, і т.д.)

<{POST_SNAPBACK}>

а що зараз мішає ?

Є тарифний план 700Мб за 120грв в місяць !!!

Просто напиши заяву на перехід до іншого пакету

<{POST_SNAPBACK}>

це замануха, сілія

мені ставили нет в серпні, я так зрозумів я був на своїй гілці 1, все літає супер. радості повні штани біже пишу перехід на 120 грн - і що тепер? стара корба без ручки. :D

думаю кому б дійсно платить 150-200 грн в місяць, але за якісний і швидкий нет?

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось вам і мінус дешевої підключки.

Якщо собі ставиш АДСЛ то ти сидиш сам на лінії і не від кого не залежиш.(перевірено часом)

Нащот пінга так ще раз кажу потерпіть трішки.

10,0,0,19 це машина на якій лежить вся база ЛМ і хтось полюбому щось да качає, от через це зараз і лагає. Але це не надовго (будем сподіватись)

ЗІ Вже заколупався всіх поправляти: Я СІЛЯ а не сілія !!!!!

Опубліковано

значить

1. відео сервери окремо а ігри окремо.

3. ще хочаб один ігровий сервер!.

4. швидкість каналу підняти!. класти оптику.

(в мене 32 дом. з 24 домом в мене 70 Кб в сек..)

дописуємо побажання. 8)

Опубліковано

Дореці вже сьогодні я отримав повний перелік тарифів Укртелекому. якщо кого цікавить пишіть я викладу вечорком. Якість провірена, хто не вірить за пляшку хорошого пива я забиру бажаючого і завезу до брата на огляд (правда в мішку щоб дорогу не запамятав).

Опубліковано

http://ukrtelecom.ua/ua/tariff/additional/internet/adsl/

в інеті давно усе викладено.

На рахунок інету їхнього скажу перший недолік, на мою думку:

це швидкісний серфінг. При закачках швидкість поступово(можна сказати повільно) піднімається до максимуму, а не так як в Фотакому - натискаєш скачати і швидкість відразу максимальна.

Опубліковано

а кто знает телефончик в луцкий офис, чтобы позвонить узнать "технiчну можливiсть"?

а то я когдато, пару лет назад, звонил им, как выяснилось что сервис нужен на станци 6хххх получил ответ - угадайте с 3-х раз какой :D

Опубліковано
а кто знает телефончик в луцкий офис, чтобы позвонить узнать "технiчну можливiсть"?

а то я когдато, пару лет назад, звонил им, как выяснилось что сервис нужен на станци 6хххх получил ответ - угадайте с 3-х раз какой :D

<{POST_SNAPBACK}>

Зевс ти читай уважно на 6-ку вже стоъть АДСЛ а на іншы номери з грудня цього року. Ти це мав на увазі.

Опубліковано
значить

1. відео сервери окремо а ігри окремо.

3. ще хочаб один ігровий сервер!.

4. швидкість каналу підняти!. класти оптику.

(в мене 32 дом. з 24 домом в мене 70 Кб в сек..)

дописуємо побажання. 8)

<{POST_SNAPBACK}>

Інтернет 30-40Кб /відносно нормально/

Сервер 300-400Кб /при початково підключені 750кб/, два-три сеанси і гаплик (мається на увазі закачка)

Хоча обіцялося 10МБ /при такій швидкості я думаю в контур можна граючи грати/, а все ж через відсутносіт оптики:

" :D Підключення користувачів виконується за допомогою кабелю "витої пари" на швидкості до 10/100Мбіт/с. В комп'ютер встановлюється мережевий адаптер з портом UTP 10/100 Mбіт/с. Доступ в Internet на швидкості до 512 Кбіт/c, залежно від обраного тарифного плану."

ось так....

Опубліковано

Вибачте, шановні, за слова :D

Але рєпіна картина, #ля, маслом! На картинці бачимо летенсі в мене до двох серверів - у Дніпропетровсік і десь за кілометри 2-3 від мене у Фотаком

коментарі? фотошоп не предлагать

Опубліковано

<{POST_SNAPBACK}>

724019 - це в робочий час тіпа до тих хто контракти заключає

4 - 32 33 з технічних питань

можеш навіть зараз

вони до 10 вечора

Опубліковано

724019 - це в робочий час тіпа до тих хто контракти заключає

4 - 32 33 з технічних питань

можеш навіть зараз

вони до 10 вечора

сенькс,

завтра звякну

P.S. ткни носом где написано что на 6хххх есть адсл

Опубліковано
Вибачте, шановні, за слова  :D

Але рєпіна картина, #ля, маслом! На картинці бачимо летенсі в мене до двох серверів - у Дніпропетровсік і десь за кілометри 2-3 від мене у Фотаком

коментарі? фотошоп не предлагать

Ще раз кажу. 10,0,0,19 це машина файлового архіву(тому і глючить контра). Сильно кричати зараз по цьому поводу не варто адже це тимчасовий крок.

