Перейти до змісту

Продаю колонки

lab1970

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

TEAC SX-330G Стан нормальний-звучання супер. Для перепродажу не годятся-тільки комусь для себе. Скажу чесно бачив колонок багато але таких не бачив ніде-даже в інтеренеті!800гр.

post-7649-0-33600700-1305929101_thumb.jp

post-7649-0-04235700-1305929115_thumb.jp

post-7649-0-40074300-1305929134_thumb.jp

Опубліковано

вибачте за ап. ви ціну точно написали?? розумію 80 грн))) тут на 500 грн пара продавали 1оо Ас Амфитон))

Опубліковано

вибачте за ап. ви ціну точно написали?? розумію 80 грн))) тут на 500 грн пара продавали 1оо Ас Амфитон))

Я професійний музикант і ціну апаратурі добре знаю. Нічого поганого не можу сказати про амфітон але йому далеко до фірми TEAC. Хоча торг ніхто не відміняв але задарма не віддам. Ви іх просто не бачили і не чули і більше всього всі форумчани іх не бачили тому для колонок такого класу 80гр.-просто пусті слова. А по розміру вони як S90. Вони зроблені для якісного прослуховування музики а не для реву Амфітонів і ім подібних!

Опубліковано

80 грн - я сказав для примеру. по 1 гугл про них нічого незнає. по 2 зря наговорюєте на погане звучання Амфітонів... я хоч і молодий но в якісній музиці добре розуміюсь. і про поняття що амфітони "ревуть" я дуже сумніваюсь що ви якісний музикант... вибачте за флуд.

Опубліковано

Амфитоны не совсем г*вно,но по качеству звучания,средняя система 2.1 Edifier взувает их только так.Хотя если переделать Амфитоны,то звучат они будут хоть и лучше,но хуже Эдифайеров и прочих зарубежных,а их размеры,это пипец.

Опубліковано

80 грн - я сказав для примеру. по 1 гугл про них нічого незнає. по 2 зря наговорюєте на погане звучання Амфітонів... я хоч і молодий но в якісній музиці добре розуміюсь. і про поняття що амфітони "ревуть" я дуже сумніваюсь що ви якісний музикант... вибачте за флуд.

Я не переймаюся нікому не потрібними балачками нащот музики і не обсираю нікому не потрібні колонки а продаю своі а гугл нічого не знає тому що іх випустили невелику партію і тому на них немає інформаціі.Колонки не кіно яке треба дивитися-іх слухають і куплають для того щоб насолоджуватись звучанням.Якщо вам подобаються Амфітони-купіть собі і слухайте а я прдаю колонки TEAC-хочете купляйте ні-не заважайте купляти іншим людям.Я іх всерівно продам-бо це-брендова річ!

Опубліковано

TEAC SX-330G Стан нормальний-звучання супер. Для перепродажу не годятся-тільки комусь для себе. Скажу чесно бачив колонок багато але таких не бачив ніде-даже в інтеренеті!800гр.

По внешнему виду это вовсе не брэндовая вещь , а обычные колонки от музыкального центра 80 годов выпуска ! А ввогнутый во внутрь средне-низкочастотник и вовсе усугубляет их теперешнее состояние !

Опубліковано

По внешнему виду это вовсе не брэндовая вещь , а обычные колонки от музыкального центра 80 годов выпуска ! А ввогнутый во внутрь средне-низкочастотник и вовсе усугубляет их теперешнее состояние !

Нічого страшного немає хто купить-зробить косметичний ремонт і вобще я нікого не примушую іх купляти а тим більше обговорювати.

Опубліковано

всеодз іншого боку, за 800 ніхто їх некупить, вид не той)

хіба продавай у колі знайомств...

У мене є товариш-він купляє в Голандіі машини теж виду не того,потім заганяє до майстра і продає уже лялюху і всі питають де взяв таку красиву на вигляд машину.Красоту можна навести-головне щоб агрегати були хороші.

Опубліковано

всеодз іншого боку, за 800 ніхто їх некупить, вид не той)

хіба продавай у колі знайомств...

У мене є товариш-він купляє в Голандіі машини теж виду не того,потім заганяє до майстра і продає уже лялюху і всі питають де взяв таку красиву на вигляд машину.Красоту можна навести-головне щоб агрегати були хороші.

Тема апается уже неделю, не пора цену скидывать, с каждым апом, согласно правил раздела? А нет - сама в подвал упадёт. Имхо цена раза в два накручена, это если ещё динамики в порядке.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...