Перейти до змісту

Цемент К-подільський чи Здолбунівський

BanderaLutsk

Рекомендовані повідомлення

Задумав залити трішки доріжок

для автомобіля біля будинку.

От і цікавить, який цемент обрати ?

Хто що помітив в використанні цементу

цих виробників?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у свій час підробляв продажем цементу зі свого двора.Було це в період 2002-2004рр.Тоді і по відгукам покупців,і з власного досвіду для заливки найкраще підходив Миколаївський М-400,він цінувався дорожче ніж Здолбунівська п"ятсотка.Якщо якість Миколаївського зараз не впала(можливо,хтось підкаже)раджу для доріжок саме його

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я у свій час підробляв продажем цементу зі свого двора.Було це в період 2002-2004рр.Тоді і по відгукам покупців,і з власного досвіду для заливки найкраще підходив Миколаївський М-400,він цінувався дорожче ніж Здолбунівська п"ятсотка.Якщо якість Миколаївського зараз не впала(можливо,хтось підкаже)раджу для доріжок саме його

Здолбунівський мабудь взагалі найгірший цемент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здолбунівський мабудь взагалі найгірший цемент

Ну це,можливо,перебільшення.Але те,що для заливки(принаймні,під відкритим небом)непідходить-це факт.Не витримує погодніх умов,розкришується.Були покупці,які вже через зиму перероблювати Миколаївським після Здолбунівського.Але для мурування,я думаю,він іде без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповіді.

На миколаївський немаю виходів, є

тільки здолбунівський і подільський....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здолбунивский и к-подольский цементы сильно подделывают. Лучше брать как уже выше писали николаевский или польский.

Заливал здолбунивским 3 кв.м. площадку осенью, после зимы всё посыпалось к чертям, надо переделывать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фундамент, мурування стін, штукатурка - використовував Здолбунівський цемент. Нарікань поки нема. Правда я замовляв напряму із заводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...