Перейти до змісту

День гніву 14 травня #DayOfRage

EndryX

Рекомендовані повідомлення

Конституційний лад треба вже самим повертати. Тому як у нас зараз немає легітивної влади. Багато людей не зрозуміло, що після відміни політреформи 2004 року в країні відбувся державний переворот і організована злочинність повністю узурпувала владу.

Оці міні майдани (вчителі, лікарі, підприємці і т.д.) сьогодні приносять більше шкоди чим користі, вони спрацьовують як стравлюючий клапан в паровому котлі, тобто не дають створитися такій кількості пару, щоб той котел вибухнув, поховавши під своїми уламками нинішню владу. Тобто такі "майданчики" тільки на руку Януковичу і його компанії.

п.с. Та й сам Даниклюк постать неоднозначна...

Вам обещали,что яблоня даст плоды через год после посадки?

Кагбе, да:

Покращення життя вже сьогодні

З.Ы.Панове,не поддавайтесь на такие призывы.Этот год неудачный(астрологически)для демонстраций и протестов.Такие революции приводят к власти негодяев(2004 год был астрологически аналогичным) и полному разочарованию людей.

Чекати "покращення життя" від зірок - це ще більший брєд, чим чекати це саме від Януковича.

п.с.2. zaHARE, це моє імхо. Не для дискусії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Оці міні майдани (вчителі, лікарі, підприємці і т.д.) сьогодні приносять більше шкоди чим користі, вони спрацьовують як стравлюючий клапан в паровому котлі, тобто не дають створитися такій кількості пару, щоб той котел вибухнув, поховавши під своїми уламками нинішню владу. Тобто такі "майданчики" тільки на руку Януковичу і його компанії.

п.с. Та й сам Даниклюк постать неоднозначна...

Максі майдану не буде. Ремонтні роботи, рішення КМДА (кишенькової), рішення суду зацюпинського району, геометео умови і т.д.

Тобто усе, що відбувається, проходить через призму "дозволимо / придушимо, але так щоб не верещали".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.Ы.Панове,не поддавайтесь на такие призывы.Этот год неудачный(астрологически)для демонстраций и протестов.

c33eaf62450f.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Максі майдану не буде. Ремонтні роботи, рішення КМДА (кишенькової), рішення суду зацюпинського району, геометео умови і т.д.

Тобто усе, що відбувається, проходить через призму "дозволимо / придушимо, але так щоб не верещали".

В моєму розумінні, максі майдан - це коли вже не будуть питати рішення КМДА чи суду, коли накипить так, що страшно буде ставати на дорозі в того натовпу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моєму розумінні, максі майдан - це коли вже не будуть питати рішення КМДА чи суду, коли накипить так, що страшно буде ставати на дорозі в того натовпу.

Нуууу... гіпотетично це можливо, але... є ціла купа "але" :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому гіпотетично? Єгипет тому недавній приклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я доніс інформацію. Нікого нівчому переконувати не буду ми не політична сила і не агітуємо за нас голосувати. Якщо комусь подобається ситуація в країні і йому "покращення" наступило то дай Бог.

Кого таке життя не влаштовує той приєднається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Весь мир насилья мы разрушим

До основанья, а затем...(?)

:g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та багатьом не подобається, але ви не вчитеся на помилках, ні своїх ні чужих: підприємницький майдан був як лакмусовий папірець готовності людей до радикальних вчинків, змін. Ви на ньому бачили цю готовність до дій до об'єднання? Я - ні... Навпаки на майдані організатори "шикали" до людей: не ходіть по газонах, а то більше не дадуть дозволу на демонстрацію. Та, *лять, які дозволи!? Хто в кого повинен питати дозволу!? Які мирні демонстрації!? Це вам не Кучма.

30,09,10 Конституційним Судом скасовано зміни до Конституції, а ви тільки зараз хочете відреагувати. Ви вже неповороткі і заторможені як і сама влада, тільки слабші. Недавно ще одні бастували проти Харківських угод, рівно через через рік. Не тормозіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене не влаштовує, і ше багато кого, але не підемо. Чого? На мою думку, зміни для укрїнця наступають не після мітингу, а після того, як він стає хорошим професіоналом, або починає працювати на кількох роботах. Я не про утопії, а про реальність. А мітинги - це клоунада. Чи у Вас є коктейлі Молотова і вила для всіх бажаючих?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та багатьом не подобається, але ви не вчитеся на помилках, ні своїх ні чужих: підприємницький майдан був як лакмусовий папірець готовності людей до радикальних вчинків, змін. Ви на ньому бачили цю готовність до дій до об'єднання? Я - ні... Навпаки на майдані організатори "шикали" до людей: не ходіть по газонах, а то більше не дадуть дозволу на демонстрацію. Та, *лять, які дозволи!? Хто в кого повинен питати дозволу!? Які мирні демонстрації!? Це вам не Кучма.

