Перейти до змісту

Инопланетяне посетят Землю в сентябре?


Рекомендовані повідомлення

Аргентинский ученый Серхио Тоскано, директор центра астрономических исследований в провинции Мисьонес, сделал весьма смелое заявление. Он утверждает, что комета Еленина - это ни что иное, как средство передвижения пришельцев.

Ученый убежден, что землян ожидает посещение представителей внеземного разума. И по его прогнозам, инопланетяне должны посетить нашу планету уже в этом году, а точнее - десятого сентября, пишут «Новости семь дней в неделю».

Причем сотрудники НАСА восприняли доклад Тоскано вполне серьезно, хотя он был опубликован первого апреля. Поверить ему их заставило то, что День дурака в Аргентине приходится на 28 декабря.

Комета, о которой говорит аргентинский астроном, была открыта российским ученым Леонидом Елениным. В данный момент она находится за 60 миллионов километров от нашей планеты, это примерно в пять раз дальше, чем Луна, отмечает Metro Russia.

А вот известный космонавт Георгий Гречко, трижды побывавший на орбите, уверен, что инопланетяне прилетят на Землю 23 декабря 2013 года. Они либо продолжат календарь, который дали племени майя, либо устроят потоп, как это было с пятью предыдущими цивилизациями.

pict_cd1d16f9fcc5490f87e4db1ba5bdb057.jpg

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побачимо як ти заговориш, коли побачиш за вікном зелених істот. :0002:

Оффтоп: А я вчора бачив. :friday: Но говорити вже не міг. :dont::D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"находится за 60 миллионов километров от нашей планеты, это примерно в пять раз дальше, чем Луна"

нічособі "примерно", то шо получається, 60 000 000 / 5 = 12 000 000 км до місяця?? 0_о

( Відстань від Землі = 384400 км )

wikipedia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо вони там курять ці "ученые"?

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B4%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"находится за 60 миллионов километров от нашей планеты, это примерно в пять раз дальше, чем Луна"

нічособі "примерно", то шо получається, 60 000 000 / 5 = 12 000 000 км до місяця?? 0_о

( Відстань від Землі = 384400 км )

wikipedia

може із Сонцем сплутали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Британские ученые опровергли заявления аргентинского ученого Серхио Тоскано и черезвычайно известного космонавта Георгия Гречко, утверждающих что инопланетяне посетят нашу планету 10 сентября сего и 23 декабря 2013 года соответственно.

Мировое сообщество должно готовиться к скорой встрече с внеземными цивилизациями. С таким заявлением выступила в понедельник британская Королевская академия наук, которая опубликовала специальное исследование, посвященное вопросам существования жизни на просторах Вселенной.

"Исходя из знаменитой формулы Дрейка, согласно которой можно определить число цивилизаций в галактике и вступить с ними в контакт, мы можем утверждать, что в каждый отдельный момент существует от 10 до 100 внеземных цивилизаций", - заявил один из авторов доклада профессор шотландского Университета Сент-Эндрю Мартин Доминик. "Это самая консервативная оценка, в действительности интеллектуальных форм жизни значительно больше", - заметил он.

Доминик также призвал не опасаться инопланетян, так как "альтернативные миры не несут в себе опасности, которые так красочно описываются в фантастической литературе".

Британские академики предложили создать в структурах ООН специальное агентство, которое будет заниматься вопросами, относящимися к ожидаемой встрече с внеземными цивилизациями.

Отметим, что астрономы уже не в первый раз утверждают, что контакт людей с инопланетянами - это всего лишь дело времени. Так, по мнению профессора Сета Шостака из программы SETI и исполнительного директора космического центра Чэбот Алексы Барнетт, первый контакт землян с пришельцами состоится в 2025 году.

Так що до 2025го розслабляємо булки - особисто я нікому так не довіряю, як британським вченим.

di-5130555256716.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Британские ученые доказали что они никакие не ученые.Прогнозировать такие событие с научной точки зрения-нонсенс,свинсенс и маразм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що до 2025го розслабляємо булки - особисто я нікому так не довіряю, як британським вченим.

Як таке могло статись?

Я вже для них площадку зробив, купив флаери, замовив правильний хліб та сіль ????

Караул єто ж все до 25-го года попортиться (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...
І ЩО Ж ЦЕ БУЛО? НЕВЖЕ НЛО?

Незвичайне природне явище того недільного вересневого дня (11 числа), про яке писала «Волинь» у статті «Над Луцьком було НЛО?», спостерігали й у Любешові. Зокрема, пенсіонери - подружжя Галина і Олександр Поліковські

Петро КРАВЧУК

Галина Іванівна сказала, що якби не прочитала у «Волині» публікацію про НЛО над Луцьком, то, певне, не надала б побаченому великого значення. А так, - каже вона, - можливо, це той самий об'єкт, який спостерігали над Луцьком. Просила мене повідомити про це газету. Це явище мене також зацікавило, тому прошу її пригадати побачене, уточнюю деталі.

