Перейти до змісту

Україна-Білорусія-РФ

Kidubon

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Збираюсь їхати до сестри в Санкт-Петербург(на тиждень) через Білорусію.

Цікавлять декілька питань:

1) Чи законне буде використання ксенону на території Білорусії та РФ?

2) Чи пустять мене у ці дві країни з тонованими вікнами?

Маршут буде наступний:

Луцьк - Брест - Мінськ - Орша - Вітебск - Небель - Псков - Санкт-Петербург

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З тонованими вікнами у Білорусі їздив і не один раз... ні де не спиняли, головне їхати за правилами і ніхто тебе не буде чіпати. Якщо село то 60-ть якщо знак 40 то 40-ок... такого "бардаку" як у нас там не має... всі їдуть як книжка пише. На рахунок ксенонів не знаю але 100% що у Росії використання "саморобних" ксенонів заборонено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З тонованими вікнами у Білорусі їздив і не один раз... ні де не спиняли, головне їхати за правилами і ніхто тебе не буде чіпати. Якщо село то 60-ть якщо знак 40 то 40-ок... такого "бардаку" як у нас там не має... всі їдуть як книжка пише. На рахунок ксенонів не знаю але 100% що у Росії використання "саморобних" ксенонів заборонено.

на рахунок ксенонів у Росії вкурсі-але я все ж турист...да і не впевнений, що буду там ними користуватись...принаймі все у мене відрегульовано чемно через лінзу...нікого абсолютно не сліпить.

Хоча і вставити звичайні лампочки не сильно то важко,але все ж)

Щиро вдячний за відповідь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається в Росії треба вдень їздити з ближнім - тому ксенон помітять.... В Білорусі за вікна не доколупаються, а в Росїї можуть, багато народу там розтонувало передні вікна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі хто скаже проблем з в`їздом на кредитному авто не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну кажуть що треба справку з банку. Але я скільки читав, то в Білорусь не питають справку. Ну і транзитні документи на кордоні уважно заповнюй і другу копію яку тобі віддадуть не загуби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро вдячний за поради)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто в курсі за автостраховку на території РФ?

А то в знайомого були через це великі неприємності роки два тому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я купував у нас в Луцьку в PSV на 15 днів здається (найменше шо було, бо їхав на один день). Вийшло дешевше ніж купити на кордоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховку покупай лучше в луцке, в среднем 2 недели тебе обойдутся от 200 грн.

Ксенон: белорусии все равно, в россии по законц лишенее прав, могут и не остановить а могут мозг иметь каждый, потому лучше вставь обычные лампы, спокойнее будет. (что за машина? если иномарка, то смело можешь говоричть что так было с завода, ну линзы на жигули не ставят :) я бы поставил назад лампы накала.

тонировка: белорусам как бы все равно, но если попадешь на спец операцию могут и спросить, но можешь ехать не париться!

в россии как БЭ с этим строже, но на самом деле в большинстве случаев никто тебя и не тронет. Если уж пристебуться, то больше 50 грн или 300 рублей не давай, штраф 500 руб :) рньше был ваще 100 руб.

кредит: у каждой кпп свои правила, и самое главное ничего не доказать! лично проверено! в большинстве случаев проедешь спокойно и вопросов невозникнет, вкрай придется положить в документы от 20 до 200 грн в зависимости от "модности" пропускного пункта.

в россии ОЧ акуратно и внимательно на сплошной и обгону на перекрестках, лишение прав или около 200 у.е. но торговаться тоже надо, я до 150 грн снизил :))

в остальном езди как все и не переживай, обидно конечно ксенон с линзы доставать в дальнюю дорогу, но так спокойнее в россии.

з.ы. что за авто!? это тоже имеет значение кое где.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховку покупай лучше в луцке, в среднем 2 недели тебе обойдутся от 200 грн.

Ксенон: белорусии все равно, в россии по законц лишенее прав, могут и не остановить а могут мозг иметь каждый, потому лучше вставь обычные лампы, спокойнее будет. (что за машина? если иномарка, то смело можешь говоричть что так было с завода, ну линзы на жигули не ставят :) я бы поставил назад лампы накала.

тонировка: белорусам как бы все равно, но если попадешь на спец операцию могут и спросить, но можешь ехать не париться!

в россии как БЭ с этим строже, но на самом деле в большинстве случаев никто тебя и не тронет. Если уж пристебуться, то больше 50 грн или 300 рублей не давай, штраф 500 руб :) рньше был ваще 100 руб.

кредит: у каждой кпп свои правила, и самое главное ничего не доказать! лично проверено! в большинстве случаев проедешь спокойно и вопросов невозникнет, вкрай придется положить в документы от 20 до 200 грн в зависимости от "модности" пропускного пункта.

в россии ОЧ акуратно и внимательно на сплошной и обгону на перекрестках, лишение прав или около 200 у.е. но торговаться тоже надо, я до 150 грн снизил :))

в остальном езди как все и не переживай, обидно конечно ксенон с линзы доставать в дальнюю дорогу, но так спокойнее в россии.

з.ы. что за авто!? это тоже имеет значение кое где.

Kia Magentis 2008 года

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Kidubon як з'їздив? Без проблем з ДАЙцями їхніми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kidubon як з'їздив? Без проблем з ДАЙцями їхніми?

Привітик. З`їздив файно...за всю дорогу тільки раз спиняли на території РБ і то з питання "а ви у нас будете заправлятись і за які гроші"???мене це здивувало і насторожило...

порадувала якість доріг на території РБ і ціни на пальне...не сподобалось якість сервісу на ЗП-у нас він явно вищий...ніколи б не подумав, що на величезній заправці з кавешкою,туалет буде на вулиці класу "земля-воздух" типу "дирка"...

А так від самого місто-героя ленінград дуже позитивні враження. Чисте і гарне місто. Хочу ще туди поїхати-тільки ще восени)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...