30,09,10 Конституційним Судом скасовано зміни до Конституції, а ви тільки зараз хочете відреагувати. Ви вже неповороткі і заторможені як і сама влада, тільки слабші. Недавно ще одні бастували проти Харківських угод, рівно через через рік. Не тормозіть.

По перше на підприємницькому майдані нам не давали практично слова і про

і не тільки на підприємницькому майдані, а і
.

Так, що по підприємницькому майдану у на теж дуже багато запитань, до деяких організаторів. Тим більше, що 22-го був поставлений ультиматум президенту і були політичні вимоги. Але після цього нас практично заблокували і події розгорнулися в сторону зневілювання політичних вимог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше на підприємницькому майдані нам не давали практично слова і про

і не тільки на підприємницькому майдані, а і
.

Так, що по підприємницькому майдану у на теж дуже багато запитань, до деяких організаторів. Тим більше, що 22-го був поставлений ультиматум президенту і були політичні вимоги. Але після цього нас практично заблокували і події розгорнулися в сторону зневілювання політичних вимог.

1, "Нас", "вас" - розділяй і владарюй... Януковичу і розділяти НАС не треба, МИ і самі прекрасно з цим справляємось: два українці - три гетьмани. Знайдіть причини для об'єднання: ворог мого ворога - мій друг, і МИ переможемо.

2, Не робіть оті міні-майдани, позавчора були підприємці, вчора - вчителі, сьогодні лікарі, завтра шахтарі - кожен окремо побастує, випустять пар і на цьому все закінчиться. Дайте хай людям накипить...

3, Не чекайте Великого майдану, він може і не настати, робіть маленькі кроки до демократії, наприклад, подайте до суду декілька позовів, про скасування певних законів, добийтеся їх відміни через голосування чужими картками. Створіть прецендент, добийтеся конституційного "один депутат - один голос".

4, Майдан без лідера - отара овець, без пастуха - радість для вовків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ворог мого ворога - мій друг, і МИ переможемо

НЄНЄ. Якщо ЙУля ворог Фьодрча, то це ще не значить шо вона мій друг ;)

Я от собі думаю - шоб народ шось зробив, тре закрити доступ до "коктейлів вкантактє"... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глобально - багато людей "за" ваші вимоги. І я в принципі не бачу поки зацікавленої сили, яка б могла стояти за вами, тобто хочеться вірити, що все робиться з чистою совістю. Але питання в тому, наскільки організатори готові до дійсно масового протесту. Акція спланована на 14 травня, ви її анонсували 1-го, ніби за 14 днів, (а насправді 1-2 всі в відпочивальному настрої, то реально вникнуть 3-го). Ви не маєте своїх представників в багатьох регіонах, як я розумію, тобто це вже свідчить, що акція буде швидше київська, ніж всеукраїнська. Але зрештою, Києва може бути достатньо, якщо рівень буде такий, щоб "запалити" регіони. Але чомусь в цьому я сумніваюсь.

"Сьогодні необхідно продемонструвати владі той реальний рівень громадської незгоди з її діями, який накопичився в суспільстві" - насправді може вийти навпаки: рівень незгоди дуже великий, але демонстрація його може виявитися "пшиком" і це буде плюсом для влади, "ось, вийшли 5 тисяч, ну так завжди є незгодні в країні, що ви хочете, але більшість народу нас підтримує". Акція не підготована інформаційно це як мінімум. Дуже велика кількість людей дивиться на вас скептично.

Почитайте уважно, що пишуть тут люди, навіть тут на регіональному форумі. Серед них дуже багато цілком адекватних людей, незгодних з діями сьогоднішньої влади. Але ці люди сумніваються в вас і роблять це не просто так, вони вже навчені досвідом. Ваше завдання - показати, чим ви кращі за інших. Якби ви це могли, ви б на одному цьому форумі отримали б чоловік 20 прихильників.

Ваша позиція - відставка Президента? То чому це на вказано навіть в першому пості? "День гніву" - це смішно. Треба давати чітке розуміння - з якою конкретною метою люди мають вийти на вулицю.

