Jump to content

Італійська кава - 2

Recommended Posts

Posted

Отже, як і обіцялося привезли каву, є 64 пачинки по 250грамм, ціна 22 гривні за пачку, всі відгуки по каві можна почитати тут.

post-8631-0-90402500-1303383988_thumb.jp

Posted

Кава відповідає ціні!

Так ціна ж невелика...Усі коментарі від покупців минулого завозу дивіться в попередній темі, з самого верху є ссилочка...))) Вроді всім сподобалась...

Posted

Кава гірка як і всі італійські?

Червона я б сказав ніжніша а чорна крепша просто більш така "строга" а на рахунок гіркоти то не сказав би що гірка, хоча я багато цукру сиплю то мені однозначно не буде гірка)))...

Posted

Я звчайно вибачаюсь, але сьогодні випадково на Старому ринку побачив точно таку саму і з такими наклейками "без ГМО" по 16грн., сфоткати не було змоги.

Posted

Так сталось що вчора знову попав в ті ряди, думав оптичний обман, зайшов перевірити, правда вже буда по 17.

Posted

Так сталось що вчора знову попав в ті ряди, думав оптичний обман, зайшов перевірити, правда вже буда по 17.

Все може бути... хоча як що чесно то мені її поставляють по 19грн так що продажна на ринку 17 :huh: . Можливо вони колись в нас брали а то вже розпродають залишкі, або там до закінчення строку придатності два тижня залишилось, або вже є крім нас продавець який брав величезну оптову партію,одним словом хз))) як є там то добре можна і там купляти діло ваше) напишіть приблизно який контейнер чи хочаб ряди то я заскочу гляну... самому цікаво...

Posted

Як іти в сторону замку по дорозі, направо поворот під накриття, наліво ворота, йти прямо по цьому ряду, по середині дядкьо продає

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...