Перейти до змісту

Microsoft выкупит Nokia

Рекомендовані повідомлення

Не кип'ятись. Windows Mobile закінчилася на 6.5.x. Новіша версія називається Windows Phone 7.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь

Не кип'ятись. Windows Mobile закінчилася на 6.5.x. Новіша версія називається Windows Phone 7.

та я спакоєн ;)

просто не сподобалось, що замість искусії перейшли на особистості... впринципі всеодно як називати ОС, краще від цього не стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я особисто тільки ЗА вінду на патіфоні. аби тільки, зараза, стільки ресурсів не жерла <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я спакоєн ;)

просто не сподобалось, що замість искусії перейшли на особистості... впринципі всеодно як називати ОС, краще від цього не стане.

Не на особистості... Я тобі просто порадив би якусь реальну інформацію почитати по цій темі, а не тільки те, що ти десь на форумі прочитав і несеш тут якийсь "брєд" про те, що google комусь там платить (для чого їм це треба?), що хтось робить огляди проти wp7, ніколи не працювавши з цією системою, про монопольне становище microsoft на мобільному ринку і т. д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справжні аргументи наводить життя.Нокіа за минулий рік продала 25% від усх ТА, Самсунг 16%.

У Луцьку немає жодного Мазераті, воно й панятно - машина ж гавно і людей не проведеш. А от Ланос...

Життя, хулє...

Може в самсугна є телефон за 2 тис дол, не кажучи вже про vertu?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може в самсугна є телефон за 2 тис дол, не кажучи вже про vertu?

Ти будеш здивований, але такий є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І навіть в Луцьку?

Тобто про існування дорогих моделей у Самсунга ми вже не сперечаємось? Хоча цей факт як аргумент, ну дуже сумнівний. Почитай краще оце:

За прошедший год (2009) некоторые компании сильно сдали свои позиции. В значительной степени кризис коснулся торговых марок Porsche, Auchan и Nokia, которые опустились более чем на 30 пунктов. Сильнее всего пострадал финский производитель мобильных телефонов, чья стоимость снизилась по сравнению с показателем 2009 года на 58 процентов до 4,86 миллиарда долларов. Возможно, на популярность Nokia повлияло уменьшение доли компании на рынке смартфонов, которое началось еще в прошлом году вместе с укреплением позиций iPhone Apple.

Бренд корейского концерна Samsung, напротив, резко вырос в цене. Если в 2009 году его оценили лишь в 6,322 миллиарда долларов, то в нынешнем стоимость бренда выросла на 80 процентов до 11,351 миллиарда. Увеличение продаж различных приложений к аппаратам мобильной связи явно сказалось на растущей популярности марки сотовых телефонов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому мені сперечатись, коли у прайсах мені зустрічався лише один самсунг дуос десь за 1100 дол.Мізерно в порівнянні хоч з 8800 серіями.(Не кажучи про Vertu, яких лише у Луцьку не менше 20и і ціна яких(тих що в Луцьку ), від 5 тис дол і до 12 тис дол.).

Рыночная стоимость Nokia, акции которой поднялись на 1,1% - до 6,26 евро за ценную бумагу, оценена по итогам вчерашних торгов в $33,6 млрд.

Кстати, аналитики компании Gartner пришли к выводу, что к концу 2015 года Windows Phone обойдет по популярности и Apple iOS, и BlackBerry OS и будет уступать лишь Android. При этом продажи смартфонов на базе Symbian к этому времени практически прекратятся,

Треба читати не лише Муртазіна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому мені сперечатись, коли у прайсах мені зустрічався лише один самсунг дуос десь за 1100 дол.Мізерно в порівнянні хоч з 8800 серіями.(Не кажучи про Vertu, яких лише у Луцьку не менше 20и і ціна яких(тих що в Луцьку ), від 5 тис дол і до 12 тис дол.).

Рыночная стоимость Nokia, акции которой поднялись на 1,1% - до 6,26 евро за ценную бумагу, оценена по итогам вчерашних торгов в $33,6 млрд.

