Перейти до змісту

Де у Луцьку можна придбати вишиванку?

reuse

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На базарі купляв, на Варшавці.

Як іти від Там-Тама, з лівої сторони, метрів 30(+/-) від дороги по пр. Соборності.

Начебто "Українські сувеніри" (за назву точно не памятаю).

Але крім того на базарах ще багато точок - іди, вибирай ;)

Опубліковано

В центре, между Домом культуры и высоткой с часами, небольшое здание, где аптека "Доктор",вход в подвальчик со стороны ДК, магазинчик "Волошковий вінок".

Опубліковано

у будівлі готелю "Світязь" (вхід ззаду по лівій стороні, якщо стояти обличчям до входу в готель) є магазинчик.

вибір вишиванок дуже великий... принаймі був місяць тому)))

Опубліковано

В центре, между Домом культуры и высоткой с часами, небольшое здание, где аптека "Доктор",вход в подвальчик со стороны ДК, магазинчик "Волошковий вінок".

Був вже в цьому магазині. Трошки дорогувато, ціни як для євпропи: вишиванки від 1500 грн. Файні по 2000-2500 грн.

Опубліковано

Наскільки терміново потрібно? І який ціновий діапазон цікавить? В будь-якому випадку, можливо, доцільно переговорити, спробуємо домовитися, якщо, звичайно, цікавить ручна вишивка безпосередньо по тканині, або кльова художня гладь для жіночих.

http://vyshyvanka.net

Опубліковано

Наскільки терміново потрібно? І який ціновий діапазон цікавить? В будь-якому випадку, можливо, доцільно переговорити, спробуємо домовитися, якщо, звичайно, цікавить ручна вишивка безпосередньо по тканині, або кльова художня гладь для жіночих.

http://vyshyvanka.net

На 25 квітня, тобто виходить до кінця тижня. Потрібно 2 шт. чоловіча та жіноча.

Дайте свій номер в ПМ, дружина моя зв’яжеться з вами, бо вибором буде вона займатися.

По ціні, я думав, що це може бути як хороша чоловіча сорочка, а тут виходить як чоловічий костюм :)

Можливо я просто не в темі.

Опубліковано

Довго придивлялась теж до вишиваних сорочок.

Такі, які подобались - коштували далеко за 2000 грн.

Розказала мамі. А вона і каже: "Давай я вишию". Хоча за все життя вона вишила стільки, як деякі дівчата в школі вишивають - тобто, мало)))

Довго вибирали орнамент. Якось ні до чого душа не лежала. Вже і зупинились на одному узорі, і узгодили все.... Та випадково в неті я натрапила на фото вишиванки в яку одразу закохалась!!! Орнамент такий з натяками на трипільську культуру!! мммм... краса...

Скинула мамі по скайпу, просто, щоб помилувалась, бо ж схеми вишиття не було. А вона не довго думаючи, взяла зошит в клітинку і намалювала весь узор, як схему!

Узор серйозний - підхід серйозний))) Нитки якісь новомодні замовила мама в США.

Де дня незалежності чекаю обновку!!!

Отака в мене мама!

ПС: Сорі за офф(((

Опубліковано

Довго вибирали орнамент. Якось ні до чого душа не лежала. Вже і зупинились на одному узорі, і узгодили все.... Та випадково в неті я натрапила на фото вишиванки в яку одразу закохалась!!! Орнамент такий з натяками на трипільську культуру!! мммм... краса...

Орнамент в студію! Дякую ;-)

Опубліковано

Нєа))) Прозвітую коли буде готова)

Орнамент в студію! Дякую ;-)

Опубліковано

На 25 квітня, тобто виходить до кінця тижня. Потрібно 2 шт. чоловіча та жіноча.

Дайте свій номер в ПМ, дружина моя зв’яжеться з вами, бо вибором буде вона займатися.

По ціні, я думав, що це може бути як хороша чоловіча сорочка, а тут виходить як чоловічий костюм :)

Можливо я просто не в темі.

Якщо швидко - то до нас!

В наявності різні кольора та розміри. Є жіночі, є дитячі, є крижма. Ціна як для борди- 150 грн за чоловічу, 205 за жіночу, 110 за дитячу. В магазині дорожче! ;)

p.s. Для розуміння, що пропонується кину тут декілька фоток(соррі за якість). Гарний український подарунок!

post-1130-0-59253800-1303197346_thumb.jp

post-1130-0-56322800-1303197356_thumb.jp

post-1130-0-09971700-1303197372_thumb.jp

post-1130-0-01658600-1303197399_thumb.jp

post-1130-0-30412800-1303197409_thumb.jp

Опубліковано

Можна також похвалитися?!

Як і Мотороллла довго не могла оприділитись з візерунком.

Набрала в мами купу журналів зі схемами, вибрала кілька та намалювала сама собі і чоловікові узори в ...екселі. Чоловікові вишила, собі поки не оприділилась з фасончиком блузи.

Опубліковано

Можна також похвалитися?!

Як і Мотороллла довго не могла оприділитись з візерунком.

Набрала в мами купу журналів зі схемами, вибрала кілька та намалювала сама собі і чоловікові узори в ...екселі. Чоловікові вишила, собі поки не оприділилась з фасончиком блузи.

А фото? :(

Опубліковано

якщо вже пішла така мова...

мені також вишивають вишиванку.

дружина вирішила зробити подарунок. за узором на базар ходила, передивилась всі журнали і схеми.

для вишивання схему собі також перенабрала в екселі :)

• 1 рік потому...
Опубліковано
Чоловікові вишила.
А фото? sad.gif

post-8000-0-27759600-1303211205_thumb.jpБільш-менш видно...

А можете дати координати майстра, який кроїв і шив Вашу сорочку ?

Опубліковано

На жаль це Вам не підійде. Це мені робила дівчина в Нововолинську.

Нехай відписуються люди, які зможуть допомогти Вам тут.

Опубліковано

На жаль це Вам не підійде. Це мені робила дівчина в Нововолинську.

Нехай відписуються люди, які зможуть допомогти Вам тут.

Друкуємо ось такі футболки-вишиваночки:

post-6085-0-02379400-1351764093_thumb.pn

post-6085-0-70570100-1351764182_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...