Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд


t0rik

Рекомендовані повідомлення

Vadimm, а акційні, подарункові та голдові не ідуть у залік.

Із такіх мені тре було:

КВ-220 Бета-Тест

PzKpfw IV Hydraulic

БТ-СВ

Valentine

PzKpfw V-IV

PzKpfw V-IV Alpha

СУ-85И

PzKpfw II Ausf. J

T-15

КВ-220

MTLS-1G14

PzKpfw S35 739 (f)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, ну то мені чуть залишилось:AMX 50 120 (дивно чому досі не вбив), T92 (рідко натикаюсь на нього, буду інтенсивніше по трасам шмаляти), Bat Chatillon 25 t (швидкий цуко).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, это неправильные францы))). Правильные если и светятся - то бегают вокруг папки и покусывают его, потом пропадают, вылазят как чертик из табакерки возле другого папки и так же исчезают, как ниндзя. Я сколько на их не играл, если не отстою на базе минуты 3 по началу, то обязательно быстро сольюсь, а так выбрал цель одинокую, и издалека к корме побираюсь. Или втихаря просочусь в тыл на 5й минуте и арту засвечу-срежу. Убивает она меня крайне редко. Это про АМХ, на ТТ пока забил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сцуко дохвалився вище ... вчора АМХ 50В мій топовий ИС4 адін на адін завалив.... (правда у мене було 75% хп), у нього 85 %... він трьома пострілами зніс мені майже все хп...казьол, хоч би раз не пробив )))

зате на Т-54, Бат Чати курять в мене бамбук :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, согласен, но арта все видит) Если у врагов есть 50 100/120/В/батчат - это первые цели :)

Цілі може і перші, але арті не так легко в них попасти. Навіть коли бачиш як він до тебе підкрадається зведешся в одну точку, а він трошки в іншому місці як чортик вискакує і ти за ним поки розвернешся встигаєш лише пилу хапанути та пару плюх в корму отримати і перейти в розряд незалежних спостерігачів. А далеко на карті на них звестися, та й ще щоб чемодан долетів... так це взагалі з рангу хфантастики. Хіба нуб застигший на місці попадеться....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А далеко на карті на них звестися, та й ще щоб чемодан долетів... так це взагалі з рангу хфантастики. Хіба нуб застигший на місці попадеться....

Ваншоти не така і рідкість . Тебе можуть підсвітити , поки ті сидиш на перезаряді під каменем и за будинком ( а у важкої арти навіть сплеша достатньо , щоб тебе прибити на Лоррейні ) , розумна арта може звестися на конкретне місце , наприклад , виїзд з вулиці , і як тільки ти появився --- лови чемодан . Декілька разв ловив віншоти від М12 і ГВ-пантери , пантерка точна , а у Лоррейна броня взагалі ніяка . На тяжах ваншотили два рази , тай то один раз на ГК вловив на АВХ-50В чемодан з редовської Т92 і в рандомі на АМХ-120 на Ласвілі їхав на об"їздну ( лінія 0 ) з бази на початку бою і вловив снаряд від об.261 ( та зараза душе швидко заряджається )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если у врагов есть 50 100/120/В/батчат - это первые цели

И пока эти цели где-то шарятся в нычку, арта теряет время вычисляя их а не забрасывая чумаданами засвеченных "на поляне" Маусов и иже с ними. Потом психует "ну нафиг этих францев" и сводится на гарячие точки, а тут рраз! и "б%@дь, он че, с космоса упал в тыл???" Будучи любителем и тех и других знаю ситуацию с обеих сторон ;)

Кстати, твой список не полный, стоит опасаться даже АМХ12т, во всяком случае пока катаюсь на 13-75 часто из боя выхожу с 1 снятой мной и 1 убитой по моему засвету артой. Так что паси дырки во фронте или оставляй возле себя хотя бы на половину равноценного вероятному францу сторожа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скачав, запустив, пограв троха... чекав більшого...

може дасте поради початківцю? ато поки в"їхав у курс справи....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, спочатку унило... потерпи, чим вищий рівень танка тим більше фану. Визначся з гілками прокачки та із націями. Совкові більш рикошетні, великий разовий дамаг, менш точні гармати, довша перезарядка, менший радіус огляду та менша помітність (за рахунок "росту"), зазвичай мають менше ХП ніж однокласники-німці. Німці менш рикошетні, менший разовий дамаг, вище пробиття, швидша перезарядка (але однаковий із совковими дамаг на хвилину), більші і відповідно більш пальоні, більший радіус огляду, зазвичай мають найбільше ХП серед усіх на своєму рівні і класі, також важливо що модулі, відкриті в одному класі техніки підходять на інші класи цієї нації, а також на старших по класу, за рахунок чого потрібно менше витрачати досвід. Американці (із досвіду на СТ 6 рівня) мають картонну брону корпуса але міцну башту, високу скорострільність (вищу ніж в німців) але ще менший дамаг/постріл, рикошетні, але, імхо, ні риба ні м"ясо. Мають більші кути вертикальної наводки (ніж в інших націй), що вигідно під час маневрів по рель"єфній місцевості. Французи - картонна броня, висока швидкість та маневренність (але не на 1-4 лвл), мають автомат заряджання на 6 набоїв (перезарядка до 3х секунд), заміна барабану більше 15 секунд, досить цікаві у використанні як лазутчики-розвідники, підступні шавки або у підтримці, другій лінії атаки.

Абсолютна більшість танків до 5 рівня - унилі, це треба просто пережити, хоча і не без вийнятків (Леопард, Веспе, А-20, Т-50...). Настоятєльно раджу переглянути

, там все мєгадоходчіво розжовано, почитай танкову вікі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти проти тетрача грав?

На Е 75? ото точна рандом был бы)) в малиновке в засаду стал у левого строения там де в окошко палить можно.Тестил новую башню на танчике.Тест удался :D :D :DB)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обожаю францев на 212) Ваншоты на колесиках))

Сьогодні 2 неправильних франца завітали до мене на плюшки в апендикс на С-0 (Пєщаная рєка)

0a1ed35789aed4cde7ef3946c6f84c87.jpg

кожному по 1 вистачило, спитав "кому ще?" - більше гостей не було. До речі після цього мені на 1 БатЧат менше до "експерта" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш клан "Аркан" взяв Західний Камерун :) Нарешті глобалка і перша висока перемога (хоча ми і раніше доходили до фіналу, але завжди траплялись якісь трабли на сервері)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дослідив КТ... але на нього треба більш, як 2 ляма

підкажіть, чи варто продавати Тигра, чи лишити його в ангарі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777, Тигр тобі ні до чого, якщо він топ. Якщо ні, то качай двигуни та все інше що можна на тигрові перед покупкою КТ, щоб хоч щось переїхало на КТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, на Тигрі нема такого фану як на КТ, навіть в стоці "рішає" і навіть потрохи фармить (якщо стокова гармата). Невже тобі Тигр так сильно сподобався? КТ буде повільніший троха, за те бронька суттєво товща і рикошетніша, горить рідше. Топову башту став в останю чергу - на стокову стане люба гармата, але як поміняєш башту - зразу почне заносити тебе до ІС-7, то на той момент вже варто мати краще озброєння. Стокова також непагана, рикошетить часто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не офтопити в сусідній темі пишу тут:

Да я вагаюсь в іншому:

Зняти екіпаж з КВ: (100 + 100% маскування + 80% ремонт) + 75% зараджаючий.

Зняти екіпаж з КВ-5 (100+ 100% ремонт) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

×
×
  • Створити...