Перейти до змісту

Ремни безопасности

ursa

Безопасность в автомобиле  

174 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є знайомі, які були не пристебнуті - вилітали через лобове скло, залишались в подряпинах, синяках - а машина в га...но! Кажуть якби були пристебнуті - смерть, або інваліди...

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
є знайомі, які були не пристебнуті - вилітали через лобове скло, залишались в подряпинах, синяках - а машина в га...но! Кажуть якби були пристебнуті - смерть, або інваліди...

Звичайно і є такі випадки, але є ж і багато випадків коли ремні безпеки рятували життя людей. :0097:

Опубліковано

Тема БАЯН! Машины у всех разные и некоторым вообще везёт что был непристёгнут и вылетел через окно, до того как машина сгорела или разможжилась об дерево (столб).

1. Я пристёгиваюсь в городе - не потому что гаишников боюсь, а просто пищит зараза. А влазить в мозги и отключать пищалку неохото и заглушки в замки лень делать. К тому же уже привык, вроде даже комфортнее.

2. Если уж говорить о пристёгивании, то в первую очередь нужно говорить о пристёгивании ЗАДНИХ пасажиров, уж они то не пристёгиваются НИКОГДА. А именно они при лобовом столкновении главная угроза.

3. Я заставляю пристёгиваться пасажиров сзади когда еду за городом , как правило не менее 120км,ч. Погороду ни когда не настаиваю и ни кто у меня не пристёгивается (может зря но факт).

Кстати в моей машине есть пиропатроны (преднатяжители ремней).

ЗЫ. Ну и речь тут ктото поднимал насчёт цивилок :) так я беру и буду брать самую запуканую и самую дешёвую. Всё равно от неё толку как с козла молока. Расскажи водиле с МЕРИНА 600 которому заедешь в жопу, что твоя суперСтраховая выплатит ему ВСЁ :) ага... Сначала ты ему отремонтируешь машину за свои бабки, а потом со своей цивилкой бегай и выбивай деньги (которых всё равно в принцыпе не получишь).

Опубліковано

я б навіть сказав - в кого стоїть аірбег пристібатись категорично рекомендовано. зараз зима, слизько, зіткнень маса. а для спрацювання датчику зіткнення великої швидкості не треба, більшості машин хватить 40 км/год об нерухомий об'єкт. а там де є аірбег, як правило, стоїть і система попереднього натягнення ременів.тобто при зіткненні спочатку ремінь втискає вас в крісло на ту долю секунди поки розпускається подушка, а потім вона поступово послаблює ремінь опускаючи ваш фейс в подушку в рази повільніше ніж би ви були без ременів. і то часто густо людина отримує добрі синці на обличчі від удару об ту ж подушку. а без ременів ви і подушка мчите на зустріч один одному з швидкістю під 300 км/год. тут вже часто зламані носи та сильні гематоми - а чому? - бо не був не пристебнутий...

Опубліковано
Тема БАЯН!

ну да, последняя месага 2007-м годом датирована.

в городе не пристегиваюсь, на трассе обязательно.

Опубліковано

Завжди пристібаюсь, навіть коли їхати 200м... і швидкість ролі не грає. Смішно троха після 120км/год тільки пристібатися, а толку то ? Краш-тест не пройдеш (ну хіба каркас WRC тачкі). Є відео на цю тематику і ще просто про ремні! Я одному казав в себе в машині пристебнутися спереду, а він та ну ми ж то 20 то 40 по пробках... Далі вискакує "мудило" із-за якогото бусіка прямо на дорогу і я різко гальмую. Що видумаєте бахнуло об бардачок спереду? Діло кожного но ремні дають підтримку тіла в кріслі на будь-якій швидкості! Ти можеш навіть 5км/год їхати і тебе втілібонять на 100км/год і це поможе що пристебнутий, а уяви якщо ні!

подумай про пристебнутих і своє здоров'я

ще раз

і ще раз

а це про швидкість

вот шо робить пару км/год

подборка

можна і без машини

вот фраза дня

Мо хто все це і бачив, а хто ні то перегляньте!

Опубліковано

За городом всегда пристёгиваюсь, а когда пересекаю границу-сразу фары+ремень, один раз заплатил 200 злотых (+\- 500 грн.) и больше не хочется!

Опубліковано

всегда - в машине пищалка работает с не пристегнутым ремнем, а обманывать пищалку не охота. Уже и привык, даже пассажиром когда еду в другой машине то пристегиваюсь. Правда пока токо привык на переднем сиденье пристегиваться, на заднем как-то никак не привыкну....

Опубліковано

to NORBY: Не пристёгиваться когда уже едешь 120, а когда куда то едешь и знаешь что будешь ехать больше 100км/ч (например в Киев)

to All: Заметте практически во всех роликах, аварии происходят из за того что водитель не смотрит на дорогу (отвлекается) , может для начала сделать социальную рекламу чтобы водитель не крутил башкой :D

Опубліковано

Я про то кажу що пристебуватися тре при русі авто не залежно від швидкості, а не як дехто тіко на трасі!

Опубліковано
to All: Заметте практически во всех роликах, аварии происходят из за того что водитель не смотрит на дорогу (отвлекается) , может для начала сделать социальную рекламу чтобы водитель не крутил башкой :D

Це не вихід, завжди пристібатись, однозначно.

Опубліковано

Б.....я, якого х......ра в цій долбаній країні нема такої реклами по ТВ? Шо - все так добре, аварій нема? Стріляти хочу..........

Опубліковано

як і більшість - завжди пристібаюсь! Можу дозволити без ременів проїхатися хіба що з гаражного кооператива до будинку.

от тільки проблема в мене, що майже завжди спішу за рулем, і тому сам процес пристібання здійснюю вже в русі ~5км/год, на І передачі зазвичай..

подушок безпеки немає, тому про особливості їх застосування нічого практично і не знаю

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Пристібаюсь завжди (крім випадків, коли виконую маневри типу виїзду з гаража). Подушки теж є.

Їдучи пасажиром ззаду не пристібався. Після перегляду деяких роликів вирішив, що буду.

Дитяче крісло купив одразу, але для поїздок в дитсадок (400 м тихою вуличкою) ми його не використовуємо.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

желательно пристёгиваться, хотя за собой такой привычки к сожалению в последнее время не замечаю. Раньше несколькими годами ранее живши в зап.Европе долгое время это правило было обязательным атрибутом а дома всё наоборот. будем стараться <_<

Опубліковано

Пристібаюся, лише коли поряд ГАЇ. Чому так немаю такої звички. Просто колись потрапили в аварію, на БМВ, і всі з незначними пошкодженнями на все життя вичухалися, а от той хто був пристебнутьий, досі не ходить-перелом хребта. Ремень безпеки тому виною.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...