Перейти до змісту

куплю Win XP б/в

Рекомендовані повідомлення

куплю Win XP ліцензійний б/в, пропозиції пишіть в пм.

Вибачаюсь якщо пишу в не тій темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як це можна зробити? Ви ліцензійні умови на всі продукти на сайті мєлкософта читали? Хочете придбати незареєстровану коробочну версію XP Prof б/в? За скільки?

Я задав ці питання тому що якщо таке можливо хоча б теоретично, то я б теж був не проти придбати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо я не прав, але спробую пояснити так як це розумію я

на даний час Win XP ліцензійний(новий) придбати не можливо, є тільки Win7, в мене комп старенький, сімку не витягне, якщо у когось був ліцензійний з голограмою ХР, і людина переходить на 7, то ліцензія ХР стає зайва....

А якщо дотримуватись ліцензійних умов, то для прикладу скажу продукти від Епл, взагалі в Україні заборонені, рахується контрабанда, але ж продають ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви почитайте ліцензійний договір від ХР. Це маразм)

А взагалі можна поспитувати в магазинах дисків. Бо на борді у більшості Windows 7, XP (Не ліцухи) і Ubuntu.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уагав, ліц. умовами забороняється використання програмного продукту компанії Microsoft на комп’ютерах у кількості, більшій за таку обумовлену даними ліц. умовами. Тобто, якщо ви купили копію Windows а потім подарили її другу-свату-брату - то компанії Microsoft по фєні, лиж би подаривши, ви віддали цю копію разом з ключем, і самі більше його ніколи не юзали. Думаю, ясно виразив свою думку

А якщо дотримуватись ліцензійних умов, то для прикладу скажу продукти від Епл, взагалі в Україні заборонені, рахується контрабанда, але ж продають ... :)

дивлячись які продукти. То ти говорив про айфон. А на рахунок їх компів, ноутбуків - то в Києві є офіційне представництво компанії Епл. Авторизовані точки продажу є в ТЦ "Материк" біля Індустріального мосту в Києві, поблизу КОнтрактової площі в цетрі в ТЦ "МегаМакс" і може ше десь, але я там не був

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо я не прав, але спробую пояснити так як це розумію я

на даний час Win XP ліцензійний(новий) придбати не можливо

Все можливо

+ е такий чудовий сайт, не лякайся німецької, є перекладач, але я, орієнтуючись суто по картинкам, там уже 2 товари замовив :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую mymbox за слушне виправлення, я мав на увазі саме Айфон.

і як на мене ліцензійна наклейка мені поможе :) чи я не прав?

В мене знайомий має велику фірму, де кругом ставив ліцензію, і на всі компи ставився віндовс лише з одного диску тільки вводились різні ключі, так що повторюсь ще раз - думаю ліцензійна наклейка мені поможе.

Прошу виправити мене якщо я не прав.Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти прав, тобі нада лише ключік (наклейка). А диск з торентів хоч качай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після деяких вияснень та уточнень вертаюсь до початку:

Потрібна ліцензійна наклейка з системника WinXP з ключем. Якщо у когось десь є - пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знайомий має велику фірму, де кругом ставив ліцензію

Якщо на фірму, то шлях лише один: купляєш 7 професійну або максимальну, ліпиш наклєйку, але встановлюєш XP Prof - ці 2 системи мають право довнгрейда до Win XP Prof. Люба наклєйка на фірмі повинна бути підтверджена бухгалтерськими документами, інакше при перевірці вона не враховується.

Можна подивитись тут.

Якщо додому - якщо хочеш бути таким вже правильним, то роби як на фірму, інакше смисл в чому?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знайомий має велику фірму, де кругом ставив ліцензію

Якщо на фірму, то шлях лише один: купляєш 7 професійну або максимальну, ліпиш наклєйку, але встановлюєш XP Prof - ці 2 системи мають право довнгрейда до Win XP Prof. Люба наклєйка на фірмі повинна бути підтверджена бухгалтерськими документами, інакше при перевірці вона не враховується.

Можна подивитись тут.

Якщо додому - якщо хочеш бути таким вже правильним, то роби як на фірму, інакше смисл в чому?..

Ваш сарказм оцінений :)

тепер знову пояснення :

1. Не хочу нікого обідити але для дому ліцензійну вінду з голограмою можуть поставити тільки або в кого немає де гроші подіти або іді:)ти.

2. У підприємства є два поняття: підприємець-фіз.особа(де бухгалтерія не ведеться), та юр.особа(бухгалтерія ведеться); в першому випадку(а це мій випадок) ніякі органи згідно наших законів не повинні докулупуватись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. У підприємства є два поняття: підприємець-фіз.особа(де бухгалтерія не ведеться), та юр.особа(бухгалтерія ведеться); в першому випадку(а це мій випадок) ніякі органи згідно наших законів не повинні докулупуватись....

До чого тут сарказм? Якщо ви вважаєте що до вас не будуть доколупуватись, то для чого Вам взагалі та ліцензія? Якщо ж хочете бути захищеним офіційно, то я вам написав що робити - інших шляхів просто немає. Ви ще напишіть що підприємець-фіз.особа не здає звіти в податкову. Що значить не ведеться? Закони в нас в країні одні. Є перевіряючі які дивляться тільки на наклєйки, а є такі які дивляться на них, звіряють з накладною (чеком) та ще й дивляться на відповідність серіала наклєйці. До того ж ОЕМ-версію ви можете придбати лише з новою машиною, а якщо окремо, то лише коробочну повну версію за суму в 2 рази більшу. Я це кажу не просто так, а тому що цим займався офіційно. Інших варіантів немає!

Якщо ж Вам просто наклєйка для відмазки, то придбайте б/у корпус з наклєйкою в тих хто привозить б/в машини з-за кордону для розборки. Тут на форумі такі вже траплялись, тільки шукайте не наклєйку, а саме корпус з наклєйкою.

Вдалого полювання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Не хочу нікого обідити але для дому ліцензійну вінду з голограмою можуть поставити тільки або в кого немає де гроші подіти або іді:)ти.

і хтось в державі ше заїкається про Єврсоюз :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куплю Win XP ліцензійний б/в, пропозиції пишіть в пм.

Вибачаюсь якщо пишу в не тій темі

Маю XP Home SP2 OEM повністю комплектна,ставив колись років 6 назад і один раз активував.Міг би продати чи помінятись на материнку АМ2

тел.096 459 13 08,099734 28 31

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю образ (та ключ) який зняв з ліцензійного диска Windows XP Service Pack 2 Запишу диск за 2л *Оболонь живе* :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...