kot116 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:14 #1 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:14 Недавно мене зацікавили сайти на яких можна заробити, можливо не мільйони але хоть те що можна дійсно вивести на інтернет гаманці, можливо хтось цим цікавився і знає сайти які дійсно виплачують одразу або через декілька днів, а не обіцяють (можливу...) виплату через 45 днів...більше цікавлять сайти кліки, та автосерфінг, можна навіть закордонні...і прошу не пропонувати сайти на яких потрібно вкидати стартовий капітал.буду з нетерпінням чекати відповіді...
fenmix Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:57 #2 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 12:57 А що ти вмієш робити такого? Йди в фріланс.
gtornub Опубліковано 11 Травня, 2011 в 13:00 #3 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 13:00 Займитесь лучше полезным делом для себя и для окружающих.ps просто зря потратите время...
kot116 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 13:09 Автор #4 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 13:09 А що ти вмієш робити такого? Йди в фріланс.що це за робота?мені потрібно додатковий заробіток поза основним робочим часом...
terorist Опубліковано 11 Травня, 2011 в 15:31 #5 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 15:31 це не заробіток а марнування часу. фріланс - це віддалена робота. вона може бути будь-якою, від написання/редагування текстів, до створення сайтів.
kvek Опубліковано 11 Травня, 2011 в 17:05 #6 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 17:05 На кликах и серфинге не заработаете даже копеек. Если заняться нечем можете поработать на вводе капчи на сайте http://kolotibablo.com/ заработком это конечно назвать нельзя, но за вечер доллар нащелкать можно. Выплачивают на вебмани в течение суток без развода.
Stalex Опубліковано 11 Травня, 2011 в 20:12 #7 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 20:12 На кликах и серфинге не заработаете даже копеек.На кліках або буксах, як ще їх називають, можна непогано заробляти. В даному виді заробітку все зводиться до пошуку армії рефералів, яка і буде приносити прибуток. А ось де і як їх шукати це вже є власне та робота яку потрібно виконувати, якщо хочеться отримати $$$.Сам цим займався, проте набридло, немає стабільності в цьому виді діяльності.
mix_forever Опубліковано 11 Травня, 2011 в 21:08 #8 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 21:08 Если заняться нечем можете поработать на вводе капчи[censored], був би в тебе свій сайт, на який би спамили щодня тони неадекватних ботів, тіко черз то, шо якась сволота сидить і вводить капчі по центу за штуку... Я би подивився, як би ти рекомендував такі заробітки...З.І. Пропоную банити всіх, хто шукає\пропонує "работу в інтернетє"...
kvek Опубліковано 11 Травня, 2011 в 21:34 #9 Опубліковано 11 Травня, 2011 в 21:34 Если заняться нечем можете поработать на вводе капчи[censored], був би в тебе свій сайт, на який би спамили щодня тони неадекватних ботів, тіко черз то, шо якась сволота сидить і вводить капчі по центу за штуку... Я би подивився, як би ти рекомендував такі заробітки...З.І. Пропоную банити всіх, хто шукає\пропонує "работу в інтернетє"...Что такое спам знаю не понаслышке у самого не один десяток сайтов. А спамить будут и без всяких дополнительных сервисов по вводу капч, а если на этом можно заработать так почему бы и не воспользоваться. Я сам с этого начинал заработок в интернете копил на домен и хостинг.
Zheny@ Опубліковано 12 Травня, 2011 в 06:21 #10 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 06:21 kvek, а вантажником слабо? Мішечки-ящички вантажити розвантажувати. Хоча, клікати мишкою значно легше. Чи не так? Фріланс - це вже хоч трошки те, чим можна заробити в неті. Якщо не сказати більше. Можна адмінити сайти чи сервера, якщо є час. Можна постити новини чи публікації, за які платитимуть гроші. Варіантів вистачає. Головне бажання.
Vetalkab Опубліковано 12 Травня, 2011 в 06:54 #11 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 06:54 щоб фрілансом займатися, треба ще щось вміти робити... а kot116 я так зрозумів ні адмінити ні сайти писати особо не вміє...
vladkominfo Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:09 #12 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:09 Ось стаття, можливо зацікавить - http://infoprofi.in.ua/blog/o-shkole-start-up/
kvek Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:17 #13 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:17 kvek, а вантажником слабо? Мішечки-ящички вантажити розвантажувати. Хоча, клікати мишкою значно легше. Чи не так? Фріланс - це вже хоч трошки те, чим можна заробити в неті. Якщо не сказати більше. Можна адмінити сайти чи сервера, якщо є час. Можна постити новини чи публікації, за які платитимуть гроші. Варіантів вистачає. Головне бажання.Грузчиком когда-то работал, но впахивать за копейки и иметь дело с начальниками-дегенератами не очень хочется, да и какой смысл я сейчас работаю в интернете на биржах блогун и ротопост и заработок в два раза больше чем средняя зарплата у грузчика.Что касается фриланса, там могут заработать только реальные специалисты, в какой ни будь области, конкуренция там дикая. А самый реальный заработок в сети на сегодняшний день это делать сайты сателлиты под биржи, хотя и здесь есть свои нюансы и трудности.
