Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Докачався до AMX M4

До кінця дня буде в топі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяв АМХ 13 90 , класна річ , правда поки один бій провів , але мені подобоється .

Мінуси --- 40 сек барабан перезаряджати треба і нема стаба .

Якщо ввечері зможу включити комп --- то там 20к залишилося до АМХ 50 100 , може теж спробую .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашим танкістам присвячується

World Of Tanks.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так дивлюся по боям що хранцузи потрошечкі-потрошечкі починають грати.... вже багато хто на них пише недобрі слова в чат :), воякі почали вчитись на них ногібати....

Вчора мені на ИС4 багато чого писали в чат ворогі :), це я вам скажу приємно - біля мене димілося 7 їх танків (весь топ), правда моїми було лише три, але я отримав стальну стіну, бронебійника, снайпера, багато фану і купу матів в чат :), бо я був один серед ворогів, а мої розтрілювали їх з дистанції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, можно допустим триста тигров убить)

Не понял юмора.

Werwolf777, на танках якого лвл катаєшся? Треба напарніка з танком 8 рівня.

ИС-3 підійде? нік в грі як і тут, якщо цікаво пиши в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в когось сайт ВОТ завантажуэться ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fantom, забери в адресі слово game і він завантажиться: http://worldoftanks.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Тигра досылатель крупного калибра и вентиляция класс 3? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вентилятор не дуже треба , ефекту мало

Досил обовязково . Приводи наводки постав теж , менше з-за рогу будеш світитися

І зверни увагу , що з 11 числа обладнання коштує на 50% дешевше .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

is7.jpg

Эх, где бы 5 лямов взять :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи на нього модулі зараз , пока знижка ---- у мене досил + стаб+оптика , але то для КВ , чисто для рашу .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у него настолько удивительная способность везде быть не в тему, что он умудрился даже в World of Tanks трупиком своего подбитого танка перегородить единственную дорогу по мосту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, а навіщо відкривати танк якщо нема грошенят на нього? це ти за вілльний опит відкрив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, а навіщо відкривати танк якщо нема грошенят на нього? це ти за вілльний опит відкрив?

Ні , подивися на скрін , там вільного 0 вказано .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні , подивися на скрін , там вільного 0 вказано .

Так точно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу тобі чесно, як давній ІСовод - ІС-7 у рандомі з премом збитковий, без према - жутко збитковий. За вечір гри легко улітає півлімона без према. :)

Так що ІС-4 не продавай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

серб в крайнем интервью проговорился что в 7,2 введут вторую ветку пт немцам в 7,3 вторую ветку советских тяжей..

чуствую как раз к етому времени накоплю серебра на ис4 и его зделают сверхубыточным тт10 :( батхёрт обеспечен :0148:

ис3 не продам! он жжот!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у него настолько удивительная способность везде быть не в тему, что он умудрился даже в World of Tanks трупиком своего подбитого танка перегородить единственную дорогу по мосту...

Це ти про кого, бо щось я не в курсі... ))

не знаю як ИС7, але ИС4 без ТОП пушки з премом при зливах або поганих боях, навіть якщо перемога, тож збитковий :)

А що з артою зробили ужос, ГВ тип Е, накрил, накрил, накрил, накрил, накрил, ооо, попав (добре що сплеш нехілий) ))), в лоб кілька разів фугасом Е100 не пробил було...(хоча з "лазерним наведенням", я так приціл для САУ називаю 6), ваншотив і не один раз, при зливі - 30К з премом :) якщо валять і перемога також в мінус майже завжди. А останні дні як грав, то якась не пруха зовсім була....то в плюс, то в мінус..

На ИС4 мені боєуклад до вчорашнього дня ні разу не взірвали, (на свята не грав майже), а вчора 3 рази, і це десь за 10-12 боїв.. вище ще хтось жалівся :)

Банзай, про ИС3 згоден :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я продав ИС3 продав... жалію... розбагатію куплю мабудь.... якщо КТ вдрух не сподобається....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у меня все чаще начинают проскакивать мысли о покупке забаблового танчеГа.

Правда китай и КВ-5 мне как-то не по душе. Жду ИС-6, надеюсь он не будет стоять 12к, а хотя бы 7500.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВ-5 класний , для фана саме те . Відкатав боїв 100 , допомагав акк качати товаришу .

А з дешевих --- Т-25 за 1500 голда самий смак . Заодно і екіпаж можна на німецькі ст покатати .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на КВ-5 відкатав понад 400 - ніразу не жалію про придбання. Хоча спочатку звичайно жалкував що не купив Льва, тоді вони однаково коштували. А тепер фан отримую від танка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось може в гру зайти?

бо я не можу підключитись до жодного з серваків - "не удается установить сетевое подключение", або типу в чергу ставить, якої нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і сайт не грузиться ніфіга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у меня все чаще начинают проскакивать мысли о покупке забаблового танчеГа.

Правда китай и КВ-5 мне как-то не по душе. Жду ИС-6, надеюсь он не будет стоять 12к, а хотя бы 7500.

у мене такі ж думки )) вже давно купив би, а то зараз відкрито різні танки, а купити нема за шо )) на ИС4 ледь нашкріб. :)

не купив тільки тому прем танк, бо розробники обісцяли зробиьт преміумним Т34 амеровський, та до цього часу так і не зробили....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...