Перейти до змісту

Допоможіть! - інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вдома інтернет від білайна, там як я читав якесь VPN з’єднання... Так от суть питання в чому: потрібно вдома підключитись до двох компютерів незалежно один від одного. Я так поняв потрібно роутер або маршрутизатор з виходом на два і більше порти... Просто сам незнаю чим їхня відмінність і що підходить в даному випадку. Що можете порадити... :0002:

Опубліковано

Вдома інтернет від білайна, там як я читав якесь VPN з’єднання... Так от суть питання в чому: потрібно вдома підключитись до двох компютерів незалежно один від одного. Я так поняв потрібно роутер або маршрутизатор з виходом на два і більше порти... Просто сам незнаю чим їхня відмінність і що підходить в даному випадку. Що можете порадити... :0002:

відміність що бувають вони з wi fi бувають лише для дротового з'єднання.

ціни десь ві 25 уе і вище.

Опубліковано

Розглядав для себе можливість домашнього інету Білайн - шарящі люди сказали що на 2 компа його роздавати гєморно і глючно, тому й залишився на Укртелекомі.

Опубліковано

Нічого не гєморно... Ставиш роутер або можна роздавати інет з одного компа на інший через другу мережеву картку... Мінус такого варіанту - щоб інет був на другому компі, перший має бути включений... Хороший роутер TP-Link TL-WR941ND... Хоча, якщо вай-фай не потрібен, можна і якусь дешевшу модельку пошукати. Основна вимога - підтримка L2TP Dual Access (L2TP Russia). І якщо з часом надумаєш переходити на AirBites :ok: - підтримка мультикасту (IGMP).

Опубліковано

На самому дешевому тп-лінку всьо паше без проблем.

Перевірено.

придбай TP-Link 460 за 13$ і хоч на всі комп"ютери Волині по дротах підключи! (але більше 30-35 Мбіт з нього не вижати)

Опубліковано

який самий оптимальний варіант?

Це залежить від того, що Ви хочете отримати і скільки грошей готові віддати за це... Як на мене - то самий оптимальний варіант TP-LINK WR1043ND - буде актуальним ще довго у нас час) :0002:

Ну а якщо не потрібні порти в 1Gbit і USB порт під локальний сервер - то краще WR941ND :ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...