case0lc Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:44 #14 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:44 Займитесь лучше полезным делом для себя и для окружающих.ps просто зря потратите время...На інтернет-рекламі серйозні гроші заробляються. Та ж сама Google скільки заробляє.Сайти, які реально платять за серфінг:-система обміну трафіком easyhits4u.com - платить 0.3$ за 100 сайтів;-автосерфер ebesucher.de - автоматичний серфінг без введення капчі і читання рекламних листів.Є інші сайти, які платять, але 99% з них - це лохотрони. Це особливо стосується тих, які пропонують оплату в 1 цент за 1 клік
Zheny@ Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:59 #15 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 09:59 kvek, А що ще ти вмієш, окрім як давити кнопки? Це не в образу, але все ж таки. Я розумію, що хороші спеціалісти, які натискають правильні кнопки заробляють дуже багато. Явище тимчасове - держава і це колись прибере під себе Тобто заставить платити відсотки (страшні) від того, що заробив і не оподаткував. Але ця тема не тут обговорюється. Я веду до того, що окрім тискання кнопок, потрібно вміти ще щось. Елементарно молотка тримати в руках чи ключа гаєчного. Автору порадити можна просто пошукати якийсь ресурс, який готовий платити за копіпаст. Типу закидати на сайт новини. Чужі новини. Оскільки сам не напише. А ще - знайти роботу, де платять більше і часу на інтернет-дурниці попросту не буде. І всі 7-8 годин робочого часу буде займатися роботою, а не серФІнГом в неті. Всіх тих, хто тут хоч одну реферальну ссилку запостить - в БАН - перманентно.
case0lc Опубліковано 12 Травня, 2011 в 12:01 #16 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 12:01 Zheny@, а що конкренно поганого є в рефссилках? Ця тема ж була в розділі "Робота" створена. В чому тут порушення? А як тоді розцінити інші теми розділу, де безкоштовно піаряться луцькі фірми?
fenmix Опубліковано 12 Травня, 2011 в 12:44 #17 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 12:44 Zheny@, а що конкренно поганого є в рефссилках? Ця тема ж була в розділі "Робота" створена. В чому тут порушення? А як тоді розцінити інші теми розділу, де безкоштовно піаряться луцькі фірми?Де зв'язок між реферальними посиланнями та луцькими фірмами?
byiviter Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:03 #18 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:03 Я прочухав багато інформації про заробіток в інтернеті і можу сказати, що знайти таким чином роботу майже не реально, майже......якщо мова йде тільки про гроші, зароблені "тиканням" кнопок, то
byiviter Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:10 #19 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:10 Я протягом 7-ми місяців динамив тему заробітку в інтернеті. І маю певні досягнення. Перш за все підкреслю: якщо мова йде про заробіток "тиканням кнопок", то я Вас розчарую, не варто навіть починати.Заробляв гроші через інтернет сам. Оскільки був безробітним офіційно, то шукав роботу в інтернеті і знайшов її через борду. Можна навіть назвати її (цю роботу) фрілансом, адже я працював із зображеннями і адміністрував німецький магазин годинників на ел. аукціоні eBay.de Пропрацював 7 місяців із середньою ЗП в 2500 грн. Покинув, бо задовбенився, скучно так вдома працювати. Паралельно просікав теми інших типів інтернет-заробітку, повністю безуспішно.
Zheny@ Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:13 #20 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:13 case0lc, відповідаю:За пост відвертих лохотронів, МММ, накруток, рефералів і всякої іншої пурги будуть жорстоко відстрілюватись.Бан перманентно.А деякі луцькі фірми (і не тільки фірми ) ніфіга не безкоштовно піаряться. І ще деякі дуже часто матеріально допомагають.
case0lc Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:14 #21 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:14 Тому що для мене реферали - це те ж саме, що і наймані працівники на тих фірмах. Вони на них гроші роблять і я отримую гроші за реферала. Подвійні стандарти з боку "команди форума"
Zheny@ Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:15 #22 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:15 case0lc, я попередив. Далі не ображайся.
case0lc Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:19 #23 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 13:19 case0lc, відповідаю:За пост відвертих лохотронів, МММ, накруток, рефералів і всякої іншої пурги будуть жорстоко відстрілюватись.Бан перманентно.А деякі луцькі фірми (і не тільки фірми ) ніфіга не безкоштовно піаряться. І ще деякі дуже часто матеріально допомагають.Я навів вище два приклада сайтів, які реально платять гроші своїм користувачав. Яке відношення вони до лохотронів мають? А якщо якась фірма бере працівника на роботу, а потім не платить зарплату, то це хіба не лохотрон?
kot116 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 19:30 Автор #24 Опубліковано 12 Травня, 2011 в 19:30 Я так зрозумів що на рахунок кліків і іншої їрунди можна забути, але мене зацікавив сайт "Клуб Астерія" кажуть що люди після перших 5-ти місяців мають чистий прибуток з процентів їхніх інвестицій, також кажуть що можна розкрутитись на форексі... Якщо хтось сидить на цьому або знає, прошу поради?
case0lc Опубліковано 13 Травня, 2011 в 12:22 #25 Опубліковано 13 Травня, 2011 в 12:22 Це інвестиційні фонди, туди треба гроші вкладати і причому завжди буває так, що ці гроші мають властивість там і пропадати.Що стосується кліків, то там можна заробити, тількі треба знати як. А на думку того, хто тут в темі роботу клікера і серфера не може відрізнити від роботи адміністратора сайта, можна не звертати уваги
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.