Якщо є мета - відставка Президента, то організуйте збір підписів за це. Організуйте системно, в кожному регіоні. І коли ви будете мати 1 млн. підписів на руках, виходьте, доносьте свою позицію. Зберіть справжні підписи, юридично дійсні... А ви збираєте підписи "онлайн"...

Не полінувався зайти на сайт по лінку: "Всього підписалося на сьогодні: 1433". Це рівень незадоволення? Та Янукович і регіони будуть щасливі, якщо ви назвете цю цифру, це просто суперпоказник ефективності уряду!

Що найцікавіше - я ЗА те, що ви вимагаєте, тобто емоційно я ніби з вами, але я не вірю в вашу спроможність це здійснити, судячи з того, що ви робите на даному етапі. Не буде саморганізації без лідерів, які мають чітке системне бачення. Тобто я знаю як народ може самоорганізуватися і без розумних лідерів - "всіх на вила", але мені такий варіант не подобається, тому що не факт, що пролита кров приведе до влади не "тєже яйца, только в профіль"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЄНЄ. Якщо ЙУля ворог Фьодрча, то це ще не значить шо вона мій друг ;)

Я от собі думаю - шоб народ шось зробив, тре закрити доступ до "коктейлів вкантактє"... ;)

Із двух зол вибірают мєньшеє. Ну немає у нас Лідера, і все тут.

Шо за "коктейлі вкантактє"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акція спланована на 14 травня, ви її анонсували 1-го, ніби за 14 днів, (а насправді 1-2 всі в відпочивальному настрої, то реально вникнуть 3-го). Ви не маєте своїх представників в багатьох регіонах, як я розумію, тобто це вже свідчить, що акція буде швидше київська, ніж всеукраїнська. Але зрештою, Києва може бути достатньо, якщо рівень буде такий, щоб "запалити" регіони. Але чомусь в цьому я сумніваюсь.

Акція анансована ще

06.04.2011 17:34 Януковичу обіцяють новий майдан по Великодніх святах Львівський портал
(це як приклад).

За нами немає ні одної політичної сили. Хоча ми зверталися до всіх так званих "опозиційних сил" по допомогу. Інформаційно працюємо на скільки можемо, але ЗМІ нажаль не в нас. Шустер Лайф зняв з ефіру передачу в якій повинна була йти розмова про День Гніву і був запрошений Данилюк, але в останню годину тему Дня Гніву зняли з ефіру.

Якщо є мета - відставка Президента, то організуйте збір підписів за це. Організуйте системно, в кожному регіоні. І коли ви будете мати 1 млн. підписів на руках, виходьте, доносьте свою позицію. Зберіть справжні підписи, юридично дійсні... А ви збираєте підписи "онлайн"...

Ми збираємо підписи ще з прошлого року. Ми намагалися пройти все юридичним шляхом, але нам не дали провести установчі збори ні в одному регіоні. Наших активістів або били, або просто міліція не давала змогу провести такі збори, хоча влада і казала збирайте ми не боїмося. У нас в даний час більше ніж півмільйона підписів, але багато ще не передали з регіонів. А в електронному вигляді ми почали збирати зовсім недавно.

Не Боги глечики обпалюють. А якщо чекати поки об"єднається опозиція чи виборів 2012 року то за цей час нас просто згноблять і цей кримінальний спрут так пустить коріння, що потім точно без крові його не викорчуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.Ы.Панове,не поддавайтесь на такие призывы.Этот год неудачный(астрологически)для демонстраций и протестов.Такие революции приводят к власти негодяев(2004 год был астрологически аналогичным) и полному разочарованию людей.

Чекати "покращення життя" від зірок - це ще більший брєд, чим чекати це саме від Януковича.

Где я писал,что звезды нам улучшат жизнь?Не перекручивай.Смысл в том,что знания и разум отличают человека от барана.Есть такое понятие-Время,место и обстоятельства.Чтоб задуманное получилось,нужно чтоб все эти 3 аспека были максимально благоприятны.А что мы имеем?.Время сейчас для митингов и революций неудачное,место вообще неопределенное(по всей стране?)-обстоятельства тем более никакие.Вот бараны(никого не хочу оскорбить,но помню 2004 год) и пойдут на митинг,чтоб в очередной раз им дали понять,что беканье ничего не дает и они надолго успокоятся.

А из ответов топикстартера я понял,что никакой программы у них нет-одни лозунги.Большевики в 1917 имели четкую программу-финансирование-штаб лидеров и при минимальной поддержке населения сделали переворот.Учитесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еех... Я одне не можу зрозуміти: ви неісправімиє романтіки чи провокатори?

