Перейти до змісту

Металодетектор + бонус


Smity

Рекомендовані повідомлення

Продаю саморобний прибор, імпульсного принципу дії. Зроблений за схемою легендарного американського детектора "Шурфмастер" фірми "White's" (в оригіналі розроблявся для пляжного і підводного пошуку). Чутливість на метали стандартна, як для таких металошукачів... (5коп СРСР до 28см, крупні предмети в районі 1-го метра. На грунт не реагує. З досвідом у користуванні, можливо розрізняти невеликі предмети з чорного металу (не копати дрібні осколки, шайби, гайки, іржаві цвяхи). Продаю у повному комплекті, сам прибор,акумулятор,зарядне..... Так-би мовити включив і в поле. Оскільки з детектором використовується акумулятор і зарядне від шуруповерта (12в), то бонусом в комплект входить і шуруповерт (повністю новий,з набором різних причандалів, в чемоданчику і з упаковкою). Ціна 850гр. без торгу. Продаю тільки з рук в руки. По пошті не відсилаю. В темі прошу не флудити. Всі запитання в приват.

Ще добавлю, металобрухт зараз в ціні (та і щось цікавіше знайти більше шансів ніж виграти у лотерею). Прибор можна повністю окупити за декілька вдалих виходів.

d0f1bcd8867at.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Прибор проданий. Бажаю новому власникові гарних знахідок. Скоро дороблю іншу модель... Чекайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 тижнів потому...

Зроблений і перевірений металодетектор "Шанс". Розрізняє метали, має дисплей, 4 функції дискримінатора (не озвучує залізо). 5коп СРСР 23-25см (залежить від грунту), саперна лопатка приблизно 60см., крупні цілі в районі метра. В наборі повністю налаштований на роботу прибор (включив і в поле), акумулятор, зарядне, новий шуруповерт. Ціна за комплект 1200гр. Запитання в "особисті повідомлення"

479000c812cat.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...