Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щойно ИСУ-152 завалив мені КВ-5 ваншотом :0157:

не знаю, чи в нього голда була заряжена, чи просто попав так гарно... але я трохи розчарувався.

ну я колись 70% ного *тапка* в лоб одним пострiлом завалив, мабуть боеукладка вибухнула, але всерiвно, такий *лакi панч* велика рiдкiсть

Опубліковано

Еее, як це ваншотом? :_09:

Взагалі я спочатку теж розчарувався в кв-5, та зараз він мені один з найкращих.

Ще звернув увагу на те що німці в топі супер танки, але в стоці... гавно! Я на пз4 не виграв жодного бою поки не поставив предтоп пуху!

Опубліковано
Еее, як це ваншотом?

Та я сам в шоці... перша стичка в бою і від першого ж пострілу я відійшов в країну марльборо... :(

обирав між Пантерою і КВ1-С

Квас один з моїх улюблених танків, особливо в топі з 122 мм пісюном. Зараз взяв ИС, КВ-13 ніби і не потрібен, але однаково є бажання прокатати квас до еліта, регулярно катаюсь :)

Опубліковано

Ну я такого не бачив і думаю ти також більше не побачиш ))) Зазвичай, мало не з кожного бою вивожу Стальну стіну. Ти головне башеньки бережи і будиш насолоджуватись грою :)

Так оказується кв-5 в наступному патчі забирають з магазину...

ІС тобі також сподобається :) Особливо в топі - це щось :)

Так як ти залишив квас, я залишив кв3... І щось вкрай розчарувався. Його та кв4 стали кидати до 8-9 лвл, грати дуже важко і зазвичай я нічого не можу зробити :( Стата капєц як на них падає. Була 54 і 56 відповідно - стала 49 :(

Опубліковано
Так оказується кв-5 в наступному патчі забирають з магазину...

... і прокачують трохи. Тому я і поспішив купити :)

Ну я такого не бачив

То подивись :)

Так як ти залишив квас, я залишив кв3...

Та я КВ-3 теж залишив, вже 11 слотів зайнято, все шкода :).

Важко з ним (особливо в плані бабла), але на відміну від КВ1-С можна "потанкувати" трохи. Величезна перевага КВ1-С в тому, що він часто буває в топі. КВ-3 в мене в топі не був певно ніколи.

20120724_2337_ussr-KV-5_siegfried_line.wotreplay

Опубліковано

Ну ти розізлив ІСУ на початку бою своїм каментом )))

А дав він тобі акурат в верхню башню. Але все рівно за раз всі хелси зняв! Жесть!

Опубліковано

Я сьогодні набоєм який в середньому знімає 250 хп (на Т-44) зняв останні 900 хп з ТТ амера 9 лвл, в нижній бронелист... емблемки підриву БК не проскакувало, можливо просто в ній глюк.

Бо не раз бачив як після вбивства танку розлітаються характерні як для підриву БК іскри, а емблемки нема...

Опубліковано

Величезна перевага КВ-5 перед КВ-3 -- ніколи не підеш в мінус... ну, принаймні, дууууже постаратись треба :)

Опубліковано

Отримав 36 попадань і вижив з 24 HP, команда перемогла. Непогано так потролив суперника, поки його розбирали союзники :)

Опубліковано

І такі уроди бувають

post-6376-0-76382300-1343197947_thumb.jp

Всю арту вирізати встиг. [вирізано цензурою] після першого фрага навіть вибачався.

Кінцевий рахунок -4 - 9.

Опубліковано

І такі уроди бувають

Всю арту вирізати встиг. [вирізано цензурою] після першого фрага навіть вибачався.

Кінцевий рахунок -4 - 9.

це одна школота стянула акк у другоi школоти, ну й мiзкiв хватило лише на таку дибiльну капость

Опубліковано

І такі уроди бувають

Кінцевий рахунок -4 - 9.

зате бан гарантовано, і на одного придурка буде менше :)

Величезна перевага КВ-5 перед КВ-3 -- ніколи не підеш в мінус... ну, принаймні, дууууже постаратись треба :)

ну так на те він і прем танк :) щоб грошики срібні заробляти

Опубліковано

А підкажіть но скільки на наші гроші КВ 5 вартує?Є на меті закинути пару купюр.

Я собі взяв КВ5 і жодного разу не покодував. Весь ангар мій кормив поки я тайпа 59 по акції не взяв. Тепер тіп основний фармер. А от що то буде за гра Квазімодою після вводом в гру СТ10 я навіть не знаю. Як на ньому воювати проти СТ9 (патонів, Е50 і 54) ? Не спроста його з продаж зняли... А так танчик найкращий фармокомбайн з премів.

post-3847-0-55179900-1343202152_thumb.pn

Завтра його знімають з продаж :(

Опубліковано

я жалкував про купівлю КВ-5 лише зо 15-20 перших боїв, з прокачкою екіпажа до 100% та встановленням модулів я все менше жалкував, а тепер маю на ньому майже 1000 боїв :)

Опубліковано
Завтра його знімають з продаж

Тобто -- завтра патч ? Обіцяли з патчем зняти .

Собі вирішив не купувати КВ-5 , є 2 преми 8 рівня : Т34 і Лев , СССР вкачані хороші екіпажі , то КВ-5 мені зайвий .

Думав купити Суперперш , але з його динамікю треба ще добре подумати .

ПТ Дікермакс куплю , класна машинка .

Опубліковано

А скільки Дікермах вартуватиме?Читав,що набої дороги і майже весь фарм 'коту під хвіст'.І кути гор. наведення паршиві.Чи може щось поміняли?Скільки він фармить?

Опубліковано

ну за мої майже 400 боїв на кв5 боеуклад взривали разів 2 мабуть_ гвтшка і франц 4-5 уровня завбрив...Хоча вкачана безконтактна)

20-30 попадань це майже кожен бій) Бувло під 70 якщо в пісочницю попаду) Точність в нього просто феноменальна) Люба дистанція якщо без приціла то 90% що попаде) Добив е75 з метрів 400-500 в лоб...А світляків як шикарно ловити)

пару рандом див:

b2d7d22259dat.jpg

58e7d338760ft.jpg

+ще закидони рандома)

7f60fdd6f7e8t.jpg

b3d8276b48f1t.jpg

Та не тільки школоло таке витворяє. На Прохоровці м5 вродь попав до нас 8 лвл, і поки ми атакували він вирізав нашу арту і це при тому зіграв він десь 16 тищ...Різні люди бувають

Ще був прикол, грали на Єрленберзі ч взводом чафіка з амх12т ну і виграли звичайно я воїна взяв і наступний бій енск і знову взвод чафік з амх12т тільки в суперниках) Я то його впізнав відписав і він мене впізнав) Так ще не рандомило, приємно)

Опубліковано
Учитывая многочисленные изменения, которые привнесет в игру обновление 0.7.5, администрация World of Tanks приняла решение убрать КВ-5 из игрового магазина.

Це щож вони там такого вводять що кв5 з магазину забирають? :_09:

Опубліковано
Учитывая многочисленные изменения, которые привнесет в игру обновление 0.7.5, администрация World of Tanks приняла решение убрать КВ-5 из игрового магазина.

Це щож вони там такого вводять що кв5 з магазину забирають? :_09:

Просто КВ-5 самий дешевий прем 8 рівня , вони хочуть , щоб дорожчі брали .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...