Перейти до змісту

Де працюють студенти?

jasm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зацікавило питання як заробляють студенти (форумчани) окрім коштів батьків та стипендії. Цікавить саме досвід, напрямки та перспективи. Якщо маєте досвід то діліться)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Потрібна тема. Відпишусь і я. Коли був студентом, то працював в :angry2:е:angry2:енюка В.Ф.

(там свого роду навчальний центр, багаааато студентів пройшло через ту :jeer: "хвірму"

Опубліковано

З 4-ого курсу я вже працювала на 0,5 ставки. А починаючи з 2-го, підробляла, виконуючи контрольні, курсові, вже після закінчення університету дипломні.

Опубліковано

lilechka (16 травня 2011 - 09:39) писал:

Працюю в міській раді

Я люблю Вас! Выходите за меня замуж!

В міській раді і підлогу можна мити :0001:

Опубліковано

lilechka (16 травня 2011 - 09:39) писал:

Працюю в міській раді

Я люблю Вас! Выходите за меня замуж!

В міській раді і підлогу можна мити :0001:

Кожен судить по собі... То де ви там підлогу миєте?

Опубліковано

эээ не... троха не так, в верховной раде крутяцца слишком большые бабки, могут и убить :mdr:

а так, в масштабах миста, потыхеньку скубаты на хлиб с икрой, и всё пучком :D

Опубліковано

эээ не... троха не так, в верховной раде крутяцца слишком большые бабки, могут и убить :mdr:

а так, в масштабах миста, потыхеньку скубаты на хлиб с икрой, и всё пучком :D

Після такого повідомлення зразу виникає бажання нахамити і розмазати по сторінках форуму... але ж чєлавєГ культури і потрібний "анонім" на бордовочках :smile3:

Скажу лише, що кожен судить в міру свого сприйняття :0001: роби висновки.

Опубліковано

vopros v chem ya ne prav.konkretno.

Процитоване мною повідомлення - це, звичайноЖЖ, твій саркастичний і дууууже тонкий гумор, який ми, як там у тебе... ееммм стадниє чи сістємниє, непаніма.

В принципі мені фіолетово сарказм там у тебе, гумор чи мікс. Просто від нього віє жолчним... заздрісним і в той же час антагонічно-засудливим ставленням до механіки суспільства.

Міська влада - скубають на хліб з ікоркою. Сцукі!

ВР - вже не скубають, а вагонами-вагонами на Каєни, Мальдіви і щіта на офшорних островах.

Бюджет пишуть уроди, 7 газет ета нічтожно мала! і, можливо, дірєктар підарас. Нє усі... усі.. усі сволачі, один Я - Дартан'ян. Один Я дастоєн уваженія!!!

... еееммм далі писати влом))

Я конкретно відповів? Повторюсь - особисто мені фіолетово і глибоко до лампочки, просто інколи око ріже, відповідно і реагую, якщо є час і натхнення.

Опубліковано

:D То всё воно так, але никак не могу понять, чем именно я роздратував человека, пока что могу стопроцентово сказать, что от меня никогда не вияло жолчним... заздрісним і в той же час антагонічно-засудливим ставленням до механіки суспільства.

Это я могу сказать точно. :)

Опубліковано

да... до речі, про міську владу: можливо є якісь недоопрацювання, але те, що вона (міська влада) не забуває про нас - то є факт!!! :smile-zachot:

Скажу просто одне слово: дякуємо !!! :)

Опубліковано

да... до речі, про міську владу: можливо є якісь недоопрацювання, але те, що вона (міська влада) не забуває про нас - то є факт!!! :smile-zachot:

Скажу просто одне слово: дякуємо !!! :)

міська влада придавала нам вращательних двіженій вокруг осі на своєму дітородному органі)

гнати ченуш в шию)) особено налогову)) задрали ті меневичі й ківерці в Луцьку

Опубліковано
' timestamp='1305735636' post='1052373365']

тук, тук

а, вибачаюся, тєма про піонєрів, про яку говорила Liberta, часом не тут?

Енді, міняй діллєра. Бадяжить!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...