Перейти до змісту

У Луцьку невідомі "привітали" комуністів


Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Невідомі облили зеленою фарбою офіс обласного комітету Комуністичної партії в Луцьку.

Про це повідомив член КПУ Олександр Кононов, передають "Українські новини".

За його словами, невідомі облили зеленою фарбою, розмішаною з яєчною шкарлупою, банер партії і вікна на третьому поверсі офісу.

"Я прийшов о 8:00 перед мітингом до Дня перемоги до офісу і побачив, що вікна і банер заляпані", - сказав Кононов.

Він додав, що близько 11:00 (після мітингу з нагоди Дня перемоги) він повідомив про подію в міліцію, після чого на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Кононов розповів, що раніше 5 травня до інформаційного намету КПУ на Театральній площі підходили молоді люди, називали людей в наметах окупантами і обіцяли привітати зі святом представників КПУ 9 травня.

Він також повідомив, що оцінив завдані збитки в 2 тисячі гривень.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/9/6176515/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За розфарбування офісу КПУ в Луцьку порушили кримінальну справу

Під час святкування травневих свят, для забезпечення правопорядку під час проведення заходів, у Волинській області залучили 855 працівників міліції. Про це 13 травня під час прес-конференції розповів заступник начальника управління-начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Микола Лисюк.

За словами правоохоронця, в період з 6 по 9 травня на території області провели 72 масові заходи з нагоди відзначення 66-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У них взяли участь приблизно 33 тисячі громадян.

Для забезпечення правопорядку під час проведення заходів у Волинській області, залучили 855 працівників органів внутрішніх справ. Завдяки вжитим заходам вдалося уникнути порушень громадського порядку.

У ці дні найрезонанснішими порушеннями були наруга над могилами 2 травня, а також у ніч з 8 на 9 травня невідомі облили фарбою стіни офісу Комуністичної партії. Щодо останнього інциденту, то по ньому порушена кримінальна справа і наразі ведеться слідство.

Сценарій Запоріжжя?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...