Кстати, аналитики компании Gartner пришли к выводу, что к концу 2015 года Windows Phone обойдет по популярности и Apple iOS, и BlackBerry OS и будет уступать лишь Android. При этом продажи смартфонов на базе Symbian к этому времени практически прекратятся,

Та що вже там, викладай усю статтю:

Тайваньская компания HTC - один из крупнейших азиатских производителей смартфонов - обошла по капитализации финскую Nokia благодаря высокому спросу на устройства на платформе Android, сообщило в четверг агентство Bloomberg, передает РИА Новости.

Акции HTC выросли по итогам торгов на Тайваньской фондовой бирже в среду на 5,3%, подняв капитализацию компании до $33,8 млрд. Рыночная стоимость Nokia, акции которой поднялись на 1,1% до 6,26 евро за ценную бумагу, оценена по итогам вчерашних торгов в $33,6 млрд.

Рост акций на 33% с начала этого года выводит HTC на третье место по капитализации среди производителей смартфонов (первые два занимают Apple и Samsung). Акции Nokia снизились на Хельсинкской фондовой бирже на 19% с начала года. Кроме того, международное рейтинговое агентство Standart & Poor's (S&P) понизило долгосрочный рейтинг Nokia с уровня "А" до "A-" из-за ожиданий невысоких показателей операционной прибыли.

Из 36 аналитиков, опрошенных Bloomberg, 29 рекомендуют покупать акции HTC, рекомендаций продавать не дает ни один из них. В то же время в отношении финского производителя, по данным агентства, 23 аналитика дают рекомендацию "продавать" и 19 - "покупать".

Как сообщал RB.ru в феврале, глава Nokia признал, что компания тонет и ей нужна "свежая кровь", поэтому производитель договорился с корпорацией Microsoft о возможности использовать на своих смартфонах операционную систему Windows Phone 7 вместо собственной Symbian. Эксперты отмечают, что союз с Microsoft даст Nokia шанс, но реализовать его и догнать Apple и Google по объему продаж будет все равно тяжело.

Кстати, аналитики компании Gartner пришли к выводу, что к концу 2015 года Windows Phone обойдет по популярности и Apple iOS, и BlackBerry OS и будет уступать лишь Android. При этом продажи смартфонов на базе Symbian к этому времени практически прекратятся, передает портал Cnews.

Чи це тоже Муртазін?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно все по місцях розставить лише життя, одначе на своєму 10 літньому досвіді роботи з мобільними телефонами можу потенціал брендів (по крайній мірі в Україні)оцінити більш менш реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно все по місцях розставить лише життя, одначе на своєму 10 літньому досвіді роботи з мобільними телефонами можу потенціал брендів (по крайній мірі в Україні)оцінити більш менш реально.

Слив защитан. Навчись дивитись фактам в обличчя, а не тикати Муртазіним де треба і не треба.

п.с. І да, я - прихильник бренду Нокіа, якщо що. Але прихильність не затуманює погляд.

п.с.2 Хто такий Муртазін?

п.с.3 Вже знаю, Гугл розказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что вы спорите?

Давно извесно, что есть нокиа и есть мобильные телефоны :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слив защитан. Навчись дивитись фактам в обличчя, а не тикати Муртазіним де треба і не треба.

п.с. І да, я - прихильник бренду Нокіа, якщо що. Але прихильність не затуманює погляд.

п.с.2 Хто такий Муртазін?

п.с.3 Вже знаю, Гугл розказав.

Чимось не подобається мій погляд?

Хочеш повчити куди мені і як дивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что вы спорите?

Давно извесно, что есть нокиа и есть мобильные телефоны :smile3:

і каждий рєшаєт сам, что єсть что...

nokiavale.jpg7902-Samsung-I9100-Galaxy-S-2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги ги, здається при 12 цельсія не ходили б на пляж у Барселоні в такому одязі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, отак поклавши руку на серце чи телефон Nokia скажи, яка модель з їх ряду на даний час може конкурувати з Samsung Galaxy S II чи Lg Optimus 2x?