- Було то увечері, десь близько дев'ятої години, - розповіла Галина Іванівна. - Я була на вулиці й раптом побачила на небі щось яскраве. Воно було більше за місяць. Це щось то темніло, то знову спалахувало. Знаходилося на одному місці, а потім стало рухатися вправо. Я зайшла в будинок і розповіла про це чоловікові та подзвонили своєму знайомому Юрію Оласюку, щоб і той подивився.

Потім уже по телефону прошу про це розповісти Олександра Антоновича.

- Спостерігав я це явище з вікна свого будинку. На вулицю не виходив, тому що зібрався вже спати. Я завжди рано лягаю. Спостерігали ми за ним десь хвилин п'ять - сім. Ті спалахи були не зовсім білі, а якогось жовтуватого кольору. Спершу подумалося, що, можливо, десь ідуть військові навчання і то з парашута освітлюють місцевість. Але ж біля нас таких навчань ніколи не проводили.

Прошу уточнити, якого ж розміру був цей об'єкт - більший чи менший за місяць?

- За місяць був набагато більший, - продовжує Олександр Антонович. - Мені здається, що він був десь у діаметрі два - три метри. Знаходився на невеликій висоті. Ніби над Люб'язівським озером. Вогні начебто переливалися. Можливо, він був і не один. Потім десь пропав за хмарами.

Далі допитуюся, коли ж це все-таки було. Хотілося знати, чи співпадає це явище з тим, яке спостерігали над Луцьком. Точно вони не пам'ятали, адже часу минуло вже чимало. Аж тут Олександр Антонович згадав, що в той день уранці дивився боксування Кличка, тому що увечері не зміг подивитися. Тепер стало зрозуміло, що то була саме неділя, 11 вересня. Тобто і в Луцьку, і в Любешові незвичайний об'єкт (можливо, навіть об'єкти) спостерігали одного й того ж вечора.

Принагідно хочу засвідчити, що за останніх років п'ять я вже принаймні тричі спостерігав над Любешовом також якийсь дивний об'єкт. Це ніби велика зірка світлого кольору. Вона привертає увагу тим, що раптом починає помітно рухатися горизонтально та вертикально. Іноді різко змінює напрямок, навіть під прямим кутом. Завжди з'являється приблизно в одному місці. Однозначно, що це не літак. І не рукотворний космічний апарат: на нічному небі супутники також світяться, але рухаються в одному напрямку. Деколи, правда, здається, що вони ніби провалюються в хмарах.

Зазвичай стверджують, що непізнані літаючі об'єкти часто з'являються над потужними енергетичними об'єктами. Недалеко від нас знаходиться Рівненська АЕС. За ясної погоди у вранішній і надвечірній час у Любешові досить часто можна спостерігати білу красиву хмарку, яка висить над атомною станцією. Але той об'єкт, за яким неодноразово спостерігав я, завжди з'являвся набагато лівіше від станції. Десь за Стоходом, на сході. Низько над горизонтом, трохи вище дерев.

Минулої осені подумалося, що це зоровий обман. Як це деколи буває, коли над місяцем швидко пропливають хмарки, й тоді здається, що дуже швидко по небу переміщається місяць. Тому провів такий експеримент. Закрив одне око, а сам розташувався так, щоб цей об'єкт знаходився в розвилці гілки яблуні, що росте біля мого будинку. Тоді на одній лінії стали моє око, гілка дерева й досліджуваний об'єкт. Але ця зірка все-таки переміщалася: то горизонтально, то різко знімалася вгору, то падала вниз. Тривало це довго, мені стало холодно і я пішов у будинок. Та цікавість узяла верх над холодом. Тому я тепліше одягнувся й узяв фотоапарат. Однак мої старання зафотографувати на відеоролик переміщення невідомого об'єкта були марними. Кадри залишалися чорними. Адже в моєму електронному фотоапараті занадто примітивна оптика для таких нічних зйомок.

Користуючись нагодою, хочеться також розповісти про побачений іще в дитинстві ще один незвичайний об'єкт. Вечірньої пори в моїх Гірках, на Любешівщині, неподалік від мене над полем горизонтально пролетіла з невеликою швидкістю ніби якась освітлена сигароподібна стріла. То не був метеор, бо не було яскравого світіння. Не було чути й ніякого звуку. Було видно чіткі обриси: летіла ніби невелика трубка, точніше - якийсь красивий апарат. Однак то не був літак. Здається, але не можу стверджувати, що то було перед грозою. З тієї пори минуло майже п'ятдесят літ, але я так і не знайшов відповіді, що ж то було насправді. Чомусь мимоволі хочеться закінчити словами: невже НЛО? Може, й справді, то було НЛО.