Спеціально вникнув в тєму, ви вже ж мали досвід "пшика"!

http://glavcom.ua/articles/2383.html

Названі вами обставини можуть слугувати виправданням малочисельності акції 6 грудня, але 22 січня стане для вас справжнім тестом на здатність організувати масову акцію…

22 січня має відбутися похід на Київ. Одним з напрямків нашої стратегії є проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Президента і Верховної Ради – хай навіть і всупереч позиції влади. Голова ЦВК Шаповал вже заявив про те, що вони не дадуть нам такої можливості, але ми підемо по процедурі, і якщо ЦВК буде злочинно перешкоджати реалізації права громадян на пряме народовладдя, то ми створимо народну виборчу комісію з проведення всеукраїнського референдуму і все одно його проведемо. Ми видамо підписні листи і зберемо понад 10 мільйонів підписів. 22 січня ми плануємо зібрати ці підписні листи у Києві.

Тобто ви розраховуєте, що 22 січня у вас уже буде 10 мільйонів підписів?

Так. Думаю, що станом на 22 січня у нас буде більше, ніж 10 мільйонів підписів.

І що ви з ними робитимете далі, якщо ЦВК просто відмовиться проводити на цій підставі референдум?

Ми продемонструємо світові ці підписи і цих підписантів. Через збір підписів ми проводимо загальну мобілізаційну кампанію всіх, хто розуміє, що жити так ще п’ять років не можна.

Скільки чоловік ви збираєтеся привести до Києва 22 січня?

Ми будемо намагатися підняти всіх незадоволених. 22 листопада у порівнянні з акцією 22 січня буде видаватися дитячим садочком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где я писал,что звезды нам улучшат жизнь?Не перекручивай.Смысл в том,что знания и разум отличают человека от барана.Есть такое понятие-Время,место и обстоятельства.Чтоб задуманное получилось,нужно чтоб все эти 3 аспека были максимально благоприятны.А что мы имеем?.Время сейчас для митингов и революций неудачное,место вообще неопределенное(по всей стране?)-обстоятельства тем более никакие.Вот бараны(никого не хочу оскорбить,но помню 2004 год) и пойдут на митинг,чтоб в очередной раз им дали понять,что беканье ничего не дает и они надолго успокоятся.

А из ответов топикстартера я понял,что никакой программы у них нет-одни лозунги.Большевики в 1917 имели четкую программу-финансирование-штаб лидеров и при минимальной поддержке населения сделали переворот.Учитесь.

Ок. Раз пееси ти не читаєш, то скажу так, щоб зрозумів кожний баран: астрологія - це псевдонаука, і кожен хто керується в житті цією "наукою" - баран.

Вікі: В настоящее время наука квалифицирует астрологию как псевдонауку и предрассудок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где я писал,что звезды нам улучшат жизнь?Не перекручивай.Смысл в том,что знания и разум отличают человека от барана.Есть такое понятие-Время,место и обстоятельства.Чтоб задуманное получилось,нужно чтоб все эти 3 аспека были максимально благоприятны.А что мы имеем?.Время сейчас для митингов и революций неудачное,место вообще неопределенное(по всей стране?)-обстоятельства тем более никакие.Вот бараны(никого не хочу оскорбить,но помню 2004 год) и пойдут на митинг,чтоб в очередной раз им дали понять,что беканье ничего не дает и они надолго успокоятся.А из ответов топикстартера я понял,что никакой программы у них нет-одни лозунги.Большевики в 1917 имели четкую программу-финансирование-штаб лидеров и при минимальной поддержке населения сделали переворот.Учитесь.
Ок. Раз пееси ти не читаєш, то скажу так, щоб зрозумів кожний баран: астрологія - це псевдонаука, і кожен хто керується в житті цією "наукою" - альдебаран.Вікі: В настоящее время наука квалифицирует астрологию как псевдонауку и предрассудок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Раз пееси ти не читаєш, то скажу так, щоб зрозумів кожний баран: астрологія - це псевдонаука, і кожен хто керується в житті цією "наукою" - баран.

Вікі: В настоящее время наука квалифицирует астрологию как псевдонауку и предрассудок.

Парочка выдающихся "баранов",по версии Вики:Клавдий Птолемей, Николай Коперник, Иоганн Кеплер, Тихо де Браге, Гиппократ.