• Адміністратори
Опубліковано

Вобщем так.

1

На рахунок оптики.

У фотакома 2 потичних кілця по Луцьку лежить уже давним давно,

і працює.

2

Візор оптику в квартири не затягує.

Веде магістраль і потім підключає абонентів по езернету.

Вкого 100 мб в кого 10 а в кого і того нема. Все залежить від навантаження на вузол і кількусть метрів кабелю + його якість.

3

на рахунок контри.

Я ложу сервак щоб не лили купу гавна на фотаком із за того що мій цс сервер глюкає.

4

Не віруючим

Тарифи будуть мінятись самим найближчим часом. В вашу сторону.

5

Якість підключення до домашніх мереж виросте як тільки замкнеться кільце до найближчих оптичних виносів.

По цьому питанню ведеться дуже активна робота.

Я монтерів бачу зранку і ввечері, цілий день вони працюють на покращення і розширення сітки.

6

тим хто думає шо на Фотакомі сидять ідіоти нічого не роблять

не читають форум і не роблять висновків

Ну то шо я можу сказати. Мені шкода.

На цей пост можна не відповідати в флейм вступати не буду.

нема часу і натхненя.

Опубліковано

хе-хе,

по тел. 4-32-33 человек сказал что теоретиски всё реально, и если позвонить на 724019 там всё скажут точно

по тел. 724019 до обеда сказали чтобы перезвонить через 10мин.... после обеда - позвонить через 20 мин...

P.S. поговрил и тётенькой, сказала что на 614хх есть возможность подключить АДСЛ...

молодцы телеком!!!!!!!!!!!!

хоть что-то начали делать

Опубліковано

2КМД.

так ЩОЖ ти мовчав!!!!???

.. все тепер стало ясно...

щодо тарифів будемо чекати.

щодо читання форума малось наувазі що ВСЕОДНО все піде своєю дорогою..

недивлячись на те що ми тут попишемо..

:lol:

• Адміністратори
Опубліковано

cs 1.6

На прохання друзів і бажання самому трохи погратись після роботи,

відновив роботу свого сервака CS 1.6 за адресою 10.0.0.19:27015

Усілякі жалоби про роботу іменно цього сервера ЦС фотаком не розглядує і не відповідає за його роботу.

Цей сервер це моя власна ініціатива.

А то тут деякі вже бумажки пишуть на фотаком тіпа в вас сервер цс часто не працює робіть шось :lol:

На рахунок

-----------------------------from noven------------------------------

щодо читання форума малось наувазі що ВСЕОДНО все піде своєю дорогою..

недивлячись на те що ми тут попишемо..

------------------------------------------------------------------------

Всі зауваження які задають на форумі проходять обговорення.

І шукаються шляхи вирішення.

Можете Зевса і Торіка спитати вони не дадуть збрехати, навіть на пиві думаєм як вирішити ті чи інші питання звязані з роботою мережі.

Опубліковано

Цих кілька постів вселили в мене надію що не все так погано. що спішити з переходом на адсл не слід, а укртелеком справді якістю обслуговування не на найвищому рівні.

Що ж справді почекаємо зміни тарифів в "нашу" сторону.

респект

• 3 тижня потому...
Опубліковано

ХМ!!!

Мдааа!

Щось я не розумію!!!

А деж ті нові тарифи що мали бути в середині грудня.....

Мдааааа.

Ні ну я не тошо там язвлю, просто чому я не можу вдома на новорічну ніч нормально посидіти в інеті??? В мене точно з хати ніхто не пусть хіба на чуть -чуть. Ауууууууууууууууууууууу

Хлопціііііііііііііііііі

Опубліковано
ХМ!!!

Мдааа!

Щось я не розумію!!!

А деж ті нові тарифи що мали бути в середині грудня.....

Мдааааа.

Ні ну я не тошо там язвлю, просто чому я не можу вдома на новорічну ніч нормально посидіти в інеті??? В мене точно з хати  ніхто не пусть хіба на чуть -чуть. Ауууууууууууууууууууууу

Хлопціііііііііііііііііі

вот

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...