P.S. Сам був прихильником nokia і поки користуюсь телефонами даного виробника, але...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні крутив в руках Android 3.0 Honeycomb на логіці Nvidia Tegra2, куда там вінфонсевену і іже с нім....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Optimus проскакував на опті, Galaxy 2 , ще не було.N8 вишла ще восени і є моделлю 2010 р.

І оскільки я хожу з соніериком- то вибрав би Х12 за 5500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кінець року покаже, скільки буде продано оптімусів,галаксі та н ,е серії нокій.

Причому дані України та світу будуть різні.

Оскільки форум має айтішну сильну складову , то думка на Борді теж дещо відрізняється від загальної в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони тобі за гроші, що хочеш напишуть ці "аналітики". Ці цифри писались, напевно, в Microsoft. Щось не віриться , що Apple "помре" за 4 роки

Кінець року покаже, скільки буде продано оптімусів,галаксі та н ,е серії нокій.

Вони до кінця року, напевно, windows не встигнуть доробити. Треба чекати наступного року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО нокіями на WP7 будуть користуватись ярі фанати фінської компанії, тільки через те що це нокіа, не думаю що дані девайси зможуть скласти конкуренцію смартфонам на Android чи iOS

Мікрософт вже давно обіцяють прорив зі своєю WP7, от тільки реально щось цього "прориву" не видно

Далеко за прикладом ходити не треба: одне тільки те, що WP7 не сумісна з попередніми мєлкомягкими ситемами, значно підриває її шанси на успіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дані за 2010 рік:

У першу п'ятірку виробників мобільних телефонів за результатами трьох кварталів, як і в 2009 році, увійшли: "Nokia" (2010 - 47,4%, 2009 - 53%), "Samsung" (2010 - 35,5%, 2009 - 23 %), на третє місце в 2010 році піднявся LG (2010 - 12,5%, 2009 - 8%), з трійки лідерів вибув "Sony Ericsson" (2010 - 2,4%, 2009 - 12%).

По відношенню до аналогічного періоду 2009 р. "Nokia" зменшила свою частку на 5,6%, але не зрушилася з першого місця. "Samsung" істотно збільшив свою частку на 12,5%. LG витіснив з Топ-3 "Sony Ericsson", наростивши частку в ніші мобільних телефонів на 4,5%.

А з великою кількістю нових смартфонів, Самсунг підніметься ще вище, а Нокіа впаде.

І, так. В мене була Nokia 6120 на сімбіані, менше двох тижнів тому купив Samsung Galaxy Ace, на 2.2 андроіді.

Якщо взяти в руки той ж самий Galaxy Ace і, наприклад, Нокію 5830, то різниця дууже відчутна. І зовні, і всередині.

І взагалі Самсунг дуже близько до Нокії порівняно зі всіма іншими. А враховуючи занепад Нокії, Самсунг швидко вирветься у лідери.

mob1_001.jpg

Покажіть мені хоч одного солідного керівника, або депутата, котрі ходять з самсунгом?

Що всі прямо тако з Нокіами? Ну-ну. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажіть мені хоч одного солідного керівника, або депутата, котрі ходять з самсунгом?

Що всі прямо тако з Нокіами? Ну-ну. :lol:

Вони ходять з Vertu, Mobiado, Ipone,ну і Nokia рівня 8800, 8800 Arte, накряйняк HTC :) Жодного з Samsung не бачив)

п.с.. з власного досвіду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони ходять з Vertu, Mobiado, Ipone,ну і Nokia рівня 8800, 8800 Arte, накряйняк HTC :) Жодного з Samsung не бачив)

п.с.. з власного досвіду

Ну правильно, але ж не лише з Нокіами.

Уявляю, приходить депутат Луцької міської ради з Samsung GT-I9100 Galaxy S II.

На нього глянули:

Samsung-Galaxy-S-II-GT-I9100-Android-Smartphone.jpg

Ну ти зовсім вже.., йомайо.

- Я купив самсунг! ^_^:blush:

- :sq_ye::ohmy::lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...