Цікаво хтось може сказати щось з цього приводу?

Чи це дійсно нас інопланетяни відвідували ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може, й справді, то було НЛО.

Справді, справді. Він не опізнав цей об’єкт? Отже, це і був неопізнаний літаючий об’єкт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комета "кінця світу" не долетіла до Землі !!

Комета Єленіна, відкрита російським астрономом Леонідом Єленіним, з якою пов'язували візит інопланетян, зруйнована і вже не долетить до Землі.

Комета Єленіна, з якою пов'язували прибуття на Землю інопланетян і кінець світу, остаточно зруйнувалася і вже не долетить до точки максимального зближення із Землею.

"Комета повинна була з'явитися на знімках космічної сонячної обсерваторії SOHO, проте її немає. Швидше за все, вона розвалилася. Можливо, якісь фрагменти, які продовжать летіти по тій самій орбіті, ми зможемо побачити в жовтні з наземних телескопів", - розповів сам Єленін.

Він також наголосив, що комета не заподіє і не могла заподіяти ніякої шкоди планеті.

Комету вчений відкрив у грудні 2010 року. Вона стала першою за 20 років російської кометою - колишні подібні знахідки були зроблені ще радянськими вченими в 1989 і 1990 році, з тих пір російським астрономам не вдавалося відкрити жодного такого об'єкта.

Комета несподівано знайшла гучну славу серед прихильників теорій змови і проповідників настання кінця світу в 2012 році. Вони передбачали, що з її наближенням до Землі настане глобальна катастрофа.

Комета Єленіна - нова комета, яка в перший раз потрапила у внутрішню область Сонячної системи з хмари Оорта. Такі нові комети спочатку світяться дуже сильно, але потім їх яскравість падає в міру того, як лід в їх ядрі випаровується.

Комета Єленіна повинна була наблизитися до Землі на мінімальну відстань - 0,23 астрономічної одиниці (34,9 мільйона кілометрів) - 16 жовтня.

Проте вже в кінці серпня астрономи-аматори, провідні спостереження за кометою, зафіксували значне зниження яскравості її ядра, що свідчило про початок руйнування небесного тіла.

Загибель комет - часта подія. За останні 10 років астрономи зафіксували розпад шести таких небесних тіл, не рахуючи так званих солнцецарапающіх комет з сімейства Крейтца, які гинуть сотнями.

Нагадаємо, комета Єленіна C/2010 X1 (Elenin) спровокувала в Інтернеті спалах масової істерії. Блогери поширюють чутки про гігантські космічні кораблі, приховані за цією кометою, а її наближення до Землі обіцяє глобальну катастрофу через зміну полюсів.

http://tsn.ua/nauka_...a-do-zemli.html

http://vidomosti-ua.com/news/32644

original13.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Идет мужик по полю, косит. Hа груди его висит транзисторный приемник. "Уважаемые жители в хозяйствах Уйского района! " - вещает приемник. "Вчера вечером в районе села приземлилась летающая тарелка. Hа ней к нам прилетели дружелюбно настроенные гуманоиды. Если вы их встретите, пожалуйста, без резких движений, в простых доходчивых выражениях объясните, кто вы, откуда, чем занимаетесь - не бойтесь, они не сделают вам ничего плохого. Приметы инопланетян: приземистые, руки до земли, лица красные, глаза выпученные. Пожалуйста, если вы встретите кого-нибудь из них, сообщите в областной центр по проблемам HЛО. " Мужик ухмыльнулся в бороду ("Ишь, придумают же эти городсткие! ") и спокойно косит дальше. Докосил до конца поляны, поворачивет обратно, смотрит - ба! сидит! Приземистый, руки до земли, рожа красная и глаза на выкате! Мужик трясущимися губами произносит:

- Трава... - показывает на землю, - коса... - на косу, - косарь... - тыкает пальцем в себя, - кошу... - изображает соответствующий процесс. Инопланетянин ни слова.

- Трава... Коса... Косарь... Кошу... - повторяет мужик. Опять молчание. Мужик тоже замер - не к добру, видать!.. Вдруг инопланетянин оживает и, показывая в сторону леса, говорит:

- Лес... - показывает на себя, - лесник... Сижу... Сру..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хотіла б я з ними зустрітися, думаю вони нам не друзі :smile3:

Ты просто не умеешь их готовить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хотіла б я з ними зустрітися, думаю вони нам не друзі :smile3:

Ты просто не умеешь их готовить

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...