Перейти до змісту

Золота рибка поміняла колір, що з нею?

Serg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене в акваріумі живе 2 золотих рибкі вуалехвости. Рибам зараз приблизно 1 рік. Місяців з 4 назад одна рибка почала втрачати свій колір і зараз тільки одні плавникі жовті а сама стала срібною :D хоча з початку була повністю жовта. З другою рибою все нормально. Поведінка у обох роб нормальна, апетит дуже хороший :D Хто що може сказати про причину цього.

Опубліковано
У мене в акваріумі живе 2 золотих рибкі вуалехвости. Рибам зараз приблизно 1 рік. Місяців з 4 назад одна рибка почала втрачати свій колір і зараз тільки одні плавникі жовті а сама стала срібною :D хоча з початку була повністю жовта. З другою рибою все нормально. Поведінка у обох роб нормальна, апетит дуже хороший :D Хто що може сказати про причину цього.

Не претендую на істину, але як версія...

Зараз основним постачальником золотих рибок є азіатські імпортери. Вони як відомо вміють з рибами творити чудеса, як приклад трасгенні рибки (коралові даніо) і т.п. Думаю, що сріблястий то є природній колір твоєї рибки, а молодих рибок могли кормити кормом з вмістом астаксантину (це компонент який покращує жовто-червоні кольори у риб). Потім дія астаксантину закінчилась і рибка набула свого природнього кольору.

Якщо тебе теперішній колір задовільняє, то не треба нічого робити. Якщо ні то пробуй кормити риб кормами які інтенсифікують червоно-жовті кольори (Tetra AniMin GoldFish Colour, TetraRubin)

Опубліковано
У мене в акваріумі живе 2 золотих рибкі вуалехвости. Рибам зараз приблизно 1 рік. Місяців з 4 назад одна рибка почала втрачати свій колір і зараз тільки одні плавникі жовті а сама стала срібною :P хоча з початку була повністю жовта. З другою рибою все нормально. Поведінка у обох роб нормальна, апетит дуже хороший :P Хто що може сказати про причину цього.

Serg, ну хоть в кратце опиши свой аквариум... А то было, звонит один: - у меня вода в аквариуме мутная... Пришел, а там про обогреватель (ой, дорого), про градусник (а зачем ?), про количество рыбы (в 60 лит около 30 шт) так живут же... А фильтр фан -2 и мыли его только тогда когда останавливался....

Но скорее всего Quiet прав... Хотя причин могет быть великое множество...

Опубліковано

Залишилось завести ще рибку бронзового кольору(можна іграшкову :)) і всі призові місця твої! :D Не все так погано! :)

Опубліковано

То Quiet дякую за версію вона мені здається найбільш правдивою. Вуалехвостів я купляв у будинку природи хоч вони обоє були в одному акваріумі, але судячи з розмірів з різних партій (одна рибина була менша) і навіть зараз через рік їхні розміри відрізняються: 1ий вуалехвіст (що посвітлів) виріс до 13см з хвостом, 2ий до 8см

Дані про акваріум:

обєм - 45л води

обігрівач з терморегулятором, т-24градуси

фільтр постійно ввімкнений

лампа денного світла 3200к

рослинності майже немає усе зїли :)

кожен тиждень роблю заміну води 10л

Риби:

2 вуалехвости

2 анцитруси - самець - 10см, самка - 9см,

1 скалярія

Корм: різний сухий корм

Опубліковано
Дані про акваріум:

обєм - 45л води

обігрівач з терморегулятором, т-24градуси

рослинності майже немає усе зїли :)

Риби:

2 вуалехвости

1 скалярія

Як на мене то акваріум перенаселений. В такому акваріумі і двом золотим місця мало, а тут ще і анциструси і скалярія. А скалярія взагалі в твій компот не вписується. Але як кажуть "хазяин - барин".

Спробуй міняти 2 рази в тиждень по 10 л. Риби тобі тільки дякую скажуть. :)

Опубліковано

рослинності майже немає усе зїли ;)

Риби:

2 вуалехвости

1 скалярія

Какой фильтр стоит ? Скоко воды перегоняет за час ?

Не стоит так часто менять воду... Если не перекармливать то можно раз в неделю - 30%, температура подменяемой воды и воды в аквариуме должна совпадать...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...