В свое время в советских энциклопедиях "астрология" описывалась как буржуазная лженаука. А в "Новой международной энциклопедии" США сказано, что "предсказания наиболее опытных астрологов отнюдь не являются догадками наобум, как часто это думают; они строятся на прочных определениях и установках, добытых с помощью наблюдений за феноменами, и на твердых правилах интерпретации."

Твое настоящее время(согласно вики) где-то на уровне коммунизма 60-х.

В классификаторе профессии ДК 003-95 Госстандарта Украины, 1995 г. в разделе профессий рабочих и служащих внесена профессия "астролог" с кодом КП 5151

ЗЫ:как остро ты реагируешь на астрологию,но в упор не видишь того,что я пишу об аферистическом характере предлагаемого здесь дня гнева.Давай лучше об этом.Об астрологии можно поговорить в отдельной теме,но только после того как ты хотя бы ознакомишься с ней.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗЫ:как остро ты реагируешь на астрологию,но в упор не видишь того,что я пишу об аферистическом характере предлагаемого здесь дня гнева.Давай лучше об этом.Об астрологии можно поговорить в отдельной теме,но только после того как ты хотя бы ознакомишься с ней.

zaHARE, ти вже zaHaruv. Я висловив свою думку, так само як і ти свою, позначивши її абревіатурою ІМХО (записане українськими буквами англійське скорочення IMHO розшифровується як "In my humble opinion" - "На мою скромну думку"). Розуміючи, що людина, яка вірить у астрологію, по замовчуванню, є трохи вузьколобою, а іноді і не трохи, добавив, що моя думка не для дискусії. Але ти все-рівно розпочинаєш цю дискусію, якій не місце в розділі "Політика", обзиваєш всіх баранами і в тебе ще хватає наглості стверджувати, що це я гостро на щось там реагую? Певно zaHARE - це діагноз.

п.с. Про абсурдність цього "майдану" я пишу ще від початку теми, але ти цього "в упор не видишь".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розуміючи, що людина, яка вірить у астрологію, по замовчуванню, є трохи вузьколобою, а іноді і не трохи,... Певно zaHARE - це діагноз.

п.с. Про абсурдність цього "майдану" я пишу ще від початку теми, але ти цього "в упор не видишь".

верят в деда мороза и (судя по тебе)в советскую энциклопедию.Я рад,что твой лоб шире лбов Кеплера и Птолемея.А судя по твоим оскорблениям день гнева у тебя эвридей.Одним словом-Хомо сапиенс(как там в твоей Вики-вид рода Люди из семейства гоминид в отряде приматов).Действительно какие уж тут бараны.Прости,отряды перепутал,хотя лбы у них пошире моего-эт точно. :smile3:

ЗЫ:ладно,посмеялись и забыли.Сори за офф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Громадянський рух Спільна Справа розпочинає всеукраїнську мобілізацію усіх свідомих громадян, незгодних з діями влади, з метою проведення 14 травня загальнонаціонального Дня Гніву.

На 19 мая запланирована массовая акция протеста

Общественные объединения предпринимателей требуют от Верховной Рады срочно принять закон об упрощенной системе налогообложения и отчетности малых предпринимателей. Чтобы донести свое требование к парламентариям, предприниматели планируют провести 19 мая акцию протеста, и обещают, что она будет массовой, передает радио «Свобода».

Смутна доба

Підприємницькі майдани - розділяй і пануй...

Український Майдан 2004 року, який є унікальним явищем у світовій історії, показав, наскільки важлива роль лідера, здатного сконцентрувати готовий до активних дій народ на чітку мету, причому в мирному форматі. На сьогоднішній день масові протестні акції хоч і ставлять високу планку головного завдання, але її в чистому вигляді, як правило, не досягають. Основна причина - відсутність харизматичного рульового, а це грає тільки на руку владі. Її реакція на нинішні «майдани» більш ніж спокійна, тому що за всієї актуальності перспективи гострого варіанту розвитку подій схема «лебідь, рак і щука» зроблять свою брудну розкольницьку справу, а розрізнених легше заспокоїти порожніми зобов`язаннями. Саме ці принципи яскраво проявили себе під час так званого «податкового майдану», який зібрав у столиці кілька сотень тисяч підприємців з усієї країни наприкінці минулого року. Його «лідери» так і не змогли визначитися з єдиною кандидатурою представника інтересів бізнесу на переговорах із керівництвом країни. Як результат – суперечки і лайка замість відвойованих позицій. Один одного «лідери» охрестили «підставними». І перші, і другі кидалися по черзі то на переговори з владою, то поділитися новинами зі ЗМІ, і розібратися who is who було практично неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...