Перейти до змісту

інтелектуальна молодь 6-ої бурси

pronew12

Рекомендовані повідомлення

! інтелектуальна молодь 6-ої бурси !

http://www.youtube.com/watch?v=4JW-rj7D_LU&NR=1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь

А чому молодь то зразу?...На ролику тільки одна особа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НУ дивись ! Пед колектив тієї бурси повністю тупих не відправив би давати інтервю, а оскільки вони її відправили як кращу і вона так себе поводить перед камерою, То я вже неможу собі уявити які там вже всі інші , певно взагалі без мозку !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там усі такі ідіоти і одна гопота в тій бурсі !

Так-так! Всі ідіоти! Чого ж можуть навчити такі люди:

У технікумі працюють:

• 6 кандидатів наук, доцентів;

• 9 викладачів, яким присвоєно педагогічне звання "викладач-методист";

• 9 викладачів, яким присвоєно педагогічне звання "старший викладач";

• 34 викладачі, яким встановлено кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії";

• 10 викладачів, яким встановлено кваліфікаційну категорію "спеціаліст першої категорії";

• 10 викладачів, яким встановлено кваліфікаційну категорію "спеціаліст другої категорії";

• 1 майстер виробничого навчання, якому присвоєно педагогічне звання "майстер виробничого навчання першої категорії";

• 2 майстри виробничого навчання, яким присвоєно педагогічне звання "майстер виробничого навчання другої категорії";

• 2 викладачам присвоєно педагогічне звання "Заслужений працівник освіти України";

• 11 педагогів, яким присвоєно звання "Відмінник освіти України";

• 4 педагоги, які нагороджені нагрудним знаком "А.Макаренко".

Луцьке вище професійно-технічне училище №6, яке вважається одним із кращих в Україні, реорганізовано у Волинський технікум Національного університету харчових технологій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305665359' post='1052372661']

а ти чьо в 6 бурсі вчилася, да? biggrin.gif

Ні. Мене не цікавлять спеціальності даного вузу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НУ дивись ! Пед колектив тієї бурси повністю тупих не відправив би давати інтервю, а оскільки вони її відправили як кращу і вона так себе поводить перед камерою, То я вже неможу собі уявити які там вже всі інші , певно взагалі без мозку !

Я бачу, що інтерв'ю містить досить просте зпитання. Схоже на те, що зупинили першу стрічну. хто ж знав.. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305666061' post='1052372672']

а якы цыкавлять?

ті, які я здобула

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Оо...круто..Офіс 2010 в закладі освіти показують.. ^_^(Фото2) http://www.vtnuft.volyn.ua/index.php?option=com_globalflashgalleries&view=gallery&id=1&Itemid=120

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таких лєнмух не те що в бурсі, у більшості ВНЗ наловити можна. ну і да, круто почуватися розумним і вихованим на фоні Лєни Мухи, правда, ТС?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би краще не відповів на питання " як вам навчається в цьому закладі"

"вопрос по-дебільному написан"

Зато Оленка прославилась)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], я пишаюсь, що здобула ті спеціальності, які мене цікавлять (а не ті, що треба, чи ті, що батьки вирішили)

Навчальні заклади дали мені багато чого. У майбутньому не планую здобувати інших спеціальностей. Займатимусь самоосвітою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lilechka, треба було тобі інтерв'ю давати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю, не знаю. Я працюю в бувшій 6-й бурсі, яка тепер "тіпа технікум", але все ж дана особа навіть мене вразила, оскільки за 2 роки в технікумі такого не зустрічав! Хто пустив її до мікрофона?! :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не так давно там числився) В нас були перли по хлеще)

Хто пустив? Нашо пустив? - Да ніхто, шла собі дівчина по коридору, думала про вечірню дискотеку і тут бац їй мікрофона і "тупе" питання в догонку, ну звісно дівчина поморозилась троха, не страшно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні, саша1132, такі перли і в камеру - то все ж ріжкість навіть для бурси!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно тобі треба було подивитимсь на Аверсі передачу в якій дівчина на майдані задавала питання звичайним перехожим на які ті так відповідали... що дана студентка ще добрий оратор в порівнянні з ними :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ладно люди, хіба коли вас питали про деякі питання на камеру ви не пороли басню? Думаю таки пороли, а потім думали "блін, ну нафіга я те сказав")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ВН вже двічі :bayan:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всім.

ВПУ №6 офіційно перестало існувати в 2007 році, тепер це Волинський технікум НУХТ, відповідно це відео було зняте трохи давненько.

Зараз таких кадрів ще треба пошукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Этот ролик, по моему, засветился на каком то из региональных порталов, название дано не корректно, надо было его назвать просто "інтелектуальна молодь", без привязки к какому то училищу, у меня достаточно корыстувачив именно из бывшей шестой бурсы, поверьте, в ВДУ и ЛДТУ намного больше "неадекватов"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ти бурсу не називай - бурсою вона і лишиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ти бурсу не називай - бурсою вона і лишиться.

разреши не согласится, я учился в ПТУ № 10 города Ровно, на КИПовца, так со мной в группе были такие люди, которые потом стали очень даже солидными гражданами :)

кстати,я окончил бурсу с красным дипломом, :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всім.

ВПУ №6 офіційно перестало існувати в 2007 році, тепер це Волинський технікум НУХТ, відповідно це відео було зняте трохи давненько.

Зараз таких кадрів ще треба пошукати.

Даєш камеру і мікрофона, і до вечора буде куча відео на ютубі :lol:

Через тиждень +100500 буде гнати)

2Zheny@, мабуть ти правий, адміністрація то вся та сама тікі назву поміняли) І тарифи трохи виросли :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...